Dodaj do ulubionych

Potwierdzenie woli - Warszawa

13.04.11, 17:32
Czy po zalogowaniu w systemie pokazuje wam się formularz potwierdzenia woli, który trzeba złożyć w przedszkolu, czy tylko potwierdzenie przyjęcia przez dyrektora?
Obserwuj wątek
    • kappala1 Re: Potwierdzenie woli - Warszawa 13.04.11, 17:44
      poemi123 napisała:

> Czy po zalogowaniu w systemie pokazuje wam się formularz potwierdzenia woli, kt
      > óry trzeba złożyć w przedszkolu, czy tylko potwierdzenie przyjęcia przez dyrekt
      > ora?

musisz wejść w swoje podanie elektroniczne i tam będzie opcja "drukuj potwierdzenie woli"
      • poemi123 Re: Potwierdzenie woli - Warszawa 13.04.11, 17:46
        Tam właśnie byłam, ale jest tylko potwierdzenie przyjęcia podania przez dyrektora, takie jak było przy składaniu podania w przedszkolu. A druku potwierdzenia woli, takiego jak pamiętam z czasów rekrutacji sprzed 2 lat nie ma.
        • dziub_dziubasek Re: Potwierdzenie woli - Warszawa 13.04.11, 17:52
          Z lewej strony masz zakładkę pliki do pobrania (na szarym tle), kliknij tam i ostatni masz własnie formularz potwierdzenia woli.
      • poemi123 Re: Potwierdzenie woli - Warszawa 13.04.11, 17:50
        Czary - jak wchodzę przez Chroma nie ma, przez Explorera jest.
        • poemi123 Re: Potwierdzenie woli - Warszawa 13.04.11, 17:52
          Niestety - jednak nie ma
          • dziub_dziubasek Re: Potwierdzenie woli - Warszawa 13.04.11, 17:52
            Spójrz na mój post powyżej.
            • poemi123 Re: Potwierdzenie woli - Warszawa 13.04.11, 17:54
              A czytałaś ten dokument, który się otwiera.
              • warcm Re: Potwierdzenie woli - Warszawa 13.04.11, 18:00
                U mnie to samo. Z bocznego menu wybieram "drukuj potwierdzenie woli uczęszczania do przedszkola" a wgrywa się "potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia dziecka do przedszkola".
                • dziub_dziubasek Re: Potwierdzenie woli - Warszawa 13.04.11, 18:05
                  Nie klikajcie w swoje podanie, tylko zaraz po zalogowaniu trzeba kliknąć z lewej strony w dolną zakładkę. Ja sobie wydrukowałam własnie "POTWIERDZENIE WOLI zapisu dziecka do przedszkola", jest miejsce na imię, nazwisko, pesel oraz na wpisanie nr przedszkola i godzin uczęszczania.
                  Poszukajcie.
                  • dziub_dziubasek Re: Potwierdzenie woli - Warszawa 13.04.11, 18:10
                    A teraz błędy wyskakują... ehhh
                • alushka Re: Potwierdzenie woli - Warszawa 13.04.11, 18:12
                  No tak zagadza się przez dyrektora ale już przedszkola do którego się dostało a nie do którego złożono formularz czyli pierwszego wyboru.
                  Tak u mnie działa.
                  • dziub_dziubasek Re: Potwierdzenie woli - Warszawa 13.04.11, 18:16
                    To nie ten formularz, własciwy macie zanim wejdziecie w historię podania.
    • waiting_for Re: Potwierdzenie woli - Warszawa 13.04.11, 18:03
      U mnie też na tej stronie nie ma.

Ale znalazłam tutaj: edukacja.warszawa.pl/index.php?wiad=3495
      (na dole)
      • poemi123 Re: Potwierdzenie woli - Warszawa 13.04.11, 18:10
        Dzięki serdeczne. U mnie na stronie głównej systemu tego też nie ma - wyświetla się brak uprawnień. Ale wcześniej przez godzinę system twierdził, że moje dziecko nie istnieje. Nic mnie już nie zdziwi
        • kappala1 Re: Potwierdzenie woli - Warszawa 13.04.11, 18:19
          @ waiting_for

dzięki, to zupełnie co innego niż ja wydrukowałam smile
          • gwaliszk Re: Potwierdzenie woli - Warszawa 13.04.11, 18:34
            Dla zainteresowanych link do strony www z formularzem:

edukacja.warszawa.pl/index.php?wiad=3496

Na dole strony jest "formularz potwierdzenia woli zapisu".
            Pozdrawiam
      • kamisa7 Re: Potwierdzenie woli - Warszawa 14.04.11, 06:44
        Dzięki wielkie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka