Dodaj do ulubionych

Czy to prawda?

19.05.06, 14:18
Własnie usłyszałam, że jakiś czas temu wszedł przepisy przecidziałający
pedofilii. W zwiazku z tym przedszkolanki nie moga wchodzic z dziecmi do
toalety. Dla mnie to jest szok. Przecież 3 latkom trzeba pomoc chociazby przy
odpieciu spodenek i podtarciu pupy. Czy u Was tak jest?
Obserwuj wątek
    • maczwak Re: Czy to prawda? 19.05.06, 14:28
      Oczywiście że mogą!!! Nie wyobrażam sobie, żeby 3-latki chodziły same do
      toalety, i same sie podcierały. Toż to jakaś zgroza!
      pozdrawiam, Marta.
      • olgiusza Re: Czy to prawda? 19.05.06, 15:17
        Ulzyło mismileWIdac to jakis wymysl tego przedszkola. W czerwcu w naszym
        przedszkolu jest zebranie z rodzicami, wiec sie zapytam jak ta sprawa wyglada.
        Nie wyobrazam sobie zeby panie przedszkolanki nie pomogly mojemu dziecku. Pewnie
        po takiej wpadce wiecej nie chcial tam chodzic.
        • nchyb Re: Czy to prawda? 19.05.06, 16:16
          w przedszkolu mojego synka chodzą. Najmłodszym przedszkolanki zmieniają
          pampersy, starszym pomagają podciągnąć spodenki i rajstopki, pomagają wytrzeć
          pupy. Tym najstarszym pomagają czasem zapiąć spodenki, dopilnowują mycia rąk,
          spuszczenia wody...
    • przedszkole2 Re: Czy to prawda? 19.05.06, 17:44
      Ja też nic na ten temat nie wiem, nie dajmy się porwać zachodniej modzie,
      przecież pedofile to mały odsetek społeczeństwa. W niektórych krajach zachodnich
      nauczycielka w przedszkolu nie może utulic i wziąć na kolana malucha, a jakby
      wydało się, że kilku latek spi w łóżku z rodzicami to też mogłoby być niewesoło,
      natomiast dzieci z rodzin pełnych nie moga się tym chwalić w szkołach bo robia
      przykrość tym dzieciom z rodzin rozbitych. To wiem od ludzi którzy widzieli to
      na wlasne oczy. Nie dajmy się omamić, nasze dzieci są pieszczone i przytulane
      przez rodzine, potrafią okazywać uczucia i dlatego jeszcze jesteśmy normalni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka