Dodaj do ulubionych

lekarz USG w WARSZAWIE

IP: *.* 02.08.01, 10:06
Poszukuję dobrego lekarza od USG, to już moje drugie badanie ale wolałabym upewnić się że wszystko jest ok.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 10:26
      Moniko! Zaraz wyślę Ci namiary mailem, daj tylko znać, pod jakim adresem. Pozdrawiam!
    • Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 10:44
      Polecam dr. Garwolińskiego. Przyjmuje w W-wie, al.Solidarności 113a/1, tel. 620 23 33 za kinem Femina.PozdrawiamAgnesMonika napisała/ł:> Poszukuję dobrego lekarza od USG, to już moje drugie badanie ale wolałabym upewnić się że wszystko jest ok.
    • Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 10:46
      Jak USG Warszawie to tylko u dr Tomasza Roszkowskiego!Jest po prostu najlepszy i wielu innych lekarzy kieruje do niego na "konsultacje". Dzieki niemu mam super core.Namiary na gabinet przy al. Solidarnosci: tel. 6202333 (czynny od 12.00). Powodzenia.
      • Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 13:10
        Hej Patykja ide do dr Roszkowskiego w przyszlym tygodniu,tez skierowala mnie moja lekarka z Medicover. czy tam mozna nagrac USG na wideo? byloby super... pozdrawiam
        • Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 15:00
          Wtrącę się: też miałam zamiar wysłać Monice namiary na dr Roszkowskiego. Skoro już pojawiły się na formum - nie wysyłam. Tylko bym je powtórzyła po Patrycji (nota bene właśnie m.in. od Patrycji je dostałam, będzie już ze 14 tygodni temu - jeszcze raz wielkie dzięki, Patrycjo!). To chyba rzeczywiście najlepsze USG w tym mieście, a poza fachowością lekarza - znakomity obraz - super wyraźnie widać dzidzię. Przy okazji informacja dla Asi: można nagrać obraz na wideo. Pozdrawiam Was wszystkie!
          • Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 15:17
            Czy trzeba mieć skierowanie???
            • Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 15:35
              Nie trzeba mieć skierowania.
              • Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 15:36
                Agato,powiedz mi jeszcze, ile kosztuje usg w tej przychodni i czy trzeba przynieść własną kasetę video?
                • Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 15:47
                  To jest prywatny gabinet, podobno teraz kosztuje 180 zł (w lutym 2000 płaciłam 120 zł). Drogo, ale warto. Co do kasety nie wiem.
          • Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 18:51
            Agato,na jaki adres mozna teraz do Ciebie pisac na priva? Na obecny, czy na dawny? Serdecznie Cie pozdrawiam - Patrycja - Patyk z Zosia
            • Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE - do Patrycji IP: *.* 02.08.01, 21:02
              Patrycjo - zdecydowanie na obecny. Od czerwca jestem na prmanentnym zwolnieniu, moje miejsce w pracy zajęła już nowa koleżanka i stary adres nie będzie aktualny jeszcze bardzo dłuuugo. Miło mi, że znowu się spotykamy i czekam na ew. maile. Jutro wprawdzie wyjeżdżam, ale tylko na weekend, zaś na ogół siedzę w domu (powiedziałabym nawet: leżę). Ciekawa jestem, jak tam początki macierzyństwa. Pozdrawiam Cię serdecznie - Agata.
              • Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE - do Patrycji, suplement IP: *.* 02.08.01, 21:59
                Patrycjo! Właśnie odkryłam, że być może nie pytałaś o adres mnie - tylko moją imienniczkę, która też się odezwała... Jeśli tak, to przepraszam za zamieszanie i - jak zwykle - wszystkich pozdrawiam.
        • Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 18:07
          Czesc Asiu,mozna nagrac na wideo, trzeba tylko nie zapomniec przyniesc wlasna kasete i juz - pozdrawiam
          • Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 03.08.01, 11:06
            hejdziekuje Wam za informacje (bo byly dwie). :-) juz mamy wlasna kasete i nie mozemy sie doczekac srody!!! moze wreszcie sie dowiem, co ja w tym brzuchu nosze... bo na razie to same babelki... :-)))
    • Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 12:56
      Odnosnie tego co napisala Agnes, to dr Garwolinski i dr Roszkowski przyjmuja w jednym gabinecie Roszkowskiego, a sa z jednego szpitala. Dlatego ten sam nr telefonu. Pa!
    • Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 02.08.01, 15:51
      W gabinecie dr Roszkowskiego przyjmuje także pani dr Dangel (tel. 620 23 33) , która jest specjalistką od badania serca płodu. W Warszawie jest uważana za guru w tej dziedzinie. Niektóre takie wady można podobno leczyć jeszcze przed urodzeniem lub zaraz po. W kazdym razie nie zaszkodzi sprawdzić.Pozdrawiam,Maja
    • Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 06.08.01, 11:46
      Mam pytanie?W którym szpitalu pracuje dr Roszkowski?Pozdrawiam
      • Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 06.08.01, 15:37
        Słyszałam, ża na Karowej.
      • Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 06.08.01, 16:15
        im. Orlowskiego na ul. Czerniakowskiej 231
      • Gość: guest Re: lekarz USG w WARSZAWIE IP: *.* 06.08.01, 16:17
        To jeszcze raz ja, wlasnie przeczytalam post Agaty i odpowiedz jest: na Czerniakowskie na pewno!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka