m18643 09.04.05, 16:48 Witam! Proszę pomóżcie! Czy we Wrocławiu znacie godnego polecenia ginekologa- położnika, który fachowo poprowadzi ciążę???Proszę o namiaryPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m18643 Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA WE WROCŁAWIU 10.04.05, 12:18 dziewczyny jesteście tu? Odpowiedz Link Zgłoś
jamile Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA WE WROCŁAWIU 10.04.05, 17:10 może tu coś dla siebie znajdziesz - "biała lista" ginów z Wrocławia: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11373768 generalnie na różnych wrocławskich wątkach dużo pozytywnych opinii jest o ginekologach z Mediconceptu i Corfamedu. To są ich strony: www.mediconcept.wroc.pl/ www.corfamed.pl/ pozdrawiam ===== maluszek Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA WE WROCŁAWIU 10.04.05, 22:44 Ja polecam dr.Florjanskiego z Dyrekcyjnej.Jest super.prowadził mnie i jest jednym z nielicznych lekarzy,ktorzy poswiecaja duzo czasy pacjentkom i cierpliwe tlumacza oraz odpowiadaja na kazde pytanie.Procz tego,wykonuje usg 3D.Polecam!!!tel 0601-776-129. Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA WE WROCŁAWIU 10.04.05, 22:37 Dr Jarosz, "Mediconcept" na ul. Krzyckiej, tel. do przychodni 339 90 36. To mój trzeci lekarz i najbardziej mi odpowiada. W "Corfamedzie" ponoć najlepszy jest dr Mzurec (chyba tak brzmi nazwisko), ja chodziłam do dr Barcikowskiego i też nie narzekałam. Tel do przychodni: 321 73 15 Czytałam na forum i słyszałam od znajomych dobre opinie o dr Pająki, przyjmuje chyba gdzieś na Energetycznej, ale to są niesprawdzone informacje. Tez prywatnie Na kasę chorych dobry jest ponoć dr Sienkiewicz z przychodni na Nowodworskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA WE WROCŁAWIU 10.04.05, 23:16 Sienkiewicz na Nowodworskiej to dentysta))mieszkam obok i tak mi sie cos wydaje)ale sprawdze przy okazji, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA WE WROCŁAWIU 11.04.05, 14:52 O Sienkiewiczu z Nowodworskiej pisały dziewczyny na forum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=21588801&a=21606608 Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA WE WROCŁAWIU 11.04.05, 15:12 a to byc moze jest dwoch Sienkiwiczow)albo mi sie cos pomieszalo Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA WE WROCŁAWIU 11.04.05, 15:18 Może być i dwóch W końcu jeden Sienkiewicz kiedyś już na pewno był Odpowiedz Link Zgłoś
fasola25 ja tez polecam dr JAROSZA z Mediconceptu 11.04.05, 15:00 jestem bardzo zadowolona wszystko maja na miejscu wlasnie zaczelam tam tez szkole rodzenia i jest ok problem polega jedynie na tym, ze dr Jarosz nie pracuje w zadnym szpitalu, wiec nie mozna "u niego" rodzic Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: ja tez polecam dr JAROSZA z Mediconceptu 11.04.05, 15:19 A ile kosztuje u nich szkoła rodzenia, bo też się zastanawiam na wyborem. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 szkola rodzenia 11.04.05, 15:36 jezeli moge sie wtracic, to polecam skorzystanie ze szkoly rodzenia przy szpitalu w ktorym zamierza sie rodzic.Ja rodzilam na Chalubinskiego i tam chodzilismy do szkoly rodzenia. POLECAM)potem zna sie szpital, zwyczaje, niektorych lekarzy i polozne) Odpowiedz Link Zgłoś
amel_pat Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA WE WROCŁAWIU 13.04.05, 19:21 Polecam dr Ryszarda Smolińskiego. Prywatny gabinet ma na ul. Zielińskiego, poza tym pracuje w szpitalu na Kamieńskiego (chyba jest zastępcą ordynatora). Jest bardzo kontaktowy i dostępny "na komórkę" każdego dnia o każdej porze. Można do niego dzwonić z każdym pytaniem, również w weekendy i święta, gdyby coś się działo. Jestem w 29 tc i jak na razie jestem z doktora bardzo zadowolona. Mam nadzieję, że tak będzie również po porodzie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA WE WROCŁAWIU 13.04.05, 23:10 dr Smolinski jest tez seksuologiem)tak przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś