mamaaga1 06.12.05, 22:17 Czy któras z Was rodziła w tym szpitalu??? Bedę wdzięczna za informacje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaaga1 Re: Porodówka w Świeciu n.Wisłą 12.12.05, 13:17 Czyżby nikt nie znał tego szpitala??? Odpowiedz Link Zgłoś
awistaawista Re: Porodówka w Świeciu n.Wisłą 16.12.05, 16:39 Witam, Ja tez chciałabym dowiedziec sie conieco o tym szpitalu. Mam termin na 30 grudnia i wybieram sie tam rodzic chociaż mieszkam w Bydgoszczy...mój lekarz niedawno sie tam przeniósł i nie wyobrażam sobie rodzić bez niego..., pozdrawiam d Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaga1 Re: Porodówka w Świeciu n.Wisłą 01.01.06, 22:33 Awistaawista napisałam na priv, moze znajdziesz czas żeby przeczytać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jastinna Re: Porodówka w Świeciu n.Wisłą 02.01.06, 12:42 Witam!!! Jak bardzo się cieszę , że jest nas więcej.Ja rodziłam w świeckim szpitalu 7 lat temu...Najgorzej wspominam panią ordynator z oddz.noworodków która na moje wielkie obawy i płacze z powodu braku pokarmu bezczelnie powiedziała"przecież kazda krowa ma mleko"!!!! i to był koniec mlecznej przygody przed jej rozpoczęciem.Teraz jest pani doktor z bydgoszczy. Mam nadzieję iż po zmianie personelu panują ludzkie i godne warunki na porodówce.Moją ciąże prowadzi doktor Skórczewski.bardzo chciałbym urodzić podczas jego dyżuru .... ale czy to się uda ??? Termin porodu mam na 14 stycznia wię małymi kroczkami pakuję torbę. A jak u was ??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaga1 Re: Porodówka w Świeciu n.Wisłą 02.01.06, 14:24 Witam, w końcu jakis odzew )) ... Jastinna ja mam termin na 24 luty ale czuje, że urodze wcześniej, obstawiam styczeń , może dlatego , że starsza córeczke tez urodziłam troche wczesniej ... Planuje poród w Świeciu chociaz nie powiem ... mam troszke obaw ... Jestes ze Świecia czy z Bydgoszczy??? Zmiana personelu w szpitalu sadząc po nazwiskach na pewno przyniosła jakieś rezultaty ... jestem o tym przekonana, troszke pokopałam w inetrnecie ... no i pracuje tam mój lekarz prowadzący a to naprawde super człowiek ) Mam nadzieje, że pozostaniemy w kontakcie, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jastinna Re: Porodówka w Świeciu n.Wisłą 02.01.06, 14:44 Witaj .Jestem ze Świecia . Czy jesteś umówiona z lekarzem bądz położną do porodu? jesli tak nie masz się czego obawiać.Ponoć dobrą opinię ma porodówka w Chełmie.Sam odział 3 lata temu otrzymał certryfikat szpitala przyjaznemu dziecku , a takich certyfikatów w Polsce jest niewiele. Podam swój nr gg 5259022 może tam będzie nam łatwiej porozmawiac.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
awistaawista Re: Porodówka w Świeciu n.Wisłą 11.01.06, 18:47 Witajcie, 3 stycznia urodziłam śliczną, zdrową córeczkę w domu mam już prawie 7 letniego synka więc radość tym bardziej przeogromna! Zdecydowałam się rodzić w Świeciu tylko dlatego, że mój lekarz prowadzący tam pracuje.Jestem bardzo zadowolona z tego wyboru. Mój poród trwał zaledwie 1,5 godziny !!!! a to dzięki rewelecyjnej położnej i mojemu lekarzowi, który czuwał nad całą akcją.Opieka po porodzie (min.dokarmianie dziecka bezproblemowo-tylko trzeba dostarczyc mleko)Pielęniarki od noworodków zaglądają bardzo często i pytają czy mają w czymś pomóc...byłam w szoku, ponieważ 7 lat temu rodziłam w bizielu w Bydgoszczy i przeżyłam koszmar. Jedynym mankamentem szpitala jest "bieda" lepiej zaopatrzyć sie w pampersy, czapeczkę i kocyk dla maluszka oraz wziąć ze soba podpaski (najlepiej Bella- są w szpitalnym sklepiku). Gdybyście miały jakies pytania to podaje nr GG:4591881, pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś