Dodaj do ulubionych

----> potrzebny kontakt z TUiR WARTA Katowice !!

15.02.10, 19:17
Witam

Zostałem oszukany i lekceważąco potraktowany przez likwidatora szkód w sprawie
uzyskania odszkodowania z tytułu obowiązkowego ubezpieczenia OC samochodu w
firmie WARTA.
Jako ze podano mi jedynie nr faxu (!!) 32 7771801 oraz e-maila nie mam
możliwości skontaktowania się z siedzibą firmy oddział Katowice. Mieszkam
150km od Katowic, pracuję, auto uszkodzone, brak odszkodowania. Warta nie
odpowiada na moje pisma, wypłacono 10% kosztów naprawy samochodu !!

Jeśli ktoś z Państwa posiada nr telefonu do siedziby tej firmy a w
szczególności do Pani G. Żmudzkiej (prawdopodobnie piastuje nieco wyzsze
stanowisko w tej firmie i pomaga ludziom w takich sprawach) to proszę o
kontakt i pomoc!!

Ewentualnie jeśli znają Państwo jakiś inny sposób to prosze o kontakt na
e-mail gazetowy hvacrse@gazeta.pl.

z góry dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: ----> potrzebny kontakt z TUiR WARTA Kat IP: *.chello.pl 15.02.10, 22:37
      Może tu:
      8. Oddział TUiR WARTA S.A. w Katowicach
      Dyrektor Karol Pazera

KATOWICE 40-083, ul. Zabrska 10
      tel. (032) 200 56 02
      fax (032) 59 89 36
      • Gość: hvacrse Re: ----> potrzebny kontakt z TUiR WARTA Kat IP: 77.255.84.* 15.02.10, 23:00
        Dziś dzwoniłem i nikt nie odbierał, pod końcówką 0X powiedziano mi, ze to już
        nie jest dział ubezpieczeń samochodowych, podobno około roku temu zmienili
        siedzibę i mają numery 777 18 XX.

W kazdym razie dziękuję za zainteresowanie.
        • Gość: M. Re: ----> potrzebny kontakt z TUiR WARTA Kat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.10, 10:18
          Jakieś działy Warty przenieśli na Murckowską 14a, spróbuj tam.
          I tam są numery telefonu właśnie 777 18 **, zadzwoń pod jakąkolwiek
          końcówkę i powiedz, że chcesz rozmawiać z działem od ubezpieczeń
          samochodowych.
        • Gość: xxx Re: ----> potrzebny kontakt z TUiR WARTA Kat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 11:05
          tel327771830 ul. murckowska 20a Katowice
    • Gość: awaphu@wp.pl Re: ----> potrzebny kontakt z TUiR WARTA Kat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 23:37
      Ja też zostałem oszukany przez WARTĘ.Szkody nie wypłacono.Numer
      tel.likwidatora p.Artura Olecha jest ukrywany.Mieszkam 50km od
      katowic to pismo otrzymałem Lublina 350km chyba celowo.Kontakt z
      Wartą KATOWICE znajdzie pan w internecie. Pozdrawiam. tel.604 175 978
      • iberia.pl Re: ----> potrzebny kontakt z TUiR WARTA Kat 26.07.10, 00:11

Gość portalu: awaphu@wp.pl napisał(a):

> Ja też zostałem oszukany przez WARTĘ.Szkody nie wypłacono.Numer
        > tel.likwidatora p.Artura Olecha jest ukrywany.Mieszkam 50km od
        > katowic to pismo otrzymałem Lublina 350km chyba celowo.Kontakt z
        > Wartą KATOWICE znajdzie pan w internecie. Pozdrawiam. tel.604 175
        978

Akurat w Lublinie to ta firma ma centrum likwidacji szkod -
        przerabialam to samo mimo, ze szkoda byla w woj.slaskim.
    • Gość: Ja Re: ----> potrzebny kontakt z TUiR WARTA Kat IP: 198.36.86.* 26.07.10, 06:41
      Opisz sprawę tu ;
      forumprawne.org/ubezpieczenia/
      Jest tam dużo ludzi którzy ci pomogą
    • Gość: gość Re: ----> potrzebny kontakt z TUiR WARTA Kat IP: 195.149.64.* 02.08.10, 07:52
      Najprościej telefon można znaleźć na stronie warty.
      Podają dwa telefony:
      801 311 311
      604 311 311
    • Gość: gość Re: ----> potrzebny kontakt z TUiR WARTA Kat IP: 195.149.64.* 02.08.10, 07:53
      Najprościej telefon można znaleźć na stronie warty.
      Podają dwa telefony:
      801 311 311
      601 311 311
      • Gość: zadowolony Re: ----> potrzebny kontakt z TUiR WARTA Kat IP: 195.149.64.* 02.08.10, 09:13
        Warta jest najlepsza tylko nie wszyscy rozumieją proces likwidacji
        szkód. Ja mialem szkodę i otrzymałem odszkodowanie w 9 dni więc nie
        rozumiem informacj o treści " zostałem oszukany " " ratunku ". MOże
        warto poczytać o likwidacji i nie marudzić.
        • Gość: warta precz Re: ----> potrzebny kontakt z TUiR WARTA Kat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.10, 14:25
          zrozumiesz jak będziesz miał własne doświadczenia byc może przy kolejnym razie. pracownicy warty lekceważą ludzi i robią wszystko, aby do odszkodowań nie dochodziło.
        • Gość: Warta Oszukuje ! WARTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 19:42
          Warta jest Najlepsza w Dymaniu Frajerow !
          Warta wyplaca 5000 Zl, a niezalezny Rzeczoznawca wycenia szkode na 20 000 Zl.
          Pamientajcie ,ze z OC szkodz ma byc wyplacona na podstawie kosztorysu sporzadzonego przez niezaleznego Rzeczoznawce !
          Te ich wypociny mozesz dac Dziadowi w Stodole !
    • Gość: Cezary Re: ----> potrzebny kontakt z TUiR WARTA Kat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.10, 14:22
      Ja również jak wielu poszkodowanych zostałem w sposób lekceważący traktowany przez pracowników warty." rzeczoznawca" przyjechał sfotografować pojazd po czym nikt do mnie nie telefonował brak jakichkolwiek informacji.ZAdzwonił ktoś do mnie kilka dni po oględzinach samochodu i powiedział, że zdjęcia nie wyszły z powodu złej pogody.Zapowiedział się na niedzielę po czym nikt się nie zjawił i nie odbierał telefonów ode mnie.Po nastepnych moich telefonach do warty dowiedziałem się, że przyjedzie następny "rzeczoznawca" ten przyjechał faktycznie i obiecał, że następnego dnia przekaże swoją pracę z adnotacją, że ja prosze o kontakt pilny.NIkt nie zadzwonił. Udało mi się skontaktować telefonicznie z osobą która miała zajmowac się moją szkodą. Zobowiązała się zadzwonić do mnie i oczywiście tego nie zrobiła. Po moim telefonie do niej powiedziała, że juz ktoś inny się tym zajmuje, więc nie ma o czym z nią rozmawiać i podała tel. Tam oczywiście przez dwa dni dzwoniłem i nikt nie odbierał . Udało mi się dodzwonić odebrał Waldemar Wybraniec , który poinformowała mnie, że nic w sprawie nie wiadomo, gdyż rzeczoznawca nic nie przesłał. Waldemar Wybraniec zobowiązał się oddzwonić w po Świętach z informacją , ale oczywiście nie oddzwonił i telefonu także nikt nie odbiera przez cały dzień.
      Dodatkowo dowiedziałem się,że sprawca kolizji przeprowadził rozmowę z pracownikiem warty w oddziale w Skierniewicach , gdzie sprawca mieszka.Pracownik ten doradził, aby nie przyznawała się do winy pomimo podpisanego oświadczenia!!!W takim razie pewnie odszkodowania nie będzie i sprawa trafi do sądu, ale z warty dalej informacji brak.
    • Gość: zaba Re: ----> potrzebny kontakt z TUiR WARTA Kat IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.11, 08:47
      "warta" jest nic nie warta! takie powinni mieć hasło reklamowe. beznadziejna firma, z doświadczenia swojego i moich znajomych wiem że drastycznie zaniżają odszkodowania lub szukają pretekstów aby nie wypłacać odszkodowania lub rozciągać wypłatę w czasie. nie polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka