mmalicka21 23.02.06, 01:31 mam pytanie mam adres ale na ursynowie mieszkam na grochowie i chyba bym jechała tam 826393 lat czy nie znacie zdresu szkoły gdzieś umiejscowionej w innej części warszawy- tylko bezpłatnej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta_29 Re: szkoła rodzenia w warszawie-bezpłatna 23.02.06, 07:34 zadzwoń i zapytaj się w szpitalu praskim wydaje mi się że tam jest darmowa.Darmowa szkoła rodzenia jest również w przychodni na strusia gmina wawer.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
dlaagi Re: szkoła rodzenia w warszawie-bezpłatna 23.02.06, 09:03 Czereniakowki, chyba tez prowadzi darmową. W metrze są plakaty " mama, zdrowie i ja" i chyba tam mozna coś poszukac. Nie pamiętam strony www. <a href="tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;118/st/20060605/dt/6/k/beef/pre g.png>fasolka lub fasolek </a> Odpowiedz Link Zgłoś
martitka.martitka Re: szkoła rodzenia w warszawie-bezpłatna 23.02.06, 09:29 Nie przesadzaj, Warszawa nie jest az taka duza. A na Ursynow z centrum jest swietny dojazd. Wsiadasz w metro i 20 min. pozniej jestes na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusik1 Re: szkoła rodzenia w warszawie-bezpłatna 23.02.06, 09:34 hej, zajrzyj na strony miasta-tam coś zawsze było właśnie w ramach programu mama. Mam nadzieje, że Tobie się uda zapis do bezpłatnej szkoły rodzenia, bo pod koniec zeszłego roku chciałam się zapisać i zadzwoniłam do kilku miejsc i okazało się, że dawno już nie ma zapisów i były jeszcze jakieś skrome limity mam, które mogły się zapisać, tak więc ja za szkołę musiałam zapłacić, bagatela 300 zł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszwilk Re: szkoła rodzenia w warszawie-bezpłatna 23.02.06, 09:43 Polecam centrumrodziny.com Odpowiedz Link Zgłoś
maja.f Pelna lista darmowych szkol rodzenia w ramach ... 23.02.06, 10:39 W ramach programu "Zdrowie, mama i ja" w Warszawie przygotowano tyle miejsc w darmowych szkolach rodzenia, ile dzieci przychodzi na swiat co roku w stolicy. Szczegoly nt. programu: infowarszawa.pl/img/ciaza_informacje.pdf Wykaz placowek realizujacych programy "Zdrowie Mama i Ja" oraz "Szkola Rodzenia" zdrowa.warszawa.pl/plikibpz/2006/realizatorzy_ciaza_2006.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
quin Re: Pelna lista darmowych szkol rodzenia w ramach 23.02.06, 10:42 W przychodni na Szajnochy (przy metrze Pl. Wilsona) jest bezpłatna szkoła rodzenia. Prowadzą świetni ludzie. Serdecznie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wid6 Re: szkoła rodzenia w warszawie-bezpłatna 23.02.06, 11:37 Witam , od marca przy szpitalu na Madalińskiego ma być szkoła rodzeniea i to bezpłatna . www.szpitalmadalinskiego.pl/phpBB2/portal.php pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
maria70 Re: szkoła rodzenia w warszawie-bezpłatna 23.02.06, 11:40 witaj, ja poczatkowo zapisłam nas do szkoły rodzenia rekomendowanej przez szpital św. Zofii i koszt miał być 400 zł, ale zadzwoniono do mnie ze szkoły i powiedziano , ze maja pieniądze z urzedu miasta i nic nie płaciłam tylko musi byc spełniony jeden z warunków albo masz meldunek w warszawioe, albo parcujesz i jeśli pamietam to albo si euczysz Odpowiedz Link Zgłoś
maja.f Re: szkoła rodzenia w warszawie-bezpłatna 23.02.06, 11:48 Hej, dziewczyny, nie zasmiecajmy forum zbednym dublowaniem informacji! Czytajmy na wzajem swoje posty. Informacje, ktore podajesz, juz pojawily sie w linkach kilka postow wyzej. Jest tam dokladny opis, komu przysluguja bezplatne szkoly rodzenia, informacje, jakie jeszcze swiadczenia - oprocz szkoly rodzenia - ciezarna w Warszawie ma sfinanowane i PELNY wykaz szkol rodzenia finansowanych przez Miasto. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
loca1 Re: szkoła rodzenia w warszawie-bezpłatna 02.03.06, 23:29 z grochowa masz blisko do miedzylesia - tam we wtorek, czyli 7 marca rusza szkola rodzenia, oczywiscie takze za darmo - zajecia 2 x tyg, o 19 sie zaczynaja. tel. 0 22 47 35 190, moze sie przyda ta informacja. Loca Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 finish 03.03.06, 00:35 oj juz sobie załatwiłam dzięki wielkie ponieważ będe rodziła w św zofii to weszałm na ich stronkę i tam był telefonik do szkoły rodzenia więc zadzwoniłam pani sprawdziła wolne miejsca powiedziała że są i tak się zapisałam: ))))) na 16 maja: ) Odpowiedz Link Zgłoś