Dodaj do ulubionych

Test potrójny Warszawa

15.01.07, 13:52
Proszę o pomoc żona chce zrobić test potrójny w warszawie czy mozecie mi coś
polecić? Bedę wdzięczny za info.
Obserwuj wątek
    • cyni Re: Test potrójny Warszawa 15.01.07, 19:36
      Czy nikt nie robił takich badań?

> Proszę o pomoc żona chce zrobić test potrójny w warszawie czy mozecie mi coś
      > polecić? Bedę wdzięczny za info.
      • magdapol75 Re: Test potrójny Warszawa 15.01.07, 21:13
        Oczywiscie ze robily i pewnie zaraz Ci odpowiedza.
        Chcialam Ci tylko napisac ze ten test jest niedokladny,czasem wychodzi na nim ze jest wysokie ryzyko zespolu Downa,a aminopunkcja wychodzi dobra,innym razem wychodzi male ryzyko a dziecko rodzi sie z zD.
        Moze lepiej zrobcie przeziernosc karkowa (o ile zona jest miedzy 11 a 14 tyg ciazy,bo jesli dalej to jest za pozno) i potem test potrojny dla podwojnego potwierdzenia.
        • cyni Re: Test potrójny Warszawa 16.01.07, 08:42
          Dzieki,

Przezierność karkowa była robiona w terminie nie wyrobiliśmy się Pappem dlatego
          żona chce teraz zrobić test potrójny. Naczytałem się o jego małej dokładności
          ale chcę żeby jak najmniej się denerwowała dlatego zrobimy ten test dla
          potwierdzenia.

magdapol75 napisała:

> Oczywiscie ze robily i pewnie zaraz Ci odpowiedza.
          > Chcialam Ci tylko napisac ze ten test jest niedokladny,czasem wychodzi na nim
          z
          > e jest wysokie ryzyko zespolu Downa,a aminopunkcja wychodzi dobra,innym razem
          w
          > ychodzi male ryzyko a dziecko rodzi sie z zD.
          > Moze lepiej zrobcie przeziernosc karkowa (o ile zona jest miedzy 11 a 14 tyg
          ci
          > azy,bo jesli dalej to jest za pozno) i potem test potrojny dla podwojnego
          potwi
          > erdzenia.
          • magdapol75 Re: Test potrójny Warszawa 16.01.07, 12:26
            Przeziernosc karkowa daje 90% dokladnosci,test potrojny daje tylko 60%
            dokladnoisci.
            Ale zrobcie ten potrojny jak zona sie denerwuje.
            Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka