Dodaj do ulubionych

1.5.06 rodziłam na solcu odpowiem na pytania.

07.05.06, 16:03
jeśli macie takowe smile
Obserwuj wątek
    • qwert51 Re: 1.5.06 rodziłam na solcu odpowiem na pytania. 07.05.06, 16:16
      czy na lipiec nie jest przewidziany żadny remont, cos czytałam na forum o takiej
      możliwości,ale może pomyliłam szpitalesmile
      • dwa_kotki Re: 1.5.06 rodziłam na solcu odpowiem na pytania. 07.05.06, 20:15
        Nie. nie będzie tam remontu smile
    • bulinka78 Re: 1.5.06 rodziłam na solcu odpowiem na pytania. 08.05.06, 07:21
      Też mam zamiar tam rodzić. Mam jeszcze trochę czasu na ewetualną zmianę
      szpitala dlatego napisz proszę kilka słów o opiece i warunkach podczas porodu,
      traktowaniu pacjentek przez personel itp.

Pzdr.
      • madaska Re: 1.5.06 rodziłam na solcu odpowiem na pytania. 08.05.06, 21:22
        z tego co mi wiadomo, to remont planują w tym roku, ale dokładnie nie wiem w
        którym miesiącu. może warto zadzwonić i się dowiedzieć. ja rodziłam tam rok
        temu i jestem bardzo zadowolona. tak i z lekarzy, jak i z opieki
        pielęgniarskiej. oczywiście trafiało się na nieprzyjemną zmianę, ale wiecie
        sami, ludzie są różni i tez nie zawsze mają rewelacyjne humorki. ale tak
        ogólnie super. pewnie za jakieś dwa latka znowu się tam wybioręsmile
        pozdrawiam
    • bialania Re: 1.5.06 rodziłam na solcu odpowiem na pytania. 09.05.06, 16:08
      Witaj,

Przymierzam się do porodu w tym szpitalu i wziązku z tym mam mnóstwo pytań
      z jaką położną rodziłaś? Miałaś wcześniej opłaconą czy z dyżuru?
      czy miałaś jakieś problemy z przyjęciem do szpitala czy przyjęli Cię bez
      problemu? Skończyłaś ich szkołę rodzenia?
      czy można wynająć oddzielną salę popororodową, a jeśli tak to ile kosztuje
      Będę wdzięczna za wszelkie informację
      • madaska do bialania 09.05.06, 23:31
        Witam serdecznie, już odpowiadam na twoje pytania, choć mimo remonu nawet...
        zacznę od tego, ze szpital był mi znany z pochlebnych opinii moich znajomych,
        dlatego też się tam wybrałam. uczęszczałam też do szkoły rodzenia przy
        szpitalu, prowadzonej przez sławetną położną panią Komosę. mi się podobało, i
        pani Krysia i cały program szkoły (uważam, ze powinny być one choć w części
        refundowane, bo mi ona dużo dała)! z racji na fakt, iż poznałam już Komosę,
        chciałam też z nią rodzić, dlatego też umówiłam się z nią na poród. tzn. mam
        dzwonic do niej, jak coś się zacznie dziać. I tak, jeżeli będzie ona w danym
        dniu na dyżurze, nie płaci się nic, jeżeli natomiast przyjedzie specjalnie dla
        ciebie, opłacasz ją w kasie szpitalniej - rok temu było to 600,- ( a ona juz
        sama rozliczy się ze szpitalem). Mi niestety nie dane było pomęczenie się z
        panią Krysią, gdyż musiałam mieć zrobioną cesarkę, niestety. Ale moja znajoma z
        nią rodziła, bardzo ją chwaląc, ale to juz kwestia indywidualna. Do szpitala
        przyjęli mnie bez problemu i z tego co mi wiadomo, nie starają się tam odsyłać
        do innych placówek. Rok temu, przyjmowali masowo, nawet sale indywidualne były
        przerobione na pokoje dla położnic. Niestety nie ma możliwości wynajęcia pokoju
        tylko dla siebie po porodzie. My byłyśmy we trzy na sali, ale nie amieniałabym
        tego za żadne skarby! mam nadzieję, ze troszkę ci pomogłam, jak będziesz miała
        jeszcze jakieś wątpliwości, pisz śmiało.
        pozdrawiam
        • bazyl21 Re: do madaska 10.05.06, 13:24
          Ja też będę miała cesarkę, jak cie cieli, jak opieka po cieciu?
    • magda.kosa remont na solcu 09.05.06, 19:40
      hej dziewczyny ,bylam tam w sobote z mezem bo tez chcialam tam rodzic,ale
      rozmawialam z polozna i poinformowala mnie ze na pzrelomie maja i czerwca
      zaczyna sie trzymiesieczny remont,przetarg pzreszedl wiec to raczej
      nieodwolalne.....przykro mi....sciskam was
    • abm22 Re: 1.5.06 rodziłam na solcu odpowiem na pytania. 10.05.06, 10:09
      a jacy są pediatrzy? i czy po porodzie interesowli sie toba ginekolodzy tzn. czy
      patrzyli jak ci sie goi rana? czy pielęgniarki kąpały ci dzidzię? Czy była pomoc
      pielęgniarek przy przystawianiu do piersi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka