Dodaj do ulubionych

Żeby przestrzec mamy z Torunia

26.07.06, 10:31
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=27174105&a=27174105
Obserwuj wątek
    • ochotka69 Re: Żeby przestrzec mamy z Torunia 02.08.06, 14:11
      Przyłamałas mnie tym listem, moja corka od września ma ruszyc do tego
      przedszkola. W tamtym roku szkolnym chodzila do Przedszkola nr 7 z ktorego
      niestety nie jestem zadowolona, i zeby opowiedziec o nim trzeba by nowelke
      wyskrobać. Flisaczek ma b. dobrą opinie, ale na zebraniu rzeczywiscie
      dyrektorka nie wiedziala jak sklecic zdania, a dni otwarte wyglądały mniej
      wiecej jak u Ciebie tzn. ogolny chaos. Stwierdzilam jednak ze nie bede sie
      przejmowac bo jestem moze za bardzo wymagającą matką, a jednak opinie
      potwierdziają sie niestety.
      Nie podoba mi sie rowniez "ławeczka" przez ktorą jak przez szlaban nie moze sie
      rodzic dostać, przez co jest utrudniony kontakt z nauczycielką.
      Niestety w Toruniu nie ma chyba dobrego przedszkola. W "moim rankingu"
      najlepiej wypadło Przedszkole nr 5 no ale niestety dostatnie sie do niego
      graniczy z cudem.
      Powiedz, ktore przedszkole wybrałas.
      • minia26 Re: Żeby przestrzec mamy z Torunia 02.08.06, 14:18
        Moja corka chodzi do Przedszkola nr 6 - jestesmy bardzo zadowoleni - wszyscy -
        zarówno córka jak i my - rodzice.
        Pozdrawiam
    • robalrobal Re: Żeby przestrzec mamy z Torunia 02.08.06, 16:19
      lyla1 przeczytałam Twój wątek z przed roku. Piszesz 1 września że dziecko nie umiało się zaklimatyzować. To panie z tego przedszkola nie wiedzą o tym że ten proces musi potrwać min. kilka dni. Maluch może płakać a nauczycielki są od tego, żeby dziecko czymś zająć żeby mniej tęskniło i szybko polubiło przedszkole. Zadzwoniły po Ciebie bo chciały sie poprostu Ciebie pozbyć. I co to miało znaczyć stwierdzenie dyrektorki że jest na Ciebie obrażona. To poważna osoba z długoletnim stażem czy nastoletnia gó..ara. Kobieta się poprostu ośmieszyła. Po tym co przeczytałam ie posłałabym dziecka do tego przedszkola.

A tak na marginesie, posłałaś synka do jakiegoś przedszkola?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka