agarb82 22.02.09, 15:52 Hej dziewczyny jak tam wasze nastroje do testowania, to już za tydzień. Ja na razie siedzę spokojnie i odliczam dni, staram się nie nakręcać, bo co będzie to będzie. Trzymam za nas kciuki i dużo cierpliwości życzę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiorka_86 Re: Jeszcze tydzień... i testowanie:))) 23.02.09, 19:12 No witamJa też mam w planach testować w niedziele, ale jak na razie żadnych zapowiedzi na dzidzieJeszcze do tego dziś gardło mnie zaczęło bolećAle nadzieja umiera ostatniaPowodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aanetaaa31 Re: Jeszcze tydzień... i testowanie:))) 23.02.09, 19:35 ja testują w środę tej po niedzieli za tydzień czyli 4 marca, strasznie bola mnie piersi nie mogę się dotknąć, ale nie wiem czy to może być efekt zafasolkowania czy brania duphastonu. Odpowiedz Link Zgłoś
agarb82 Re: Jeszcze tydzień... i testowanie:))) 24.02.09, 10:46 A ja jestem bardzo spokojna, czekam cierpliwie i nie mam żadnych objawów, może nawet dobrze, bo się nie nakręcam. W poprzenim cyklu miałam wszystkie objawy ciąży i tylko byłam strasznie rozczarowana jak na teście zobaczyłam 1 kreskę. Odpowiedz Link Zgłoś
rufcio Re: Jeszcze tydzień... i testowanie:))) 24.02.09, 10:59 Jak nigdy nikomu nie zyczyłam dwói tak Tobie z czystym sercem A więc żeby miała dwóję, żeby miała dwóję żeby miała dwóję Daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
rufcio Re: Jeszcze tydzień... i testowanie:))) 24.02.09, 11:02 Nie życzyłam nigdy oczywiście dwói w szkole , ale Tobie w drodze wyjątku życzę dwói na teście Odpowiedz Link Zgłoś
agarb82 Re: Jeszcze tydzień... i testowanie:))) 24.02.09, 12:42 Dzięki rufcio, mam nadzieję, że ta dwója pojawi teraz w marcu i oczywiście dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
agarb82 Re: Jeszcze tydzień... i testowanie:))) 26.02.09, 09:33 Musze się Wam przyznać, że dziś zatestowałam, no i nic, 1 wstrętna kreska... a testowałam tylko dlatego że miałam dziś wizytę u ginekologa, a od poniedziałku mam brać zastrzyki na uzupełnienie chrzątki w kolanie i chciałam wiedzieć na czym stoję, bo jeśli byłyby 2 kreseczki to prawdopodobnie nie mogę wziąść tych zastrzyków, więc mogę dalej leczyć kolana. A z drugiej strony do okresu jeszcze 3 dni, więc może jednak nie wszystko stracone tylko, że w tamtym cyklu też testowałam 3 dni przed @ i też test negatywny a @ przyszła w terminie. No trudno, teraz trzeba czekać na tą wredną @ Odpowiedz Link Zgłoś
majkaba Re: Jeszcze tydzień... i testowanie:))) 26.02.09, 10:27 Nie martw się Agarb. Myslę, że to było za wcześnie na testowanie. Trzymam kciuki, byś w niedzielę zobaczyła te dwie upragnione krechy Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: Jeszcze tydzień... i testowanie:))) 26.02.09, 10:53 >Hej dziewczyny jak tam wasze nastroje do testowania, to już za >tydzień. Ja na razie siedzę spokojnie i odliczam dni, staram się >nie nakręcać, bo co będzie to będzie Samo to, że zakładasz taki wątek, świadczy o tym, że już jesteś na maksa nakręcona... Odpowiedz Link Zgłoś
karinka0883 Re: Jeszcze tydzień... i testowanie:))) 26.02.09, 11:59 Witam was wszystkie. Ja też z niecierpliwością czekam na te 2 wspaniałe kreseczki )))) Mam nadzieje że nam się uda )) Odpowiedz Link Zgłoś
majkaba objawy 26.02.09, 13:10 Macie jakieś objawy? Mnie jedyne co teraz troszkę zastanawia, to to, że nie bolą mnie piersi. Bolały mnie jeszcze kilka dni temu, a od wczoraj już nie. Zwykle przestają mnie boleć dzień przed @ albo w samą @, lecz dziś mam 23 d.c., więc termin @ mam dopiero za 5 dni. Wytłumaczyć mogę sobie to jedynie luteiną którą zaczęłam brać w tym cyklu, choć słyszałam, że ona raczej powoduje bóle piersi a nie odwrotnie... Ach marzenia, marzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
agarb82 Re: objawy 26.02.09, 16:55 W poprzednim cyklu miałam wszystkie możliwe objawy i nawet piersi, które nigdy mnie nie bolały dały znać o sobie, ale niestety @ przyszła. A teraz nic się nie dzieje i test też negatywny, więc tylko czekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
murbanella Re: objawy 26.02.09, 22:01 objawów na ciążę jakichkolwiek brak,a le może to dobry znak? Bo w ostatnich 2 cyklach widziałam same objawy ciąży i nic z tego neiwyszło Odpowiedz Link Zgłoś
karinka0883 Re: objawy 27.02.09, 12:29 czesc dziewczynki ja tez mam jakieś dziwne objawy tez bolą mnie piersi mam dziwny apetyt ale wole się nie nakręcać bo do @ jeszcze prawie tydz Odpowiedz Link Zgłoś