kwiatek1980 07.01.06, 08:34 Czy ktos rodzil z ta polozna? Jaka jest w trakcie porodu ? Czy nacina krocze czy tez chroni krocze? Dzieki za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamstasia Re: Marzena Obsowska? 07.01.06, 09:01 Witam, Mojej znajomej dwie koleżanki z pracy rodziły z Marzeną, obydwie były bardzo zadowolone. Obie dały radę urodzić bez znieczulenia. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jadis76 Re: Marzena Obsowska? 07.01.06, 09:45 ja rodzilam z Marzenką we wrześniu jest cudowną, cieplą osobą bardzo cierpliwa zaangażowala do porodu mojego męża mój poród po 4 godzinach skończyl się cc, ponieważ glówka nie zstępowala do kanalu rodnego, więc o ochronie krocza nic nie wiem ) ale na pewno rozmawialyśmy o tym, że zrobi wszystko, żeby nacięcia nie bylo natomiast wszystko pozostale bylo tak jak się umówilyśmy gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: Marzena Obsowska? 07.01.06, 15:22 właściwie chyba wszystkie położne na Żelaznej starają się chronić krocze. Trudno oceniać każdą osobno, bo wszystko zależy od pacjentek jakie z nimimi rodzą. Odpowiedz Link Zgłoś