Dodaj do ulubionych

lekarz w Trojmiescie

20.10.03, 10:43
Chcialabym mamusie, abyscie polecily mi dobrego ginekologa-poloznika w
Trojmiescie. Mam termin na 18 maja smile)))))))
Bylam juz na pierwszej wizycie, ale nie jestem zadowolona z lekarki, wiem ze
przeciez zawsze moge zmienic, prawda? A im wczesniej tym lepiej..
Zrobilam wszystkie badania, ktore mi polecila, ale z wynikami chetnie
poszlabym juz do kogos innego
Z gory dziekuję za informacje
Obserwuj wątek
    • olamad Re: lekarz w Trojmiescie 22.10.03, 22:03
      Bardzo fajny jest dr Andrzej Zinkiewicz. Przyjmuje on w przychodni na ul.
      Jagiellońskiej na Przymorzu. Niestety nie wiem, czy ma prywatny gabinet...
      Prowadził moją ciążę i nigdy nie oszczędzał państwowych funduszy na badania czy
      skierowania. Poza tym, jest bardzo sympatyczny; wizyty u niego to prawdziwa
      przyjemnosć. Pod koniec ciąży mój mąż zaczął na mnie podejrzliwie spoglądać- co
      ja taka uchachana z tych wizyt przychodzę...
      Pozdrawiam,
      Ola
      • kecaj40 Re: lekarz w Trojmiescie 23.10.03, 13:33
        Ja chodzę do dr Wszelaki Lass. Przyjmuje we Wrzeszczu w Spółdzielni ul.
        Grunwaldzka. Super, starsza pani -prowadziła moją 1 ciążeę 4 lata temu.
        Niestety już nie pracuje w żadnym szpitalu na etacie.
      • majowamamuska Re: lekarz w Trojmiescie 29.10.03, 11:15
        Olu, jesli mozesz mi powiedziec kiedy rodzilas i w jakim szpitalu
        Do wyboru szpitala zostało mi jescze spooooro czasu, ale warto sie zorientowac
        w temacie.
        No i czy ten lekarz tez urzeduje w ktoryms z naszych trojmiejskich szpitali?
        Chyba sie wybiorę do tego pana, bo na mojej lekarce zawiodlam sie totalnie,
        Z gory dzieki za dodatkowe info
        Pozdrawiam
        • malgorzatka.o Re: lekarz w Trojmiescie 30.10.03, 19:53
          Witaj majowa Mamuśko smile
          Ja i moja Kruszynka też jesteśmy bardzo zadowolone z dr Zienkiewicza, prowadzi
          nas od 19 tygodni. Po każdej wizycie jesteśmy spokojne i radosne. Z tego co
          wiem to nasz doktorek ma dyżury w szpitalu na Zaspie, ale na etacie jest chyba
          tylko w przychodni na Jagiellońskiej. Jeżeli Gdańsk - Przymorze nie jest dla
          Ciebie za daleko to jak najbardziej polecamy. Pozdrawiam Gośka i Kruszynka smile
          • majowamamuska Re: lekarz w Trojmiescie 31.10.03, 08:08
            Witam Cie Gosiu i Kruszynko smile
            Bardzo dziekuję za informację
            Wybieram sie do dr Zienkiewicza w najblizszy poniedzialek, mam nadzieje ze
            rozwieje wszelkie moje watpliwosci, ktore narosly po wizytach u mojej ex-
            lekarki. Mam nadzieje ze bede zadowolona. Slyszalam bardzo pozytywne opinie o
            doktorze i mam nadzieje ze to pierwsza i ostatnia zmiana lekarza w mojej ciazy.
            Mieszkam na Zabiance, wiec nie bede miala zadnego problemu z wizytami, bo to
            wlasciwie rzut beretem smile
            Mam jeszcze jedno pytanko. Jak wyglada u "naszego" smile doktorka sprawa USG?
            Jest szansa na to badanie na miejscu czy chodzisz prywatnie?
            Pozdrawiam WAS gorąco w te chłodne dni smile
            Asiorek +Fasolka
            • olamad Re: lekarz w Trojmiescie 31.10.03, 22:18
              Witam,
              USG niestety robiłam prywatnie. Oczywiście była mozliwość zrobienia w ramach
              ubezpieczenia, ale trzeba było długo czekać. Ja niestety byłam za bardzo
              niecierpliwa...smile. Jedyne, co mnie w tej poradni denerwowało, to potworne
              kolejki i długie siedzenie w poczekalni. Teraz podobno się trochę poprawiło, bo
              wprowadzili rejestrację na godziny. Z drugiej strony, tłumy w poczekalni
              oznaczają, ze to dobry lekarz! Kobiety w ciąży są tam naprawdę dobrze
              traktowane (jak na państwową służbę zdrowia), nie ma problemu z rejestracją,
              nawet gdy nie ma już miejsc, to "ciężarówkę" zawsze przyjmą. Przynajmniej tak
              było 3 lata temu.
              Dr Zinkiewicz faktycznie pracuje na Zaspie. Gdy trafiłam na patologię ciąży na
              2 tygodnie przed terminem, to przychodził i pytał się o moje samopoczucie, brał
              moją kartę z dyżurki i tłumaczył wyniki. Naprawdę jest super!
              Ola
            • olamad Re: lekarz w Trojmiescie 31.10.03, 22:20
              A rodziłam właśnie na Zaspie. Niestety na dyżur mojego doktora nie trafiłam,
              ale i tak było sympatycznie..
    • mamaolka2 Re: lekarz w Trojmiescie 25.10.03, 21:54
      Gdy przeprowadziłam się do Trójmiasta polecono mi dr Rafała Ciepłucha
      ordynatora ginekologii w Szpitalu Miejskim w Gdyni. Na wizyty chodziłam do
      gabinetu prywatnego przy ul. Świętojańskiej 23/8. Szalenie miły, kulturalny, a
      co najważniejsze kompetentny lekarz. Nie wiem tylko czy przyjmuje w
      przyszpitalnej przychodni. Polecam,
      Kaśka, mama Olka
      • kecaj40 A może znacie z przyszpitalnej na Zaspie......... 30.10.03, 08:51
        Może któraś z Was dziewczyny wie jaka jest fajna Pani doktor z przychodni
        przyszpitalnej na Zaspie ( ginekolog) któa poprowadzi ciążę.Proszę o wypowiedzi
        bo w przyszłym tygodniu chcę iść potwierdzić mój odmienny stan.
    • kubara1 Re: lekarz w Trojmiescie 30.10.03, 21:07
      hej. Polecam Ci doktora Doeringa, który ma prywatny gabinet we Wrzeszczu, a
      poza tym odbiera porodyw Szpitalu Wojewódzkim ( szczerze ten szpital polecam -
      byłam i na patologii i rodziłam. Naprawdę profesjonalna i miła obsługa)Doering
      ma więcej minusów niż plusów bo nie jest specjalnie sympatyczny i bierze 80
      złotych za wizytę , ale jest świetnym radiologiem i podobno robi najlepsze USG
      w trójmieście. Ma bardzo nowoczesny sprzęt i wykrywa wszttkie wady itd. Warto
      do niego pójść, jeśli nie na prowadzenie ciąży, to właśnie na kontorlne USG.
      Podaję telefon do rejestracji
      dr Dariusz Doering 341 - 29 - 79 ( dzonić do 15.00).
      • madeyowa Re: lekarz w Trojmiescie 31.10.03, 21:11
        Z tym, że dr Doering jest niesympatyczny zupełnie się nie zgadzam. Byliśmy u
        niego z mężem już wiele razy i oboje uważamy, że jest bardzo sympatyczny.
        A tak poza tym to świetny lekarz.
        • kecaj40 Re: lekarz w Trojmiescie 01.11.03, 08:21
          Powiedzcie konkretnie gdzie on wykonuje to USG we wRZESZCZU
          • rozyci Re: lekarz w Trojmiescie 03.11.03, 13:50
            To jest właściwie już Zaspa- przy kolejce Zaspy jest nowy budynek Hossa- to
            właśnie tam.
            • madeyowa Re: lekarz w Trojmiescie 04.11.03, 12:59
              Dr Doering przyjmuje prywatnie w budynku Hossa Company House(taki oszklony
              budynek na wysokości Zaspy, po lewej stronie jak się jedzie w stronę Gdyni) na
              przeciwko Top Meble, ul Grunwaldzka 212 I piętro.
              • kecaj40 Re: lekarz w Trojmiescie 04.11.03, 22:37
                Dzięki dziewczyny. Czy zapisy są na konktretną godzinę, czy trzeba odstać w
                kolejce, Pytam bo musze podrzucić babci 4 letnią córeczkę.
                • madeyowa Re: lekarz w Trojmiescie 06.11.03, 14:23
                  Tak, zapisy są na konkretną godzinę(poślizg jest góra 10-15 minut).
                  • kecaj40 Re: lekarz w Trojmiescie 06.11.03, 21:13
                    Bardzo dziękuję
    • agachrzanowsky Re: lekarz w Trojmiescie 01.12.03, 11:51
      Ja polecam lekarza z przychodni na ul. Kołobrzeskiej, dr Irga. Bardzo
      przyjemny, dokłady, wytłumaczy wszystkie wątpliwości. Jest możliwość zapisania
      się do niego na USG w przych. na Jagielońskiej (zaznacza, że długo się czeka)
      nie wiem czy przyjmuje prywatnie, chyba ma dyżury na Zaspie. Jak do tej pory
      jestem zadowolona. Może któraś z Was miała przyjemność z dr Irgą ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka