hania.wiecewicz 31.03.05, 12:28 Czy mogę prosić o informacje jaki jest koszt położnej w szpitalu Bielańskim i namiary na dobrą położną. Będę wdzięczna za kontakt na mail gazetowy. Pozdrawiam Hania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hania.wiecewicz przepraszam za założenie nowego wątku 31.03.05, 12:30 Przepraszam za założenie nowego wątku. Chciałam się dopisać a tu nie wyszło:0( Pozdrawiam Hania Odpowiedz Link Zgłoś
szafagrajaca Re: Położna w Bielańskim 07.04.05, 15:29 rodziałam w Bielańskim ale nie znam nazwiska położnej. Starsza babeczka, okulary, ciemne włosy ale wszystkie położe są ok. Na sali poporodowej nie słyszałam od mam żadnego złego słowa o położnych z tego szpitala.Moja koleżanka chwali sobie Panią Anne Błędowską, która była jej połozną. Bardzo dobra jest opieka sióstr pediatrycznych, które opiekują się maluszkami. Pozdrawiam Panią Beatę Wieczorek. Odpowiedz Link Zgłoś
karolimka1 Re: Położna w Bielańskim 08.04.05, 20:15 Ja tez bym poprosila bardzo o kontakt do poloznych. Bylabym wdzieczna bardzo: karolimka@tlen.pl Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś