Dodaj do ulubionych

Ursynów(najchętniej Kabaty)dla 2.5 latniej DZ

03.01.12, 15:25
Córeczka we wrzesniu 2012 skończy 2.5 roczku i chciałabym ją posłać do przedszkola. W tym roku szans na państwowe jeszcze nie ma, więc szukam prywatnego. Czy ktoś może mi polecić jakieś na Ursynowie, najlepiej na Kabatach,albo blisko innej stacji metra na Ursynowie?Fajnie jakby nie było bardzo drogie.
Obserwuj wątek
    • ancymon123 Re: Ursynów(najchętniej Kabaty)dla 2.5 latniej DZ 03.01.12, 16:14
      Mój mając 2 lata i 5 m-cy zaczął chodzic do Domowego Przedszkola Jaś i Małgosia na Wańkowicza (tuz przy metrze Kabaty). To malutkie przedszkole w mieszkaniu na parterze. Jest dobra opieka, troche zajęć dodatkowych, wychodzą na spacerki, jedzenie z cateringu, ale smaczne i żadnych problemów brzusznych mój młody nie miał. Syn był nieodpieluchowany i panie sobie bardzo dobrze radziły, potem pomagały w odpieluchowaniu. Adaptacja mojego młodego trwała tylko tydzień, więc juz samo to chyba dobrze świadczy o paniach tam pracujących. W pierwszy weekend od startu już pytał o przedszkole i ciocie.
      Być może padnie pytanie "więc dlaczego zadowolona mama zabrała synka z tego przedszkola?"- no cóż, okazało sie, że młody ma problemy, które musi "przepracować" w przedszkolu integracyjnym. Co wg mnie jest kolejnym plusem dla nauczycielek z Domowego Przedszkola, że przez rok radziły sobie z dzieckiem z problemami.
      Acha, czesne jak na Kabaty bardzo przystępne.
      • nikulam Ancymon123 03.01.12, 16:29
        Dziękuję,że odpisałaś!Mogę napisać do Ciebie na priv? email gazetowy?
        • ancymon123 Re: Ancymon123 04.01.12, 10:29
          Pisz! Do gazetowego zapomniałam hasła, więc mój mail to agnieszka_chybowska@wp.pl
    • zaba002 Re: Ursynów(najchętniej Kabaty)dla 2.5 latniej DZ 04.01.12, 11:05
      Ja polecam Przedszkole Owieczka Asia. Niedaleko metra kabaty. Moja córka zaczęła tam chodzić jak miała 2 lata i 8 miesięcy. Jest tam bardzo dużo zajęć dodatkowych i cena jest jak na Ursynów, Kabaty niska smile No i przedszkole otwarte jest w wakacje.
      • jo-75 Re: Ursynów(najchętniej Kabaty)dla 2.5 latniej DZ 06.01.12, 22:07
        ja polecam Glub Gumisiów przy metrze ursynów. w dobie kryzysu przeniosło się do mieszkania, ale mój synek chodzi tam już drugi rok i nie było dnia, aby nie biegł do przedszkola w podskokach, a to jest dla mnie najważnejsza opinia. Poza tym mam zaufanie do pań-cioć. Cena przystępna, żadnego wpisowego i jedzenie domowe. Mój syn niejadek upomina sie o dokładki.
        • jo-75 Re: Ursynów(najchętniej Kabaty)dla 2.5 latniej DZ 06.01.12, 22:10
          a i zapomniałam dodać. czynne w wakacje
    • malwina_wawa Re: Ursynów(najchętniej Kabaty)dla 2.5 latniej DZ 07.01.12, 11:47
      Ja polecam przedszkole Pomarańczowa Ciuchcia na pelikańskiej. Naprawdę bardzo dobre miejsce. Można w razie czego w sobotę pójść i je obejrzeć. Już pisałam w innym wątku o zajęciach adaptacyjnych - są właśnie w soboty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka