monia0000 28.04.05, 11:43 Czy może któraś orientuje się czy USG 3D w Raszeji jest już sprawne? wiem że było uszkodzone ale może wiecie jak to teraz wygląda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika816 Re: USG 3D Raszeja Pń już sprawne? 29.04.05, 15:47 Dzisiaj sie orientowalam w tej sprawie i niestety na razie jest niesprawne Mam zadzwonic po dlugim weekendzie, ale jakos trudno mi uwierzyc ze bedzie juz dzialac. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka233 Re: USG 3D Raszeja Pń już sprawne? 03.05.05, 21:35 czesć dziewczyny.powiedzcie mi proszę czy będziecie rodziły u raszei?ja zamierzam własnie tam i nie wiem co sądzić o tym szpitalu bo wiele sie nasłuchałam.jeśłi cos wiecie to prosze o informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
monia0000 Re: jagienka 233 05.05.05, 09:13 jagienka233 napisała: > czesć dziewczyny.powiedzcie mi proszę czy będziecie rodziły u raszei?ja > zamierzam własnie tam i nie wiem co sądzić o tym szpitalu bo wiele sie > nasłuchałam.jeśłi cos wiecie to prosze o informacje! Witaj1 na poprzedniej stronie jest bardzo dużo wypowiedzi na temet kliniki Św. Rodziny czyli tzw. "Raszei" tam wszystkiego się dowiesz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.sz2 Re: Św. Rodzina to nie Raszeja!!! 05.05.05, 11:26 Św. Rodzina to nie Raszeja!!! Klinika Św. Rodziny jest na ul. Jarochowskiego. Owszem było ostatnio sporo wypowiedzi na jej temat na tym forum. Niestety nie mają str. internetowej. Szpital. im. Raszei jest na ul. Mickiewicza. Mają str internet. Można poczytać. Pozdrawiam. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś