Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog położnik w Enel Med Warszawa

23.11.10, 13:23
Czy Panie może znają jakiegoś godnego polecenia lekarza do prowadzenia ciąży od samego początku (włącznie z fazą planowania) w którymkolwiek Enel Medzie w Warszawie?
Miałam traumatyczne przejścia z lekarzami w poprzedniej ciąży, długo nie mogłam się zdecydować, teraz też decyzję uzależniam od tego, czy znajdę lekarza, który potraktuje mnie jak człowieka nie jak mięso.
Moja cesarka na Starynkiewicza nie nadaje się nawet do opisywania, bo i tak chyba nikt by mi nie uwierzył, więc ja naprawde będe wdzięczna za wszelkie namiary i porady.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ninka_mm Re: Dobry ginekolog położnik w Enel Med Warszawa 23.11.10, 13:59
      moje doświadczenia z Luxmedem - tam nie ma naprawdę dobrych ginów. Są średni, a do nich są kolejki takie, że trzeba i sześć tygodni wcześniej umawiać się na wizytę. Chodzę więc do lekarza prywatnie (takiego z prywatną praktyką) a w Luxmedzie robię badania (biorąc skierowania od internisty - mam potwierdzoną ciążę wpisaną do karty). Niestety obawiam się, że tak jest we wszystkich sieciówkach. Dobremu ginekologowi bardziej opłaca się mieć własną praktykę niż tyrać w sieciówce.
      • sroka75 Re: czytaj uważnie 23.11.10, 14:38
        • sroka75 Re: no właśnie;) sroko 23.11.10, 14:39
      • julia56 Re: Dobry ginekolog położnik w Enel Med Warszawa 23.11.10, 15:12
        ninka_mm napisała:

Niestety obawiam się, że tak jest we wszystkich sieciówkach.
        > Dobremu ginekologowi bardziej opłaca się mieć własną praktykę niż tyrać w sieci
        > ówce.

Nie masz racji. W Łodzi w Lux med pracuje doskonały ginekolog położnik, do którego kolejki są trzymiesięczne.

W enelmed w Warszawie nie znam niestety położnika. Chodzę do p dr. Melaniuk (gin-endokrynolog i uważam, że jest bardzo dobra).
        Ale nie jest położnikiem. sad
        ------------------------------
        Tak, taką WODĄ być.
        • kasiak37 Re: Dobry ginekolog położnik w Enel Med Warszawa 23.11.10, 15:54
          watek bedzie przeniesiony na forum SZPITALE.
        • gruba_1 Re:dr. Monika Szpotańska 24.11.10, 19:11
          Hej, czy może ktoś zna Panią gin. Monikę Szpotańską? pracuje podobno na Włochachsmile
          Chciałabym dowiedzieć się trochę na jej temat, jeżeli ktoś wie proszę o informację
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka