cotea 03.11.05, 22:24 Mam dylemat z przedszkolem na granicy Poznania z Plewiskami. Nie mogę znaleźć nic na Plewiskach, a przecież tyle tam nowych osiedli, że przedszkole z pewnością istnieje. Czy ktoś coś wie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzyna2222 Re: POMÓŻCIE PLEWISKA lub JUNIKOWO 04.11.05, 21:04 Witaj, mieszkam właśnie w Plewiskach i niestety, choć dzieci tu jest ogrom przedszkola nie ma. Najbliższe, do którego teoretycznie przynależą dzieci z Plewisk to przedszkole w Komornikach. Mój synek jest właśnie od września przedszkolakiem Przedszkola im. Króla Maciusia I w Komornikach. Wieści z gminy są takie, że od przyszłego roku wrzesień 2006 ma zacząć funkcjonować przedszkole w Plewiskach i ma podobno powstać przy ul. Zielarskiej. Są tam pomieszczenia, które mają być zaadaptowane. Takie są palny, ale jak będzie w rzeczywistości czas pokaże... Odpowiedz Link Zgłoś
cotea Re: POMÓŻCIE PLEWISKA lub JUNIKOWO 04.11.05, 21:57 Dziękuję serdecznie za informacje. Napisz proszę czy twój synek chętnie chodzi do przedszkola w Komornikach i jak Ty je oceniasz. Przesyłam pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
emi1777 Re: POMÓŻCIE PLEWISKA lub JUNIKOWO 07.11.05, 10:10 Podaję linka na prywatne forum o poznaskich przedszkolach. Może jeszcze tam ktoś coś. Odpowiedz Link Zgłoś