izab72 17.02.06, 23:13 Czy ktoś zna przedszkola w Raszynie albo na Okęciu? Chętnie państwowe. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulka215 Re: Raszyn - przedszkola 18.02.06, 16:34 Wiem, że na ul.Rękodzielniczej jest przedszkole publiczne. Bardzo ładny budynek i ogród. Również czekam na więcej informacji na temat tego przedszkola. Pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
izab72 Re: Raszyn - przedszkola 21.02.06, 08:35 Znalazłam jeszcze na Poniatowskiego i Godebskiego. Jeszcze ich nie widziałam, ale wybieram się tam w tym lub w przyszłym tygodniu. Napiszę. Pozdrawiam. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
majamonia Re: Raszyn - przedszkola 21.02.06, 22:12 Witam, otóż przedszkole publiczne na Godebskiego cieszy się bardzo dobrą opinią i dużą popularnością, sama bardzo dobrze wspominam przedszkole na Poniatowskiego, jednak trzeba mieć wielkie szczęście, aby dziecko zostało przyjęte do publicznego przedszkola w Raszynie. Znajome bardzo chwalą przedszkole w Falentach, ale nie mam pojęcia gdzie ono się znajduje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś