monialublin 08.08.03, 14:29 Mam pytanie czy w Lublinie jest gdzieś usg trójwymiarowe (3D)? Gdzie najlepiej pójść prywatnie na usg w Lublinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eben Re: USG-LUBLIN? 08.08.03, 18:36 i ja sie podłączam do pytania i jeszcze - jaki to koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
doroy1 Re: USG-LUBLIN? 14.08.03, 11:20 Dziewczyny!!!!!! Z tego co wiem to lekarze nie polecaja USG trojwymiarowych, dla bezpieczenstwa malucha. Ja chodzilam na USG do LUXMEDU na Radziwillowska, koszt to 60 zl i mozna nagrac na kasete VHS maluszka. A jesli macie jakies dojscie to bardzo dobre USG jest na Jaczewskiego na patologii. Pozdrawiam. Mam dwumiesiecznej Karolinki. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh Re: USG-LUBLIN? 14.08.03, 12:26 Nie słyszałam nic o szkodliwości USG trójwymiarowego. To jest takie samo USG jak normalne, wykorzystuje się to samo promieniowanie a po prostu dzięki sprzętowi, który potrafi przetwarzać obraz w kilku płaszczyznach widać trójwymiar. Dla wnioskowania jednak o zdrowiu Maleństwa nie ma znaczenia rodzaj USG ale lekarz, który je wykonuje. Jak jest partaczem to nawet na 3D nic nie zobaczy. Niestety o ile wiem, w Lublinie nie ma USG 3D. Moja przyjacółka też chodziła do Luxmedu i bardzo była zadowolona. Bardzo serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś