Dodaj do ulubionych

dr n. med. Witold Rogiewicz - Szp. Bielański

16.10.06, 21:23
Bardzo proszę o opinię i wasze doświadczenia. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • donata72 Re: dr n. med. Witold Rogiewicz - Szp. Bielański 16.10.06, 21:28
      znam i szanuje chlopaka z calego serducha zdjagnozowal mnie w dosc krotkim
      czasie pozniej prowadzil moja ciaze blizniacza a na koniec pomogl przyjsc na
      swiat moim synkom jak dla mnie super gosciu
      • anita.anita80 Re: dr n. med. Witold Rogiewicz - Szp. Bielański 17.10.06, 08:12
        nie mam zastrzezen znam tyle go co miał dyrzury w szpitalu
        • iwona298 Re: dr n. med. Witold Rogiewicz - Szp. Bielański 17.10.06, 08:55
          slyszalam o nim same dobre opinie, nawet chcialam sie do niego przeniesc ale
          juz byl koniec ciazy. Przyjmuje w Komorowie
    • justka73 Re: dr n. med. Witold Rogiewicz - Szp. Bielański 26.10.06, 11:05
      witam,
      dr Rogiewicz prowadził moją 1 ciążę, teraz prowadzi 2. jest przesympatyczny, ma
      bardzo dobry kontakt z pacjentkami, jest dobrym specjalistą, poza tym świetny
      sprzęt w gabinecie. jedynym mankamentem jest cena wizyty - 200 zł (badanie,
      usg, 4D). dodatkowo można u niego robić standardowe badania - typu morfologia
      itp.
      Daje numer telefonu do dyspozycji i mozna w każdej chwili dzwonić, jeśli coś
      niepokoi.
      pozdrawiam
      Justyna
    • mamasebastianka Re: dr n. med. Witold Rogiewicz - Szp. Bielański 11.11.06, 23:14
      Dr Rogiewicz jest rewelacyjnym lekarzem, chodzę do niego już 7 lat i na pewno
      prędko nie zmienię na innego.
      Prowadził moją ciążę i 17.08.06 urodziłam super zdrowego bobasa smile
      Szczerze polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka