Dodaj do ulubionych

solec 2011

23.09.11, 11:39
Czy ktoś rodził tam ostatnio? jak warunki? Czy wiecie może czy istnieje możliwość wykupienia położnej i ile to kosztuje? Która z połoznych jest warta polecenia? Wielkie dzięki za odpowiedź bo jest dużo starszych wątków ale nic aktualnego.
Obserwuj wątek
    • kinga_iskierka Re: solec 2011 23.09.11, 12:39
      forum.gazeta.pl/forum/w,588,123247025,123247025,Szpital_na_Solcu_Polecam.html
    • aanula5 Re: solec 2011 23.09.11, 18:30
      Dzięki, ale chodziło mi bardziej o położne i ew. ceny za indywidualną opiekę.
    • nika19811 Re: solec 2011 30.09.11, 09:24
      Ja na Solcu ostatnio urodziłam dziecko i jestem zadowolona.
      Nie odsyłają, zzo bezpłatne.
      Leżałam na sali 3-osobowej, ale w miarę dużej odremontowanej, łazienka była na dwie sale, też nowa. Personel ok, choć wszystkie z sali miałyśmy drugie dziecko i raczej nie potrzebowałyśmy porad nt. karmienia, pielęgnacji dziecka. Nie wiem czemu, ale od porodu ani razu nikt nie bada położnicy, nawet przed wyjściem, chyba że coś jej dolega. Neonatolodzy i położne/pielęgniarki cierpliwi, mili, odpowiadali bez problemu na każde pytania. Położne kąpią dzieci przy nas na sali. Jedzenie nawet smaczne, ale mało.
      Sale porodowe też nowe, ale ja urodziłam tak szybko, że nie powiem nic o ich wyposażeniu ani o pomocy położnych. Zdążyłam ledwie wejść na łóżko porodowe i było po wszystkim. Ja trafiłam na bardzo fajne, ale miałam w sumie z nimi "do czynienia" pół godziny.
    • azymut17 Re: solec 2011 - szczepienia BCG 01.10.11, 14:57
      Podepnę pytanie w tym wątku - czy na Solcu do szczepienia noworodków używają Euvaxu, Engerixu czy jeszcze czegoś innego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka