agab72 28.12.07, 14:29 Czy może są na forum rodzice dzieci uczęszczających do któregoś z tych przedszkoli ? Są to dwa przedszkola najbliższe mojego miejsca zamieszkania i zastanawiam się do którego wysłać córkę. Pozdrawiam. Aga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marioladabr Re: Bolivara i Codecka na Bródnie 28.12.07, 15:37 Na Chodeckiej nie ma przedszkola tylko żłobek. Odpowiedz Link Zgłoś
agab72 Re: Bolivara i Codecka na Bródnie 28.12.07, 21:10 Oczywiście.... chodziło mi o Bolivara i Żuromińską... Pozdrawiam. Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
marioladabr Re: Bolivara i Codecka na Bródnie 02.01.08, 15:00 Ja chciałam posłać synka na Bolivara ale dostał się na Suwalską. Mam koleżankę, której dwie córeczki uczęszczały na Żuromińską i była zadowolona. Chyba nie ma mądrego, kto byłby w stanie odpowiedzieć CI na 100%. Najlepiej przejdź się do jednego i do drugiego, porozmawiaj z dyrekcją i ocenisz, które bardziej Ci odpowiadają (bo przedszkole to kadra, podejście do dzieci i do rodziców). Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś