fortysz 22.04.09, 08:28 Witajcie! Szukam sensownego przedszkola dla swojej córy - nie będę pisał o angielskim i balecie, bo to już chyba standard. Jeśli możecie polecić jakieś fajne miejsce Pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalka.n Re: Czas na przedszkole 23.04.09, 12:42 Ciężka sprawa, nie dość że nie podałeś miejsca to jeszcze takich przedszkoli w Polsce nie ma. Nikt nie stawia na rozwój ruchowy dziewczynek, bo traktuje się je jak dzieci. Za grosz wyobraźni... Mogę Ci polecić zajęcia w Kid's Planet, moja córka po nich nauczyła się gracji i chodzi zawsze wyprostowana, no i nie przebiera już nóżkami jak jest podekscytowana. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza78 Re: Czas na przedszkole 23.04.09, 12:51 w krakowie? w warszawie? w koziej wólce? Odpowiedz Link Zgłoś
makazuga1 Re: Czas na przedszkole 23.04.09, 14:09 Na Koziej Wólce (Radom) jest zakład karny)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Czas na przedszkole 26.04.09, 00:00 przecież wiadomo, że jak ktoś nie pisze nazwy miasta to chodzi o Warszawę Odpowiedz Link Zgłoś
efidorek Re: Czas na przedszkole 23.04.09, 14:14 hmm, balet to standard? nie wiedziałam Odpowiedz Link Zgłoś
fortysz Re: Czas na przedszkole 24.04.09, 08:49 Witam znów! Mea culpa - nie podałem gdzie... chodzi o Warszawę Toteż za Kozią Wólkę podziękuję serdecznie! Co do standardu - miało być żartobliwie, ale widzę niektórzy zbyt poważnie to chyba odbierają. A jeśli chodzi o najważniejsze - możesz Natalko coś więcej o tym Kids planet? Nie wiem czy dobrze znalazłem informacje, ale to Warszawskie właśnie przedszkole. Z tego co tam czytałem to całkiem sporo ciekawych zajęć oferują. Pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli Re: Czas na przedszkole 24.04.09, 09:36 Nie wiem czy chodzi o państwowe czy prywatne, jaką dzielnicę, obojętne? U mojej cóki w przedszkolu nr 390 ul. Secemińska jest balet, taniec towarzyski, angielski, plastyka, rytmika, angielski - oczywiście wszytsko płatne dodatkowo ok 35 zł mies. Także o rozwój dziewczynek nie ma obawy. W tym roku dostał się też mój synek i dla chłopców raczej mniej opcji - może dobrze, bo z torbami można pójść. Poza tym przedszkole fajnie wyposażone, z ładnym ogrodem, fajną kadrą, ja nie mam zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
natalka.n Re: Czas na przedszkole 25.04.09, 00:14 Jest taka strona miasto dzieci a w niej wszystko o dzieciach i dla dzieci: www.miastodzieci.pl/firma/1426:KidsPlanet.html Odpowiedz Link Zgłoś
4agnieszka_1 Re: Czas na przedszkole 27.04.09, 19:28 Zapraszam do Akademii Przedszkolaka Wesoły Skrzat. Co prawda baletu nie mamy ale codziennie j. angielski. Znajdujemy się na granicy Mokotowa i Wilanowa. Kontakt: 502341107, 0226423377 www.wesolyskrzat.pl, info@wesolyskrzat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka2only Re: Czas na przedszkole 22.06.09, 17:34 zobacz tutaj - Akademia Uśmiechu Odpowiedz Link Zgłoś