Gość: ponkol IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.10, 15:08 Jak rozumiem projekt zakłada że piwem NIE można się upić. Twórcze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trzezwy Re: Osoby imiennie nieoznaczone mogą pić co najwy IP: 194.9.52.* 29.01.10, 15:23 Wedlug Autora wychodzi na to, ze w naszym regionie co festyn to gorzola. Jak ktos chce sie najeb..ac to niech to robi w domu a nie przychodzi na festyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz |----C Re: Osoby imiennie nieoznaczone mogą pić co najwy IP: 95.215.21.* 29.01.10, 17:49 A JA MAM OCHOTĘ "ZA ZDROWIE" NAPIĆ SIĘ CZEGOŚ MOCNIEJSZEGO NA FESTYNIE, TY NAIWNY I GŁUPI JAK MINISTERSTWO (ZA PRZEPROSZENIEM... "ZDROWIA"), K R E T Y N I E !!! (hkp) ... CZUWANKO, BEZALKOHOLOWA I BEZMÓZGOWA KOMPANKO!!! Niedługo to nam oddychać powietrzem "z Małej Ojczyzny" zabronią! - Tadziu, nalej! Pod to FORUM... Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow To jedno z największych w Europie świąt folkloru, 29.01.10, 17:59 ciekawe,znam Beskidy,ale tego święta nie znam,pewnie Europa taka mała,albo duża propaganda:) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Osoby imiennie nieoznaczone mogą pić co najwy 29.01.10, 18:04 Gość portalu: ponkol napisał(a): > Jak rozumiem projekt zakłada że piwem NIE można się upić. Twórcze. Też bym powiedział - twórcze - i to bardzo "naukowo" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz & HKP Re: Osoby imiennie nieoznaczone mogą pić co najwy IP: 95.215.21.* 29.01.10, 18:27 Panie Rico, rąbnij Pan sobie jednego "sznapsa", to prędzej Pan zrozumie o co w tym wszystkim chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Osoby imiennie nieoznaczone mogą pić co najwy 29.01.10, 22:11 Gość portalu: harc mistrz & HKP napisał(a): > Panie Rico, rąbnij Pan sobie jednego "sznapsa", to prędzej Pan zrozumie o co > w tym wszystkim chodz Może staniemy w jednej " ścianie " w tym temacie,hm?,też " lubię sznapsa",doopa Harcydoopek :) Odpowiedz Link Zgłoś
rorio2 Osoby imiennie nieoznaczone mogą pić co najwyże... 29.01.10, 18:50 W Polsce wszystko musi być nielegalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinio Ci świętoje..liwi twórcy ustaw przechodzą już IP: 88.220.99.* 29.01.10, 20:19 samych siebie. Jeden głupszy od drugiego. Hasło obowiązujące od wielu lat wśród twórców ustaw i rozporządzeń to jednocześnie hasło wyborcze kandydata na prezydenta krzysztofa konnowicza czyli zakać wszystkim wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.zywiecki Osoby imiennie nieoznaczone mogą pić co najwyże... 29.01.10, 20:40 Moim największym osiągnięciem jest wypicie 3-ch malutkich kieliszków wódki a tak przeważnie kończę na jednym i to sporadycznie.Mógłbym powiedzieć,że te wszystkie ograniczenia mnie nie dotyczą ale one mnie denerwują ,wręcz prowokują.Wolę jechać na baseny do węgierskiego Egeru,gdzie w bufecie znajdę trunki jakie dusza zapragnie,gdzie Węgier przyjdzie do mnie ,zanużonego w cieplutkiej wodzie,z 5 litrowym karnisterkiem wina i nie pytając czy chcę,czy nie wkłada mi kubek do ręki i godzinami gawędzimy w towarzystwie Austriaków,Niemców,Anglików,Słowaków.Podoba mi się w Chorwacji,gdzie idąc ulicą napotykam napis na kartonie informujący o sprzedaży domowej produkcji wina i rakiji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski_zwiedzaczek i znowu to durne zgromadzenie z Wiejskiej chce IP: *.acn.waw.pl 29.01.10, 20:44 narobić przestępców, jak w przypadku tzw. mrówek, tzw. przemytu alkoholu z Czech czy Słowacji, dlaczego te juje chcą wprowadzać odpowiedzialność zbiorową zamiast indywidualnej (schlejesz się to ty odpowiadasz a nie organizator), jak są tacy święci to dlaczego można kupić alkohol dowolnie procentowy na stacjach benzynowych, a tak prawdę mówiąc to hipermarket to też impreza dla osób imiennie nieoznaczonych, szczególnie jak organizuje jakąś promocję, większy sklep z alkoholem także samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fretka Re: Osoby imiennie nieoznaczone mogą pić co najwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 22:20 Jaka jestem dziwnam gdyż potrafię sobie wyobrazić Wielki Piątek bez jakieś tarczówki, zabawę bez jakiejś mioduli... co co do cholery w tym artykule chodzi? O to by udowodnić ,że jednkak GAZETA MA krytyczny stosunek do rządu, czy też że autorka ma delirkę beskidzką ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romi Re: Osoby imiennie nieoznaczone mogą pić co najwy IP: *.ip-p14.gni.pl 29.01.10, 22:34 Ma być tylko !!! piwi. Czy Wy wiecie ile kasy zbiorą "babcie klozetowe" od nawalonych piwem? Ponoć: po gorzale nie leję wcale a po piwie? - aż sam się dziwie Ważne, aby "babcie" miały kasy fiskalne Odpowiedz Link Zgłoś
4v i w czym niby piwo jest lepsze? 29.01.10, 22:35 chcą to i tak się upiją, a jeszcze będą lać gdzie popadnie. i śmierdzieć tym cholernym przemysłowym szczochem. Odpowiedz Link Zgłoś
pestalocci restauracja sejmowa 30.01.10, 02:03 A w restauracji sejmowej wódę nadal się serwuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejscowy Re: restauracja sejmowa IP: *.chello.pl 30.01.10, 02:52 Cale szczescie,ze do granicy z normalnym krajem mam ''rzut beretem''Tam moge przy piwku odpoczac,wiedzac,ze nikt sie do mnie nie bedzie przypie...l!!!Polska to ciezki psychiczny zapie...Czechy to psychiczny odpoczynek.Polecam:} Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Osoby imiennie oznaczone mogą chlać na festynach 30.01.10, 11:12 wódę - legalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
slodownik Osoby imiennie nieoznaczone mogą pić co najwyże... 30.01.10, 12:04 Zakazy jak to zakazy w kraju naszym, wzbudzą opór i zaowocują skutkiem wprost przeciwnym.Ewentualnie zmartwieją. Ale są łatwiejsze, niż nauka picia rezolutnego. Dlaczego polscy ministrowie robią wszystko, żeby nikt do Polski nie chciał przyjechać a tych, którzy jeszcze tam siedzą przegonić? Durnoty jedne niech na Szkocje popatrzą, która odleżakowanym w dębowych beczkach bimbrem zwanym whisky gospodarkę ciągnie. Zarabia nie tylko na tych, co ją piją, zarabia i na tych, co jeżdż po tym deszczowym kraju destylarnie oglądać, czytają książki - to zarobek bezpośredni. A jest jeszcze i ten pośredni - przemysł bogaty chce byż jeszcze bogatszy, zatem inwestować musi w nowe technologie, które adaptować można gdzie indziej (strasznie dużo energii i wody potrzeba na produkcje, drzew wyrżnąć na beczki, ścieki zutylizować i słodu pozostałości) a że natura przemysłu niekoniecznie zdrowiu sprzyjająca, to daję się wycisnąć z tego przemysłu mnóstwo prospołecznych aktywności - między innymi odpowiedzialność za naukę rozsądnego picia. No ale do tego trzeba pomyślunku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimber Re: Osoby imiennie nieoznaczone mogą pić co najwy IP: *.acanac.net 30.01.10, 14:40 Wam to juz nadmiar wody kompletnie zlasowal mozgi. Jedyne co Polska robi dla swych obywateli to zakazy i za morde. Najzabawniejszy jest jednak jezyk tworcow waszego demokratycznego prawa. Bo co to jest do ciezkiej cholery "imiennie nieoznaczony", kiedys bylo "bezimienny" a teraz Polak to przedmiot , oznaczony albo nieoznaczony, z metka albo bez. Odpowiedz Link Zgłoś