akino3 13.05.09, 09:16 Co robicie w ostatnich dniach przed terminem? Ja już świra dostaję! Codziennie zakupy, spacery, gotowanie, relaks. Już nie wiem co z sobą zrobić!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grudniowamama Re: sposoby na nudę 13.05.09, 10:21 Wyporzycz film, zaproś przyjaciółkę, poczytaj książkę, zrób miejsce w szafie na rzeczy maluszka, spakuj torbę do szpitala, zrób sobie jakiś delikatny zabieg np, maseczkę no i nie wiem co jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
akino3 Re: sposoby na nudę 13.05.09, 13:32 Wszystko z tego co wymieniacie robiłam już po kilkanaście razy, ale dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: sposoby na nudę 13.05.09, 15:02 lap ostatnie chwile, gdy mozesz sie wyspac. Po porodzie sen, to towar deficytowy Odpowiedz Link Zgłoś
green_naranja Re: sposoby na nudę 13.05.09, 13:45 Poczytaj ksiazki. Bedzie ci tego pozniej brakowac...tak mowia. Odpowiedz Link Zgłoś
lemurka3 Re: sposoby na nudę 13.05.09, 13:52 polecam mycie okien, zapraszam nawet do mnie do domu poważnie to rób to na co masz ochote. Ja odwiedzałam multum kolezanek, łaziłam po sklepach, na spacery w Łazienkach, piłam kawkę w dobrym towarzystwie. Chyba nie ma nic gorszego niz zamknięcie się w domu, no bo strach wyjść i myslenie czy to już. Do końca byłam aktywna towarzysko, jexdziłam samochodem, zyłam normalnie. Nudzić się nie nudzilam, szczerze to było super! Odpowiedz Link Zgłoś
maja_gal Re: sposoby na nudę 13.05.09, 15:23 Ja polecam moje hobby...na pewno jesli lubisz fotografowanie to ono ci sie spodoba Robie rozne skrapki, a zwlaszcza corce i czasem to az brakuje mi czasu tak sie wciagne.Jest to : Skrapbooking digi i do tego fotografowanie oczywiscie. Zachecam do poczytania cos wiecej na stronkach internetowych np: scrappassion.mojeforum.net/index.php Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maja_gal Re: sposoby na nudę 13.05.09, 15:41 maja_gal napisała: > Ja polecam moje hobby...na pewno jesli lubisz fotografowanie to ono ci sie > spodoba Robie rozne skrapki, a zwlaszcza corce i czasem to az brakuje mi czas > u > tak sie wciagne.Jest to : Skrapbooking digi i do tego fotografowanie oczywiscie > . > Zachecam do poczytania cos wiecej na stronkach internetowych > np: scrappassion.mojeforum.net/index.php > Pozdrawiam Mozesz zerknac na moje prace fotoforum.gazeta.pl/u/maja_gal.html Odpowiedz Link Zgłoś
romashka Re: sposoby na nudę 13.05.09, 16:27 Kurcze. Trochę zdziwił mnie ten wątek. NUDA? Jak się ma pasje, zainteresowania i głowę na karku to się człowiek nie nudzi… tak mi się wydaje. Mylę się? Odpowiedz Link Zgłoś
akino3 Re: sposoby na nudę 13.05.09, 16:43 To chyba nie brak zainteresowań, a nerwy i podekscytowanie jakie pojawiają się na kilka dni przed porodem. Nie mogę się nad niczym skupić. Choć uwielbiam przeróżne robótki ręczne - malowanie, decoupage, robienie kolczyków...Zawsze myślałam że jak będę miała dużo czasu to się tym pochłonę do reszty - a tu figa z makiem!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romashka Re: sposoby na nudę 13.05.09, 22:39 aaa... to co innego Ale nie poradzę nic, może za 9-10 miesięcy, hehe. Taka nuda to nie-nuda - kochana, spokojnie, doczekasz i porodu - wszystkiego dobrego życzę Waszej dwójce Odpowiedz Link Zgłoś