x109887 16.12.04, 12:22 Witam wszystkich czy któraś rodziła może ostatnio na Brochowie? Prosze o info jakie zwyczaje tam panują? Jaka jest opieka, jakie wrazenia po porodzie i przed nim. pozdrawiam IZa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menadka Re: BROCHÓW WROCŁAW 16.12.04, 23:29 Ja urodziłam tam córeczkę 13 września. Najpierw lezałam 3 dni na patologii bo mała nie śpieszyła się na świat. Poród miałam wywoływany. Dzięki doskonałej połoznej Pani Bozenie Górskiej trwał tylko 2 godziny 50 minut ) Lezałam w jedynce, ładna sala z dużym przewijakiem i umywalką. Była też porcelanowa wanienka ale Honoartkę myły położne u siebie. Personel jak wszędzie - zalezy od zmiany. Są mniej i bardziej sympatyczne. Jedź tam i obejrzyj oddział. Mają fajne sale do porodów rodzinnych, chocoaż u mnie szło tak szybko że od razu z mężem wylądowaliśmy na drugiej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
x109887 Re: BROCHÓW WROCŁAW 17.12.04, 10:44 Dzięki za odpowiedź. Ja rodziłam na Brochowie 8 lat temu. Mój poród również trwał ok 20 godzin i również byłam w sali jednoosobowej. Teraz jestem w 39 tc i zaczynam się denerwować jak to będzie teraz, jak jest teraz w szpitalu w dobie kłopotów służby zdrowia pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś