gosku11 28.08.09, 21:49 Jakie zapachy drażnią Was, przyprawiają o mdłości i przeszkadzają? W moim przypadku zapach gotowanego mięsa wieprzowego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loganmylove Re: drażniące zapachy 28.08.09, 21:53 Praktycznie każdy w zbyt dużym natężeniu Ale nic nie przebija smrodu niemytego ciała i przetrawionej wczorajszej gorzały...błuueee Odpowiedz Link Zgłoś
mo_cuishle Re: drażniące zapachy 28.08.09, 22:20 W poprzedniej ciąży -każdy zapach mięsa - nie mogłam otworzyć lodówki, w której była kiełbasa, a sklepy mięsne omijałam szerokim łukiem żywiąc się głównie żółtym i topionym serem. Po 3 mies. przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: drażniące zapachy 29.08.09, 09:25 gosku11 napisała: > Jakie zapachy drażnią Was, przyprawiają o mdłości i przeszkadzają? > W moim przypadku zapach gotowanego mięsa wieprzowego. W 1 trym strasznie przeszkadzaly mi zapachy gotowanego, smazonego jedzenia, zwlaszcza miesa i ryb. Jechalam glownie na owocach i jogurtach. Odpowiedz Link Zgłoś
beacia09 Re: drażniące zapachy 29.08.09, 09:54 Dezodoranty, antyperspiranty...zgroza... Odpowiedz Link Zgłoś
eliza_dm Re: drażniące zapachy 29.08.09, 10:10 oj u mnie to sie zmienia jak w kalejdoskopie, teraz moge chciec rosolu , a za chwile jak poczuje zrobi mi sie niedobrze. Przestalam planaowac co zjem na obiad, bo nic mi nie smakowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
eliza_dm Re: drażniące zapachy 09.09.09, 12:57 juz mialam nadzieje, ze mi przeszlo, przez weekend bylo ok. Od poniedzialku jem tylko suchary i wszystko mi smierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
eliza_dm Re: drażniące zapachy 09.09.09, 12:59 jeszcze tylko dwa tyg i skoncze pierwszy trymestr. Chyba wtedy sie unormuje. Odpowiedz Link Zgłoś
iod100 Re: drażniące zapachy 09.09.09, 13:29 u mnie też to się zmienia. przed chwilą zapach który się roznosi u mnie w firmie powodował tzw. ślonotok, a po 5 minutach ten sam zapach mnie odrzuca mam dosyć Odpowiedz Link Zgłoś
mond33 Re: drażniące zapachy 29.08.09, 18:13 Drażnił mnie zapach mięty, szczególnie w paście do zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
ognista998 Re: drażniące zapachy 29.08.09, 18:32 ja nie jestem w ciąży, ale nie lubię zapachów z mojej zmywarki do naczyń. Odpowiedz Link Zgłoś
aniasamosia Re: drażniące zapachy 31.08.09, 15:35 O mdłości przyprawiały mnie kotlety cielęce, ryba, łosoś, i pasta do zębów. Jak myłam zęby to za każdym razem odruch wymiotny. Ale po 3 m-cu minęło. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiablada Re: drażniące zapachy 09.09.09, 18:55 aniasamosia widzę, że nie jestem sama też mam odruch wymiotny na pastę do zębów płyn do płukania odstawiłam zupełnie. Ogólnie przeszkadzaja mi ogórki korniszone, które uwielbiałam, sam zapach otwierajacej lodówki mnie drazni Odpowiedz Link Zgłoś
ognista998 Re: drażniące zapachy 15.09.09, 21:18 no właśnie ja też nie lubię zapachu z lodówki..... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiu.l.inka Re: drażniące zapachy 15.09.09, 22:05 Kazde gotowane mieso smierdzialo mi zdechlizna. Nawet perfumy, ktore uwielbialam mi smierdzialy a na zapach smazonych paluszkow rybnych ze smrodu az ciemnialo mi w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś