Dodaj do ulubionych

gdze rodzic na Mokotowie?

IP: *.* 13.10.02, 17:14
Czy ktos moze mi podac adres "przyjaznego" szpitala na mokotowie? co sądzicie o szpitalu czerniakowskim?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: gdze rodzic na Mokotowie? IP: *.* 13.10.02, 18:48
      Słyszałam o szpitalu czerniakowskim ze jest całkiem ok. jesli chodzi o lekarzy i ich kompetencje - zresztą sama polecam niejakiego dr. Brynczaka do którego chodziłam na konsultacje w zcasie ciąży. Jets to tez szpital specjalistyczny więc jakby co - odpukać - to nigdzie dzidzi nie tzreba wozić itd - bezpieczeństwo pełne. No ale podobno warunki sa nie najlepsze. I położne...brrr...Tyle wiem.Ja polecam Żelazną.
    • Gość: gemma Re: gdze rodzic na Mokotowie? IP: *.* 13.10.02, 20:00
      A ja proponuję zajrzeć na forum Szpitale - znajdziesz tam mnóstwo opinii na temat szpitali położniczych, zwłaszcza warszawskich.gemma
      • Gość: guest Re: gdze rodzic na Mokotowie? IP: *.* 14.10.02, 06:32
        Ja tradycyjnie polecam Solec, bo tam rodziłam i ten szpital znam co do innych to nie mogę do końca być obiektywna. Dlaczego szital ma być na Mokotowie? Nie ciesz się nie urodzisz w 10 minut :D. Ja też polecam forusz szpitale opowieści szczere i z pierwszej ręki. Życzę dobrego wyboru.
    • Gość: guest Szpital Sw. rodziny IP: *.* 14.10.02, 11:23
      Czy ktos cos wie na temat szpitala sw. Rodziny na Madalinskiego? Czy panuje tam miła atmosfera czy tez lepiej "pchac" sie na Zelazną? Za wszystkie odpowiedzi z góry dziekuje.
      • Gość: 100089 Re: Szpital Sw. rodziny IP: *.* 14.10.02, 14:27
        Rodziłam tam córcię i nie polecam. Najgorzej jest po porodzie, jak Cię wsadzą do sali 5 osobowej z telewizorem - koszmar. Ogólnie kiepsko bardzo. Odradzam zdecydowanie!.
      • Gość: agnieszkamiko Re: Szpital Sw. rodziny IP: *.* 17.10.02, 15:10
        Cześć,Ja rodziłam na Madalińskiego dokładnie 13 miesięcy temu. Bardzo miło wspominam ten szpital. Zarówno opieka przed porodem (byłam na patologi - 41 tydzień ciąży) jak i po była dobra. Rodziłam w sali do porodów rodzinnych i miałam położną tylko dla siebie. Jak będę rodzić drugie dziecko to tylko tam i tylko z tą położną.Pozdrawiam,Agusia
        • Gość: Sebi Re: Szpital Sw. rodziny IP: *.* 17.10.02, 18:32
          Agusiu, a z którą położną rodziłaś? Ja zamierzam tam rodzić za parę tygodni i też chciałam rodzić z własna położną. Jak wygląda opieka po porodzie. Czy rodziłaś może w znieczuleniu?Ja też ostatnio przeleżałam 4 dni na patologii i złego słowa nie dam powiedzieć. Pozdrwaiam!
      • Gość: EwaT Re: Szpital Sw. rodziny IP: *.* 18.10.02, 12:41
        ja szybciutko bo Gusia juz dlugo spi i zaraz sie moze obudzic :)Na Madalinskiego rodzilam dokladnie 7 mcy temu i jestem bardzo zadowolona. Wczesniej przed porodem kilka dni spoedzilam na patologii i tez nie moge narzekc. Nie ma co prawda luksusow, ale personel z ktorym sie spotykalam byl mily. Ja rodzilam przez cesarke, ale z poloznych ktore poznalam podczas badan polecam p.Agnieszke Plak (mam nadzieje ze dobrze pamietam nazwisko) gdybym miala jeszcze rodzic to na pewno z nia.pozdrawiamEwa :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka