voda_ja 03.08.10, 15:43 Szukam opinii na temat tych klubów. Proszę o wszelkie info.zastanawiam się do którego posłać swoje 2-letnie dziecko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomzie_73 Re: Bąbelkowa Kraina/Bajankowo/Klub Malucha/Wrocł 20.09.10, 08:20 Bajankowo - Moja trzyletnia córka tam chodzi. Bardzo jej się tam podoba. Przedszkolanki mają fajny kontakt z dziećmi, jest czysto, jedzenie z cateringu. Mają stronkę bajankowo.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
swimmer84 NIE Bajankowo 03.05.13, 00:06 Zabrałam moje dziecko z Bajankowa. Dwie wykształcone i cudowne nauczycielki odeszły, z powodow jak wyzej. Jednej rodzinie wypowiedziano umowe. Powod? brak powodu a prawda taka, ze rodzice nie maja tam nic do gadania. Zbywano nas, Dyrektor nie pojawial sie na umowionych spotkaniach, dyrektorka udawala głupia, ze nic nie wie i nic sie nie dzieje. Dzieci zaczely odreagowywac w domu, klopoty ze snem, moczenie, wybuchy zlosci. Az dziw ze po donosach z TV takie rzeczy jeszcze uchodza i to pod patronatem Urzędu Miejskiego!!! Skargi do UM nic nie daja, oni wola miec odchaczony kolejny zlobek- lepsze statystyki. Moje dziecko aktualnie jest w domu z niania i wraca do rownowagi... Starsza Pani , ktora opiekuje sie dziecmi jest dobra kobietą, lulała maluszki, traktowala jak wnuki ale wyksztalcenia nie ma i sił juz tez nieduzo Pani Kinga jeszcze chyba została ale sama jedna nie da rady przeciez. A tam juz nie ma dzieci ponizej 1 roku wiec wystarcza 3 osoby do opieki. A gdzie trzecia? No jak to! Wspaniala Pani dyrektor slodka ze ho ho na pierwszy rzut oka... a dzieci ja szerokim łukiem omijają i ona jest bardzo rzadko. Jak zatem 2 kobiety maja zaopiekowac sie rozwijac/edukowac/ podejsc indywidualnie do 15 dzieci?! w marcu odeszły 2 wykształcone nauczcielk: pani Barbara i Hanna a potem 4 dzieci 2 letnich i starszych. Maluszki wszak nie powiedza co sie dzieje... Katering kosztował najpierw 12 zl, teraz 14 zł. Jak ustrzec sie przed tym zlobkiem i ich wlascicielami? Sprawdzic w rejestrze nazwisko wlascicieli i omijac ich placówki. Jedna juz zamkneli. A do przetargow stawac umieja, pewnie jeszcze niejeden zlobek otworza. Z utesknieneim czekam na wrzesien i miejsce w publicznym przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś
clubcard001 Re: NIE Bajankowo 20.07.13, 21:58 Jeśli to prawda to szkoda, że tak się porobiło. Odpowiedz Link Zgłoś