Dodaj do ulubionych

Porodówka MSWiA

IP: *.* 17.11.02, 19:05
WitamJestem w ósmym miesiącu ciązy i biję się myślami na którą porodówkę się zdecydować. W rankingach dobre noty zbiera szpital MSWiA na Wołoskiej, jednak ja osobiście nie znam żadnej mamy, która miała bezpośrednie doświadczenie z jego porodówką. Jeżeli możecie podzielcie się ze mną swoją opinią na temat tego szpitala.
Obserwuj wątek
    • Gość: jl101 Re: Porodówka MSWiA IP: *.* 21.11.02, 11:21
      ja rodzilam w MSWiA i jestem bardzo zadowolona, gdzies juz o tym pisalam ale moge jeszcze raz. uwazam, ze bylo bardzo ok. sama porodowka, jesli wybierzesz porod rodzinny i osobna sale jest ok, zadnych moze luksusow ale w porzadku. moim zdaniem bardzo dobrze jest miec polozna, ja polecam pania hanie, bez ktorej pomocy mialabym cesarke. pamietam, ze jedyna rzecz ktora mi sie nie podobala to to, ze jesli nie poprosisz o pomoc jesli chodzi o przystawianie do piersi, bole brzuszka u dzieciaczka to pielegniarki same z siebie raczej nie sprawdza o co chodzi szczegolnie w nocy, jak juz masz nadzieje na odrobine snu (moj olek spal jak aniolek, za to dzieci dziewczyn na sali caly czas plakaly, a ze musialam lezec tydzien, to 6 dnia ze zmeczenia mialam krwotoki z nosa) przez pierwsze dwie doby i tak wlasciwie nie chce sie spac, ale potem juz raczej tak, ale jak wszystko jest w porzadku to wlasnie po dwoch dobach wypuszczaja do domu. nie wiem, moze o czyms zapomnialam, poszukaj sobie mojego postu chyba pod "pytanie o MSWiA" pisalam to tydzien po porodzie, wiec lepiej wszystko pamietalamsmile jesli masz jakies pytania to napisz, na peewno odpowiem. pamietam jak sama mialam mnostwo watpliwosci.powodzenia.j.
    • Gość: JOASKAK Re: Porodówka MSWiA IP: *.* 23.11.02, 20:32
      Cześć ! W czerwcu rodziłam na Wołoskiej i jestem bardzo zadowolona. Personel szpitala jest bardzo miły , a to jest najważniejsze.Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka