Dodaj do ulubionych

krakow dr A.Wojtys

06.09.06, 09:18
bylam kilka razy u dr Wojtysia, i sama nie wiem co mam myslec o nim. jesli
macie jakies doswiadczenia to podzielcie sie ze mna nimi. ponoc to bardzo
dobry specjalista, ale jak na moj gust to za malo mowi, wiecej sama musze sie
domyslac. nie wiem czy on przyjezdza do porodow prywatnie? interesuje mnie
wszelkie informacje!!za odp z gory dziekuje!
Obserwuj wątek
    • fatale Re: krakow dr A.Wojtys 07.09.06, 15:02
      hej!
      to byl pierwszy ginekolog do ktorego poszlam. od tamtej pory zmienialam lekarza
      juz kilka razy i teraz prowadzi mnie do porodu dr Kus z Narutowicza i jestem
      bardzo zadowolona. Moim zdaniem doktora Wojtysia zgubila pogon za pieniadzem.
      Wizyta u niego trwa szybko bo za drzwiami czeka kolejne kilkadziesiat zlotych.
      Prowadzil porod mojej przyjaciolki i w sumie byla zadowolona, ale przy operacji
      mojej Mamy dal kompletna wtope. Jesli nadal urzeduje na placu szczepanskim, na
      kopernika i na Klinach to raczej nie licz ze przyjedzie do porodu no chyba ze
      za rozsadna kwote niestety uncertain Osobiscie nie polecam, ale czytywalam tez
      pozytywne opinie na jego temat, wiec pamietaj ze moj glos to tylko jeden glos.
      Pozdrawiam cieplo!
      • aneteez1 Re: krakow dr A.Wojtys 07.09.06, 16:19
        dziekuje za odpowiedz! wlasnie tak myslalam z ta kasa! a dala mi do myslenia
        wlasnie expresowa wizyta. i to, ze jakos tak malo informacji udziela!
        naczytalam sie o Klimku, ze tylko na kase leci, a skoro to koledzy to sama
        rozumiesz. Nie licze, ze do porodu mi przyjedzie,pewnie i tak mnie na to nie
        stac, ale tez na zmiane lekarza juz za pozno, bo jestem w 33 tc. Na poczatku
        ciazy bylam u innej pani doktor i tez tylko forsa, mozna oszalec! Kazdy lekarz
        mowi tez co innego. W sumie tego Wojtysia to mi polecila "znajoma znajomej", ze
        wlasnie on jej pomogl jak miala jakies kobiece powazne choroby. Dla mnie grunt
        to to zeby nie dal wtopy w sprawie mojego dziecka! Nie moge tez zrozumiec
        dlaczego daje mi recepte na magne B6 i Feminatal, jak to leki bez recepty.A
        teraz jak pojde to mu zajme troche czasu za te 100 zl, wezme sobie cala kartke
        pytan!!!!niech sie powysila!
        • majah1 tańszy magnez ;) 07.09.06, 16:39
          znam tańszy magnez z wit b
          MG B6 firmy Aflofarm
          Magnefar B6 - Biofarmu
          Maglek - lakam'u

pa wink
        • fatale Re: krakow dr A.Wojtys 07.09.06, 16:55
          Hmm... z ta zmiana lekarza...czy ja wiem czy to juz nie ma co myslec o zmianie.
          Zaufanie do lekarza to wazna sprawa. Moze choc poszukaj jakiejs poloznej? Po
          lekarzu wnioskuje ze zamierzasz rodzic w na Kopernika?
          A co do Wojtysia... moze i jest dobrym specjalista i ma szeroka wiedze tylko
          nie ma czasu jej zastosowac wink
          trzymam kciuki! u mnie 25 tc smile
          • aneteez1 Re: krakow dr A.Wojtys 07.09.06, 18:26
            wlasnie! czytasz mi w myslach, mam zamiar poszukac poloznej, a na Kopernika
            musze sie przejsc bo dziewczyny pisza, ze tam to tlok niesamowity, jednym
            slowem fabryka noworodkow i tylko jedno miejsce do porodu rodzinnego(innego
            sobie nie wyobrazam). Natomiast pan doktor powiedzial, ze nie ma z tym problemu
            bo nie ma az tak duzo porodow naraz. Troche tak glupio isc i zwiedzac szpital
            ale chyba nie mam wyjscia, bez meza nie urodze i tyle! Z doswiadczenia
            kolezanek wiem, ze nie kazdy lekarz podejmie sie prowadzenia zaawansowanej
            ciazy. Ten tez zrobil wielkie oczy jak przyszlam do niego w 24 tc.i pytal sie
            czy czce do niego chodzic. Nawiasem mowiac bardzo szybko leca te tygodnie!
            pozdrawiam
            • fatale Re: krakow dr A.Wojtys 07.09.06, 21:04
              To trzymam kciuki!
              Jak bedziesz miala przy sobie polozna i meża to wszystko będzie dobrze. A przy
              najblizszej wizycie lista pytan do pana doktora ładnie spisana na karteczce wink
              Glupio czy nie, ale idz zobaczyc szpital. To miejsce w ktorym pierwszy raz
              zobaczysz Maleństwo i nie może byc Ci obce!
              Powodzenia!
            • elieka położna do porodu rodzinnego 08.09.06, 10:36
              jeśli chcesz podam Ci namiary na super położną ale ze szpitala Rydygiera.
              pokaże Ci szpital, oprowadzi, wytłumaczy co i jak. W sumie przy porodzie dobra
              położna to podstawa!! a jest zdecydowanie tańsza niż lekarz. Rodziłam tam w
              czerwcu i gorąco polecam ten szpital (i położną z którą rodziłam), tłumów
              niesamowitych nie ma, bardzo przyjemnie,szpital czysty, cicho,pokoje dwuosobowe
              z łazienkami, opieka bardzo dobra,położne noworodkowe złote kobiety zawsze
              pomogą przy dziecku jeśli masz problem.
              sala do porodu rodzinego duża, przestronna, poród rodzinny za darmo.jeśli
              jesteś zainteresowna - pisz na adres gazetowy
              • aneteez1 Re: położna do porodu rodzinnego 08.09.06, 11:31
                rozumiem, ze mialas polozna z Rydygiera, tez slyszalam pozytywne opinie o tym
                szpitalu. Mozna wiedziec ile kosztuje taka polozna ?
    • mamusia100 Re: krakow dr A.Wojtys 14.09.06, 12:32
      Chodziłam długo do Wojtysia i w sumie byłam zadowolona. Do poronienia...
      Nieustalono przyczyny i nie skierował mnie na wszystkie badania na które
      powinien, a przecież i tak za wszystko płacę z własnej kieszeni. Zmieniłam na dr
      M. Kostyka i jestem zachwycona. Co prawda wizyta jest droższa o 20 zł. ale
      wychodzisz od niego i wiesz dosłownie wszystko. Wszystko wytłumaczy i nie trzeba
      się go nawet zbytnio dopytywać. Też ma dużo pacjentek ale nigdy nie dał mi
      odczuć że powinnam się już zwijać z gabinetu. Po poronieniu kobieta jest
      szczególnie wyczulona i taka małomówność lekarza potrafi doprowadzić do szału.
      Ale muszę stwierdzić, że Wojtyś jest bb. ceniony. Robił mi laparoskopię i
      łyżeczkowanie i wszystko było OK. Wiele kobiet go ceni.
      Dodam coś jeszcze nt, jego małomówności. Leżąc u niego na oddziale jako jego
      pacjentka w ogóle nie poświęcał mi uwagi, bo za nim na korytarzu ciągną się
      wiecznie pielgrzymki pacjentek. Ciężko się z nim porozumieć.
      • aneteez1 Re: krakow dr A.Wojtys 14.09.06, 22:27
        no tak jego malomownosc jest dobijajaca! nie zwraca uwagi na szczegoly. Moze ma
        juz dosc tych bab! generalnie jezeli jest dobry to OK. na mojej pierwszej
        wizycie nawet mnie poogladal i mojego bobasa, ale na drugiej to juz sie nie
        rozwodzil, na fotelu bylam 10 sekund! zdziwilam sie jak on przez doslownie
        sekundke popatrzyl i juz stwierdzil, ze mam rozwarcie. No nie wiem ale jak
        widzial juz milion razy to wszystko tam, to moze sekundka mu starczy! Ale u
        Ciebie juz ok skoro masz pseudo mamusia?
        • mamusia100 Re: krakow dr A.Wojtys 14.10.06, 23:33
          sorry, że dopiero teraz odpisuje... Teraz jest OK - koncze 12 tc., stwierdzono u
          mnie zespol antyfosfolipidowy i to byla przyczyna poronienia. Pozdrawiam!
          • asiaaiuto kopernika 16.10.06, 09:08
            ja też rodzę na kopernika za około miesiąc wink)) prowadzi mnie dr Żabińska-
            Popiela, fajna babka i nie jest małomówna wink do tego spotkałam się prywatnie z
            jedną położną z kopernika, w ramach "prywatnej szkoły rodzenia".
            położna zachęcała, żeby kiedyś po południu pojechać do szpitala, najlepiej 16-
            18, jak jest spokojniej to położne wszystko pokażą co i jak. ja się wybieram...
            pozdrawiam
            • algaj Re: kopernika 16.10.06, 12:30
              a czy moglabys podac jakis namiar na tę położną (może byc na maila gazetowego)?
              z góry dziekismile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka