zonia72 16.10.06, 21:23 Bardzo proszę o opinię i wasze doświadczenia. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donata72 Re: dr n. med. Witold Rogiewicz - Szp. Bielański 16.10.06, 21:28 znam i szanuje chlopaka z calego serducha zdjagnozowal mnie w dosc krotkim czasie pozniej prowadzil moja ciaze blizniacza a na koniec pomogl przyjsc na swiat moim synkom jak dla mnie super gosciu Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: dr n. med. Witold Rogiewicz - Szp. Bielański 17.10.06, 08:12 nie mam zastrzezen znam tyle go co miał dyrzury w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
iwona298 Re: dr n. med. Witold Rogiewicz - Szp. Bielański 17.10.06, 08:55 slyszalam o nim same dobre opinie, nawet chcialam sie do niego przeniesc ale juz byl koniec ciazy. Przyjmuje w Komorowie Odpowiedz Link Zgłoś
justka73 Re: dr n. med. Witold Rogiewicz - Szp. Bielański 26.10.06, 11:05 witam, dr Rogiewicz prowadził moją 1 ciążę, teraz prowadzi 2. jest przesympatyczny, ma bardzo dobry kontakt z pacjentkami, jest dobrym specjalistą, poza tym świetny sprzęt w gabinecie. jedynym mankamentem jest cena wizyty - 200 zł (badanie, usg, 4D). dodatkowo można u niego robić standardowe badania - typu morfologia itp. Daje numer telefonu do dyspozycji i mozna w każdej chwili dzwonić, jeśli coś niepokoi. pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
mamasebastianka Re: dr n. med. Witold Rogiewicz - Szp. Bielański 11.11.06, 23:14 Dr Rogiewicz jest rewelacyjnym lekarzem, chodzę do niego już 7 lat i na pewno prędko nie zmienię na innego. Prowadził moją ciążę i 17.08.06 urodziłam super zdrowego bobasa Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś