Gość: guest IP: *.* 02.08.01, 10:06 Poszukuję dobrego lekarza od USG, to już moje drugie badanie ale wolałabym upewnić się że wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 10:26 Moniko! Zaraz wyślę Ci namiary mailem, daj tylko znać, pod jakim adresem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 10:44 Polecam dr. Garwolińskiego. Przyjmuje w W-wie, al.Solidarności 113a/1, tel. 620 23 33 za kinem Femina.PozdrawiamAgnesMonika napisała/ł:> Poszukuję dobrego lekarza od USG, to już moje drugie badanie ale wolałabym upewnić się że wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 10:46 Jak USG Warszawie to tylko u dr Tomasza Roszkowskiego!Jest po prostu najlepszy i wielu innych lekarzy kieruje do niego na "konsultacje". Dzieki niemu mam super core.Namiary na gabinet przy al. Solidarnosci: tel. 6202333 (czynny od 12.00). Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 13:10 Hej Patykja ide do dr Roszkowskiego w przyszlym tygodniu,tez skierowala mnie moja lekarka z Medicover. czy tam mozna nagrac USG na wideo? byloby super... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 15:00 Wtrącę się: też miałam zamiar wysłać Monice namiary na dr Roszkowskiego. Skoro już pojawiły się na formum - nie wysyłam. Tylko bym je powtórzyła po Patrycji (nota bene właśnie m.in. od Patrycji je dostałam, będzie już ze 14 tygodni temu - jeszcze raz wielkie dzięki, Patrycjo!). To chyba rzeczywiście najlepsze USG w tym mieście, a poza fachowością lekarza - znakomity obraz - super wyraźnie widać dzidzię. Przy okazji informacja dla Asi: można nagrać obraz na wideo. Pozdrawiam Was wszystkie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 15:17 Czy trzeba mieć skierowanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 15:35 Nie trzeba mieć skierowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 15:36 Agato,powiedz mi jeszcze, ile kosztuje usg w tej przychodni i czy trzeba przynieść własną kasetę video? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 15:47 To jest prywatny gabinet, podobno teraz kosztuje 180 zł (w lutym 2000 płaciłam 120 zł). Drogo, ale warto. Co do kasety nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 18:51 Agato,na jaki adres mozna teraz do Ciebie pisac na priva? Na obecny, czy na dawny? Serdecznie Cie pozdrawiam - Patrycja - Patyk z Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE - do Patrycji IP: *.* 02.08.01, 21:02 Patrycjo - zdecydowanie na obecny. Od czerwca jestem na prmanentnym zwolnieniu, moje miejsce w pracy zajęła już nowa koleżanka i stary adres nie będzie aktualny jeszcze bardzo dłuuugo. Miło mi, że znowu się spotykamy i czekam na ew. maile. Jutro wprawdzie wyjeżdżam, ale tylko na weekend, zaś na ogół siedzę w domu (powiedziałabym nawet: leżę). Ciekawa jestem, jak tam początki macierzyństwa. Pozdrawiam Cię serdecznie - Agata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE - do Patrycji, suplement IP: *.* 02.08.01, 21:59 Patrycjo! Właśnie odkryłam, że być może nie pytałaś o adres mnie - tylko moją imienniczkę, która też się odezwała... Jeśli tak, to przepraszam za zamieszanie i - jak zwykle - wszystkich pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 18:07 Czesc Asiu,mozna nagrac na wideo, trzeba tylko nie zapomniec przyniesc wlasna kasete i juz - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 03.08.01, 11:06 hejdziekuje Wam za informacje (bo byly dwie). juz mamy wlasna kasete i nie mozemy sie doczekac srody!!! moze wreszcie sie dowiem, co ja w tym brzuchu nosze... bo na razie to same babelki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 12:56 Odnosnie tego co napisala Agnes, to dr Garwolinski i dr Roszkowski przyjmuja w jednym gabinecie Roszkowskiego, a sa z jednego szpitala. Dlatego ten sam nr telefonu. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 15:51 W gabinecie dr Roszkowskiego przyjmuje także pani dr Dangel (tel. 620 23 33) , która jest specjalistką od badania serca płodu. W Warszawie jest uważana za guru w tej dziedzinie. Niektóre takie wady można podobno leczyć jeszcze przed urodzeniem lub zaraz po. W kazdym razie nie zaszkodzi sprawdzić.Pozdrawiam,Maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 06.08.01, 11:46 Mam pytanie?W którym szpitalu pracuje dr Roszkowski?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 06.08.01, 15:37 Słyszałam, ża na Karowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 06.08.01, 16:15 im. Orlowskiego na ul. Czerniakowskiej 231 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 06.08.01, 16:17 To jeszcze raz ja, wlasnie przeczytalam post Agaty i odpowiedz jest: na Czerniakowskie na pewno!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś