Dodaj do ulubionych

Jasełka - występ - 3 latka

17.12.05, 14:15
w przyszłym tygodniu moja mała ma wystapic w Jasełkach (bedzie aniołkiem) a
ja nie moge urwac się z pracy sad( buuu
jest w maluszkach to pierwszy wystep - chyba tego nie przezyje
tata też nie wiadomo czy bedzie - praca
na pewno beda moi rodzice - ale to nie to samo sad
buuuu
Obserwuj wątek
    • timaru25 Re: Jasełka - występ - 3 latka 17.12.05, 14:19
      Najważniejsze, że ktoś z rodzinki będzie.Najgorzej dla dziecka jak zupełnie
      nikogusko nie ma. Głowa do górysmileNiejedna impreza przed wami, zdążycie zobaczyć
      pociechę " w akcji".
      Znam ten ból, ale niestety tak bywa.
      Pozdrawiam
      • nadiativoli Re: Jasełka - występ - 3 latka 19.12.05, 13:55
        Ojej, to faktycznie paskudnie!
        Moja 3-latka też ma jutro przedstawienie - będzie choinką. Ja na sczęście będę
        mogła pójść i nie mogę się już doczekać.
        Całe jednak szczęście, że dziadkowie będą bo inaczej to byłby dramat dla
        maluszka! Więc jednak nie tak najgorzej!
        Zaopatrz tylko dziadków w kamerę, jeśli nie macie to pożycz KONIECZNIE. Żadne
        zdjęcia nie oddadzą tego tak jak choćby krótki filmik!

Małej życzę udanego debiutu a Tobie więcej szczęścia za rok! Powodzenia!
        Nadia
    • iwona371 Re: Jasełka - występ - 3 latka 19.12.05, 14:08
      bardzo Ci wspolczuje! W przedszolu u mojej Oli (ma dwa latka) jaselka byly w piatek. Spiestzylam
      sie okropnie. juz o wpol do trzeciej zaczelam zamawiac taksowke. udalo mi sie zamowic na 15.50 (a
      jaselka o 16.00). Niestety, o 16.00 bylam 50 m od mojej pracy. Dojechalam na 16.40, kiedy
      wszyscy juz sie rozchodzili. i nie widzialam mojego reniferka! Nie moge sobie darowac! Dobrze, ze u
      Ciebie beda dziadkowie. U nas byl tata i starszy brat. Ale nic mi nie chcieli powiedziec, jak mala
      wypadla w swej zyciowej roli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka