aga10015 20.10.05, 11:57 Proszę o opinię o dr Zwolińskim z Madalińskiego oraz namiary gdzie przyjmuje prywatnie. Chciałabym rodzić na Madalińskiego i dlatego szukam dorego lekarza z tego szpitala. Czy to dobry wybór? Proszę o opinię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
appia0 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 20.10.05, 12:28 jest swietnym specjalista od USG i te uslugi swiadczy ponoc w Gromada Medica i gabinecie dr Ceran. sprobuj znalezc w internecie po "Ceran", Gromade M znajdziesz bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
aga10015 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 20.10.05, 12:50 Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
vik_vik Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 20.10.05, 20:19 TEL DO PRZYCHODNI GDZIE PRZYJMUJE DR ZWOLINSKI TO 813 22 38 Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia319 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 12.11.05, 00:25 To na prawde swietny lekarz jest mily cierpliwy i widac ze kocha maluszki. Bylam u niego na usg w cerdent juz 4 razy za kazdym wital nas z usmiechem i poswiecal duzo uwagi POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
first_baby Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 21.10.05, 08:42 Hej Ja chodzę do dr Zwolińśkiego na MAdalińskiego i jestem baaaaaaaaaaaaardzo zadowolona. Wchodzimy razem z Mężem zawsze do gabinetu, Pan doktor zawsze wszystko dokładnie tłumaczy jak mamy jakieś pytania, nigdy się nie spieszy, jest zawsze taki miły, że masz wrażenie jakby na Ciebie czekał Odpowiedz Link Zgłoś
kap1 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 21.10.05, 11:41 Mam pytanie. Czy dr Zwoliński w Gromadzie zajmuje się tylko USG, czy można do Niego póść na "zwykłą" konsultację lub prowadzić tam ciążę? Odpowiedz Link Zgłoś
kajka76 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 21.10.05, 12:44 rodzilam na madalinskiego 4 m-ce temu z wlasnego wyboru i nie zaluje,polecam a dr Zwolinski jest super specjalista w usg i cholerni emilym facetem pozdrawiam,kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 24.10.05, 16:33 w gromadzie medica ma swoj gabinet. robi usg i przyjmuje na wizyty. na grenadierow robi tylko usg, a przychodnia nazywa sie cerdent (nie dr ceran jak ktos napisal )) jesli ktos chce namiary, prosze o info na priva Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj121 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 28.10.05, 11:24 Dr Jerzy Zwoliński - przesympatyczny , przemiły i można tak długo. Bardzo dobry lekarz i spec od USG. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek3111 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 28.10.05, 20:36 Wiele pozytywnych opinii pojawia się na tym forum na temat Tego lekarza. Kompetentny, cierpliwy, dokładny, pozytywnie nastawiony do pacjentki to rzeczywiście bardzo ważne, jak nie najważniejsze. Ale mam pytanie do tych z Was, które prowadziły u Dr Zwolińskiego swoją ciążę. Jestem po 30 i chciałabym do pierwszej ciąży być jak najlepiej przygotowana. Mam wiele obaw i pytań (typu: kiedy i jakie badania powinnam zrobić, aby przyszły maluszek był cały i zdrowy). Nie chciałabym już więcej usłyszeć, że nie ma co gdybać, tylko "brać się do pracy", albo jak "będzie ciąża to wtedy przyjść". Oczywiście z tym się zgadzam, że "do pracy brać się trzeba", ale od zawsze lekarze (nie tylko w tej dziedzinie) zwracali uwagę na profilaktykę. Więc? Dlatego pytam o dr Zwolińskiego. Czy można z "takim problemem" pójść do Niego? Czy zajmie się mną "od samego początku" i czy gdy będę w ciąży poprowadzi ją do końca? Czy udać się po raz pierwszy na prywatną wizytę czy też do przyszpitalnej przychodni? Proszę o radę i czekam z niecierpliwością na opinie. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
aga10015 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 30.10.05, 21:51 Ja też dopiero planuję ciążę i tak jak Ty mam wiele pytań "przed". zapisałam się na wizytę do dr Zwolińskiego pod wpływem opinii z tego forum. Chciałabym być od początku ciąży pod dobrą opieką specjalisty. Wizytę u doktora mam w listopadzie w przychodnii przy szpitalu. Jeśli rzeczywiście jest takim "dobrym ginekologiem" jak opisywany na forum, wtedy poproszę o namiary na prywatną wizytę. Moim zdaniem jeśli lekarz naprawdę jest miły, cierpliwy i kompetentny to będzie taki sam na przywatnej czy na bezpłatnej wizycie. Mam zamiar zapytać o potrzebne badania przed zajściem w ciążę. Opowiem o wrażeniach po wizyzycie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
s.szewczyk Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 02.11.05, 10:02 Mam pytanie czy Dr Zwolinski odbiera tez porody?? Ile kosztuja u niego wizyty, zarwono prywatnie jak i w przychodni? Czy w przychodni trzeba sie zapisywac na dlugo wczesniej? Jestem w 27 tyg. i niestety musze chyba zmienic lekarza, bo przestaje przyjmowac pacjentki ;-( Pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś
aga10015 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 02.11.05, 21:42 W przychodni za darmo, trzeba czekać 2-3 tygodnie. Przyjmuję w piątki do 15-tej. Prywatnie nie wiem ile kosztuje wizyta. Zadzwoń do szpitala to może dadzą Ci namiary na prywatną przychodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek3111 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 03.11.05, 13:25 do aga10015 Witam Ja podobnie jak Ty zasugerowałam się przy wyborze lekarza opiniami z tego forum. Niestety nie miałam tyle szczęścia i wizytę u dr Zwolińskiego udało mi się ustalić w przychodni na Madalińskiego dopiero na pierwszą dekadę grudnia. Wynika z tego, że czas oczekiwania na wizytę u doktora wydłuża się do 4-5 tygodni. Ale jeżeli jest taki jak opisują pacjentki to myślę, że warto poczekać. Jeśli będziesz po wizycie proszę (jeżeli będziesz mogła) podziel się swoimi uwagami(na forum lub na priv). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga10015 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 03.11.05, 15:11 Do kwiatek3111 Ja mam wizytę 25 listopada. Wrażenia opiszę! Nie jestem w ciąży i może dlatego termin oczekiwania jest dłuższy. Dodatkowo 11 listopada to piątek - dzień przyjmowania doktora. Mogłam dostać się na wizytę 4-tego listopada, ale niestety ja nie mogłam. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek3111 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 03.11.05, 15:42 Do aga10015 Witam ponownie, Przy zapisie na wizytę do dr Zwolińskiego nie pytano mnie czy jestem w ciąży czy też nie i również tak jak Tobie proponowano mi wizytę w dniu 4 listopada (bo "któraś" z pacjentek odwołała swoją), ale mnie także ten termin nie odpowiadał (wyjazd służbowy). Najbliższy wolny to był już grudzień. Przyznam szczerze, że nie wiedziałam, iż Dr przyjmuje tylko w piątki. To tłumaczy dłuższy czas oczekiwania. Nie jest to dla mnie barierą nie do pokonania, bo mogę poczekać. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Dzięki za kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
sorsa2 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 04.11.05, 09:43 Dr Zwoliński prowadzi moją ciążę w przychodni na Madalińskiego, choć właściwie nie wiem, czy do końca mogę tak powiedzieć bo go bardzo często nie ma i zastępują go inni lekarze z przychodni . Jest to duża niedogodność, bo on jest rzeczywiście rewelacyjny i godny polecenia ale niestety ciągle coś mu wypada (egzaminy, szkolenia) i nie przyjmuje w piątki. Każdej Pani polecam go gorąco jako lekarza ale trzeba być świadomym tego, że zapisując się do niego - często czekając właśnie ponad miesiąc na wizytę, ostatecznie nie zawsze się do niego trafi. Dzisiaj mam wizytę i właśnie się zastanaiwam czy będzie dr Zwoliński czy ktoś inny bo przez ostatnie 2 miesięce nie udało mi się go spotkać. Nie wiem jak jest w prywatnej przychodni, gdzie on przyjmuje, bo nigdy nie byłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek3111 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 04.11.05, 19:19 Do sorsa2 Napisz proszę jakie masz wrażenia po dzisiejszej wizycie. Czy dr Zwoliński był dziś dostępny czy też w zastępstwie pojawił się inny lekarz? Jeżeli mogę prosić o informacje kto Go najcześciej zastępuje i jak to oceniasz. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
sorsa2 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 07.11.05, 10:23 Otóż niestety dr Zwoliński nie przyjmował w piątek Byłam naprawdę zawiedziona. Zamiast niego przyjmowała dr Szufladowicz. Muszę przyznać, że postanowiłam zmienić dr Zwolińskiego na nią właśnie, bo mimo, iż wolałabym chodzić do Zwolińskiego to wolę jakiegoś doktora, którego mogę być pewna, że mnie przyjmie w wyznaczonym terminie niż trafiać do lekarza z przypadku. Bo tak niestety to wygląda - jak dr Zwoliński nie przychodzi to panie z recepcji dzwonią na górę do szpitala na oddział i proszą - pytają, kto może zejść i go zastąpić. Dlatego trudno mówić o jakimś reguralnym zastępstwie. Naprawdę bardzo żałuję ale musiałam zmienić lekarza, bo przy każdej wizycie badał mnie kto inny. Dr Szufladowicz zrobiła na mnie dobre wrażenie, pytałam panie w recepcji czy cieszy się zaufaniem pacjentek, poza tym jest tam zastępcą ordynatora, więc się zdecydowałam. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
aga10015 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 07.11.05, 15:17 W takim razie ja przed swoją wizytą u doktora przedzwonie do szpitala i zapytam czy w tym dniu przyjmuje dr Zwoliński. Jeśli będzie zastępstwo to nie pojadę na wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek3111 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 07.11.05, 18:18 Dziękuję bardzo za informacje. A jednak nie wszystko się układa po Naszej myśli. Ja także zastanawiam się co zrobić jak okaże się, że pojadę na wizytę a zamiast dr Zwolińskiego Ktoś inny pojawi się w gabinecie. Co wtedy -ucieczka sprzed gabinetu? Zgadzam się, że można zadzownić wcześniej i dopytać czy aby napewno "dziś" dr będzie przyjmował, ale jeżeli dowiemy się o tym tuż przed wejściem na wizytę, jak się wtedy zachować? Po przeczytaniu dzisiaj tego postu i "poszperaniu" w innych forach udało mi się znaleźć informacje gdzie może przyjmować dr Zwoliński. Zadzwoniłam tam aby się upewnić co do aktualności tych danych. A oto co udało mi się ustalić: 1) Gromada Medica Pl. Powstańców Śląskich 2 (wejście od ul. Wareckiej)- przyjmuje we czwartki (niestety nie w każdy) w godz. 16.00 - 18.30, przy czym od godz. 18.00 przyjmuje pacjentki tylko na badanie USG, 2)Cerdent ul. Grenadierów 21 przyjmuje w poniedziałki i środy w godz. 16.00 - 19.30. Tutaj przyjmuje tylko na badania USG. Oczywiście Bardzo chciałabym korzystać z bezpłatnej opieki medycznej w ramach NFZ w przychodni przyszpitalnej bo stan moich finansów jest ograniczony. Jestem "nastawiona" na wizytę u dr Zwolińskiego i dziś nie wiem jak zachowam się za miesiąc. Myślę, że będzie to decyzja chwili. Mam nadzieję, żę będzie dobrze. Podtrzymuję swoją prośbę o informacje od "kobietek", które są pacjentami tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
kari_1 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 13.12.05, 15:03 dr zwoliński mi kiedyś powiedział, że niezależnie gdzie przyjmuje w przychodni przyszpitalnej czy prywatnie to jest tym samy lekarze. jednakże uważam, że powinno się do niego kilka razy (conajmniej) pójść prywatnie, nich sobie zarobi, bo dzięki temu się non stop dokształca dla naszego dobra. dr zwoliński jest lekarzem do którego możesz walić jak w dym nawet jeśli jeszcze nie jesteś w ciąży. zleci odpowiednie badania i takie tam, naprawdę warto, ja tak zrobiłam - i już za 2 tyg mam termin porodu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolkamaja Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 09.11.05, 13:31 Dr Zwoliński prowadził moja ciążę i uwazam, że to był bardzo dobry wybór. Jest naprawdę świetnym fachowcem i przemiłym facetem. Każdej z Was go polecam. Gdybym miała czas to co miesiąc chodziłabym sobie do niego na wizytę, bo rozmowa z nim to jak terapia dla duszyDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek3111 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 09.11.05, 22:59 Napisz proszę czy ciążę prowadziłaś w przychodni przyszpitalnej czy też w trybie wizyt prywatnych oraz jeżeli moge prosić o opinie co do samego porodu (miejsca i opieki). Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek3111 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 18.11.05, 15:20 Podnoszę jeszcze raz wątek o wymianę doświadczeń tych z Was, których ciążę prowdził lub prowadzi dr Zwoliński. Wiem, że dr przyjmuje na Madalińskiego, czy "któraś" z Was była dzisiaj na wizycie w przychodni? Czy dr Zwoliński był czy też zastępował Go inny lekarz? Bardzo zależy mi na Waszych opiniach. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolkamaja Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 24.11.05, 20:38 Ciaze prowadził mi w Gromada Medica - wtedy jeszcze pracował w IMiD i nie przyjmował w zadnej przychodni. Tuz przed porodem odszedł na Madalińskiego. Tam tez zdecydowałam sie rodzic. Nie był przy moim porodzie, ale interesował sie mna podczas pobytu w szpitalu. Rodziłam z połozna - Krystyna Golba i jestem bardzo zadowolona. Wszystko poszło szybko i dobrze. teraz moja córeczka ma juZ 9 m-cy))) Życzę Wam wszystkim powodzenia. Nie bójcie się, bo poród wcale nie jest taki straszny. Odpowiedz Link Zgłoś
aga10015 Byłam na wizycie u dr Zwolińskiego! 25.11.05, 16:32 Za Waszą radą byłam na wizycie u dr Zwolińskiego w przychodni przy szpitalnej na Madalińskiego. Na wizytę czekałam 5 minut (myślałam, spędze w poczekalni ok. godziny). Była to wizyta "przed ciążą". Dr Zwoliński jest bardzo miły i przystojny! Zlecił mi kilka badań np. na toksoplazmozę i grupę krwi. W gabinecie nie czułam się skrępowana, odpowiadał na wszystkie moje pytania. Dał mi skierowanie na USG w drugiej fazie cyklu, by sprawdzić czy wszysko w porządku, ale myśle, że to sobie odpuszczę. Nie będę się zamartwiać na zapas. Myślałam, że jest trochę starszy, czytając tyle pozytywnych opinii. Jestem badzo zadowolona, polecam dr Zwolińskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek3111 Re: Byłam na wizycie u dr Zwolińskiego! 25.11.05, 17:08 Cieszę się, że Masz takie odczucia, mam nadzieję, że ja wychodząc z gabinetu będę równie zadowolona. pozdrawiam p.s. Czy mogę odezwać się na priv ? Chciałabym Cię zapytać o kilka szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
aga10015 Re: Byłam na wizycie u dr Zwolińskiego! 25.11.05, 18:24 Do Kwiatek To jest mój prywatny email agnes_a1@go2.pl Czekałam na Twój odzew! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ba.sia Re: Byłam na wizycie u dr Zwolińskiego! 26.11.05, 19:45 Witam, ja byłam na wizycie u dr. Zwolinskiego w Gromada Medica. Wizyta kosztuje 70 zl. Warto. Jeszcze nie jestem w ciazy, dopiero sie staramy, poszlam do niego z wykonanymi badaniami. Wszystko tlumaczy cierpliwie i dokladnie. Odpowie na kazde pytanie, ma ogromna wiedze. Nie traktuje Cie jak "glupka", ktory nie wie takich podstawowych rzeczy. Wroze mu wielka kariere, polecam go kazdej dziewczynie Odpowiedz Link Zgłoś
julkast6 Re: Byłam na wizycie u dr Zwolińskiego! 02.12.05, 15:23 witam serdecznie, O dokorze Zwolinskim czytalam na forum szukajac lekarza po poronieniu, bo niestety moj dotychczasowy lekarz bardzo mnie zawiodl i w sumie sam powiedzial zebym znalazla kogos innego po tym zdarzeniu. I znalazlam dr Zwolinskiego. Bardzo balam sie pierwszej wizyty ale udalo sie wspanialy czlowiek z dusza na ramieniu bardzo mily i serdeczny i do tego profesjonalista. Po poronieniu zlecil szereg badan. Ciagle mnie uspokajal bo wiadomo ze byla pelna obaw przed kolejna ciaza. Teraz jestem w 18 tygodniu ciazy pan doktor prowadzi moja ciaze, choc ostatnio niestety nie mogl mnie przyjac mimo zapisu na Madalinskiego bo ktos " z gory " zlecil mu wlasnie w tym czasie wykonywanie USg w szpitalu w zastepstwie. I niestety nikt z lekarzy nie chcial wziac zastepstwa za niego w przychodni. Teraz mam wizyte na 16 grudnia i mam tylko nadzieje ze tym razme pojdzie wszytsko dobrze i pan dokotr bedzie mogl przyjac sowje pacjentki normalnie. W rejestracjiradzono mi zebym sie przepisala do innego ale ja tego na pewno nie zrobie nie ufam nikomu innemu niestety. A poza tym w srodku ciazy nie bede zmienala lekarza jesli trzeba bede chodzic prywatnie - bo na poczatku wlasnie tak chodzilam do Gromady, bylam tez na usg 4 d bardzo dlugie napradwe dokladne badanie, i wspaniale widac maluszka. Nie spotkalam sie jeszcze z tak pelnym zyczliwosci i serdecznosci lekarzem Do tego przystojnym i zawsze usmiechnietym. Goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie dr Zwolinski :) 02.12.05, 15:59 dziewczyny, az mi sie geba usmiecha jak to czytam. chyba wydrukuje to wszystko i mu pokaze, bo jak mu ostatnio mowilam, jaka ma opinie w necie, to sie usmiechnal, ale wierzyc nie chcial naprawde, skromny z niego czlowiek, ale za to jaki kompetentny! zawsze uwazalam, z to jeden z niewielu lekarzy z tzw. "powolania". niestety on nie czyta internetu, wiec chyba mu jednak to pokaze na nastepnej wizycie. pozdrawiam wszystkie zadowolone pacjentki Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek3111 Re: dr Zwolinski :) :) :) 02.12.05, 22:04 Od dnia dzisiejszego i ja będę fanką doktora Zwolińskiego. To fantastyczny człowiek, który pacjentki traktuje z wielkim szacunkiem i jest empatyczny. Nie ma dla Niego "śmiesznych" pytań. Sam wiele ich także zadaje, aby zabrać jak najwięcej informacji o pacjentce podczas wizyty. Jest dokładny, delikatny, kompetenty. Wszystko tłumaczy i jest cierpliwy. I mogę powtórzyć to co pisały inne pacjentki - żałuję tylko, że tak późno do Niego trafiłam. Nie "zamienię" Go na nikogo innego. Odpowiedz Link Zgłoś
aga10015 dr Zwoliński 03.12.05, 21:08 Cieszę się, że jasteś zadowolona po wizycie u NASZEGO ginekologa! Trzymaj się ciepło. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek3111 Re: dr Zwoliński 03.12.05, 23:47 aga10015 napisała: > Cieszę się, że jasteś zadowolona po wizycie u NASZEGO ginekologa! > Trzymaj się ciepło. > Pozdrawiam! Witam aga, wysłałam Ci "mail'a" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anius26 Re: dr Zwoliński 08.12.05, 12:56 A ja chciałam zapytać jak jest z wypisywaniem zwolnień u dr Zwolińskiego? Czy jak się czuję dobrze a mimo wszystko chcę L4, to nie ma z tym problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
julkast6 Re: dr Zwoliński 14.12.05, 09:33 dziewczyny dajcie znac czy nie ma problemu z wizyta piatkowa na madalinskiego , kilka tygodni temu niestety sie nie odbyla , czy cos sie zmienilo w tej kwestii, bo wizyte mam w ten piatek i nie wiem czy sie odbedzie pozdrawiam "fanki" dr Zwolinskiego Odpowiedz Link Zgłoś
agma11 Dr Zwoliński - Madalińskiego namiary 30.12.05, 09:12 umówiłam się z nim na pierwszy czawrtek stycznia w przychodni GROMADA MEDICA przy PL. powstańców warszawy. Tel 582 94 55, wizyta kosztuje 70 zł. Wrażenia napewno opiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia59 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego namiary 30.12.05, 10:18 Ja byłam wczoraj. Wizyta to balsam dla duszy wszytko jest ok, następna za miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
bemark76 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego namiary 04.01.06, 19:55 tak - z niego to nie lada fachura! na prawde warto leczyc sie wlasnie u takich lekarzy ja - a w zasadzie moj dzidzius - mial powiekszona miedniczke nerkowa jak bylo robione USG gentyczne i trafilam do niego bo chcialam "nawiazac kontakt" ze szpitalem w ktorym chcialam rodzic, a przy okazji spytalam czy jakos obawiac sie takiej diagnozy czy po prostu to sie wszystko po porodzie wyrowna.... i on po prostu wyjasnil mi niemalze "rysunkowo" na czym polega to powiekszenie, z czego wynika, itp - po prostu mnie uspokoil, dodal otuchy!!!! poza tym obejrzal moje badania, wczesniejsze USG, no cala historie ciazy i np. wychwalil lekarza do ktorego chodzilam na USG, powiedzial ze to super specjalista i ze jestem pod bardzo dobra opieka pomimo ze sam robi dobre USG nie namawial mnie zeby sciagnac kase zebym robila USG u niego... to na prawde sie liczy w dzisiejszych czasach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agma11 Re: Dr Zwoliński - Madalińskiego opinię i namiary 06.01.06, 14:42 Bylam wczoraj pierwszy raz u DOKTORA. Jest świetny. Spokojnie odpowiada na wszystkie pytania. Ponieważ dopiero planujemy dal mi skierowanie na wszystkie badania. Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś