jasmina251 19.12.04, 18:17 O jakiejś Myszce Miki ...Nie płacz Kasiu Kasiuleńko-uciekniemy przez okienko ucikniemy nocką ciemna Myszka Miki razem ze mna... Bardzo prosze o słowa bo moja Julia nie pamięta i strasznie chce śpiweać pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamajakuba Re: SZUKAM SŁÓW PIOSENKI 19.12.04, 20:48 Może to: Przez las ciemny, przez las dziki wędrowała myszka Miki, a tu wilk zębami kłapie czekaj Miki ja Cię złapię Idzie Miki ledwo żywa Baba Jaga palcem kiwa Chodż tu Miki, chodz Nieboże Drzwi komórki Ci otworzę Nie płacz Kasiu, Kasiuleńko Uciekniemy przez okienko Uciekniemy nocką ciemną Myszka Miki razem ze mną. Być może było więcej zwrotek ale nie pamiętam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina251 Re: SZUKAM SŁÓW PIOSENKI 20.12.04, 10:10 Bardzo serdecznie dziekuję Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
katarka Re: SZUKAM SŁÓW PIOSENKI 22.12.04, 16:27 Ech, to byl moj hit za młodu i spiewalam to na wszystkich mozliwych konkursach piosenki na koloniach, piknikach itd. >Przez las ciemny, przez las dziki > wędrowała myszka Miki, > a tu wilk zębami kłapie > czekaj Miki ja Cię złapię > > Idzie Miki ledwo żywa > Baba Jaga palcem kiwa > Chodż tu Miki, chodz Nieboże Drzwi na oścież ci otworze A w komorce komóreczce Tam siedziala Kasia mała i płakała: Co ja zrobię Baba Jaga zje nas obie. > Nie płacz Kasiu, Kasiuleńko > Uciekniemy przez okienko > Uciekniemy nocką ciemną > Myszka Miki razem ze mną. Jak mówiły tak zrobiły domek Babci opuściły I uciekły nocką ciemną mała Kasia razem ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś