Gość: gil IP: *.chello.pl 19.05.10, 18:59 "Wesoły staruszek" znów w akcji ..... Proponuję, aby zaniechał ziemskiej propagandy,chyba że jest świadomy iż po drugiej stronie nigdy nie spotka swego Adwersarza..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niepis Re: profesor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 19:08 jest wybitną osobą ,cudownie się go słucha i stoi na dodatek po właściwej stronie . A tobie gil zazdrość ,że wśród pisuarów i moherów nie ma nikogo wartościowego ,same oszołomy ,zero autorytetów :) 20 czerwca złożę ci moherku kondolencje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepis Re: profesor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 19:11 gilek ,ty się na kurs szydełkowania zapisz :) namiary poniżej :) i weź ze sobą kółko różańcowe oraz koło gospodyń wiejskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 To jest spory elektorat 25.05.10, 13:44 i zdyscyplinowany . Dlatego raczej nie należy ich lekceważyć jak gość wcześniej , taki pewny siebie . Poczekamy to zobaczymy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z dystansu : Re: Czy " profesor ' nigdy nie przstanie pluć ? IP: *.dip.t-dialin.net 19.05.10, 19:15 Postaw "gerajacego Staruszka" i "kwaczacego karla" obok siebie, to potrzebujesz szkla powiekszajacego dla tego dRUGIEGO. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisdacja Re: Czy " profesor ' nigdy nie przstanie pluć ? IP: 188.33.83.* 19.05.10, 19:23 Adwersarz Jarosław po drugiej stronie będzie musiał tłumaczyć się z łże-salonów, łże-elit, "ZOMO", udecji, zapijaczonych internautów i innych szatanów. No, chyba że darują mu z paragrafu "ograniczona poczytalność", jako szczeremu paranoikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosynier Re: Czy " profesor ' nigdy nie przstanie pluć ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.10, 21:24 I znów bedzie prawidłowo Pan Jarosław Kaczyński wygra w I turze a Pan Bartoszewski bedzie się tłumaczył z używania tytułu prof i za przysługe zwolnienia z obozu koncentracyjnego ciągłe lizusostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Re: Czy " profesor ' nigdy nie przstanie pluć ? 19.05.10, 22:51 No to moze pogadamy o tzw.dyplomach tych dwóch kaczkowatych, szczególnie o tytulach ich prac, zapraszam do tanca ! :)) haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arogancja Re: profesor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 23:33 dyplomy załatwił zjawisku biologicznemu partyjny tatuś,który w kilkanaście miesięcy "szkolił " "magistrów " z PZPR . w ten sam sposób bliźniaki co chciały ukraść księżyc otrzymaly dyplomy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: profesor IP: *.omi.pl 20.05.10, 00:18 forum.gazeta.pl/forum/w,28,111724978,111724978,Bronek_WSI_Comorrowski.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: Czy " profesor ' nigdy nie przstanie pluć ? IP: *.hari.cable.virginmedia.com 20.05.10, 00:54 Profesor przezyl tyle, co niewielu w RP i cale forum tego nie przezylo!=ma prawo gadac co chce==zabronisz jemu? spadaj pajacu!, dreczy cie prowda=no dreczy chyba!, f/o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Czy " profesor ' nigdy nie przstanie pluć ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 07:33 Gilek ,ty prosty moherze.Nie odzywaj się człeku prawie analfabeto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gil Re: Czy " profesor ' nigdy nie przstanie pluć ? IP: *.chello.pl 20.05.10, 21:17 Zuzia. Prosty człek , może nie moher, może nie analfabeta, ale trzeżwo myślący i obiektywnie patrzący na życie po przeżyciach i na nawiedzonych " zasłużonych " oszołomów. Tego i Tobie, biedna Zuziu z głębi mych bebechów zyczę. PS. Czy ten " wesoły staruszek " to Twój prapradziadek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosynier Re: Czy " profesor ' nigdy nie przstanie pluć ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.10, 11:13 Pisząc książki należy mieć wyobrażnie a bochaterowie gryzą ziemie,przeżywaja cwaniaki cudzym kosztem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: Czy " profesor ' nigdy nie przstanie pluć ? IP: *.hari.cable.virginmedia.com 20.05.10, 23:14 no masz ci los.., tez musisz byc cwaniakiem bo dzieki nimi zyjesz!, a chodzisz czasem tym biedaka swieczki zapalic?=nie sadze, jednak madroscia swoja "grzeszysz" bo ja chodze i jestem ich dluznikiem., Odpowiedz Link Zgłoś
antyrybiarz Re: Czy " profesor ' nigdy nie przstanie pluć ? 21.05.10, 15:59 Ja mam tylko nadzieje że za miesiac skoczy sie ta "PISzdroizacja" a ludzie z długopisami mając siwadomośc ze wybrac mniejsze zło własnie to zrobią. Tu i tak nic sie nie zmieni , cały czas po dupie i batem po plecach bez zmian od setek lat . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy " profesor ' nigdy nie przstanie pluć ? IP: *.omi.pl 21.05.10, 16:15 antyrybiarz napisał: Tu i tak nic sie nie zmieni , cały czas po dupie > i batem po plecach bez zmian od setek lat. Masz rację .Nic się tu nie zmieni ,jak będą agitować do głosowania takie głupie biedaki jak ty na agentów szkopskich i sowieckich . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy " profesor ' nigdy nie przstanie pluć ? IP: *.omi.pl 21.05.10, 16:32 www.youtube.com/watch?v=kWhQIfp9iwM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum Re: Czy " profesor ' nigdy nie przstanie pluć ? IP: *.chello.pl 21.05.10, 16:49 www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: Czy " profesor ' nigdy nie przstanie pluć ? IP: *.hari.cable.virginmedia.com 21.05.10, 22:58 i o toz to, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gil Re: Czy " profesor ' nigdy nie przstanie pluć ? IP: *.chello.pl 25.05.10, 12:34 .....do miłego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz =----> Re: Czy "profesor" nigdy nie przstanie pluć ? IP: 95.215.21.* 25.05.10, 14:35 WAJDY, KUTZE, BARTOSZEWSKIE... ______________________________ Aż do PO Bronka ze WSI wpadki pluły będą "straszne dziadki". (HKP) ... STOICKO CZUWAĆ I SIĘ NIE WKU...RZAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: off Re: przstanie pluć IP: *.chello.pl 25.05.10, 15:14 www.youtube.com/watch?v=frjobpDYIIM&feature=PlayList&p=3CF9642AA7D32EDD&playnext_from=PL&playnext=1&index=22 zatem Bronek znów przemawia, swą głupotę nam przedstawia, że powodzie nie są straszne przemyślenia mówi własne mówi coś o kaszalotach jest pijany, czy idiota? www.youtube.com/watch?v=2NEs4Z0ejNM&feature=related pyrą nazwał poznaniaków centusiami nazwał Kraków o powodzi nam wyjaśnił: “sama przejdzie, tak jak zawsze…” “to mąż stanu!” - krzyczy Donek “niech nam żyje maria - bronek!” czy też może “bronek - maria?” z tłumu krzyczy jakiś wariat… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemoher Re:i głupawe harcmistrze z gilami w nosie :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 16:57 plujcie sobie na buty,żony ,dzieci, a autorytety proszę zostawić w spokoju ,małe ,nic nieznaczące chamki !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz =----+ Re:sprofanowe prfsory-reżymowe reżysery-pełne POry IP: 95.215.21.* 25.05.10, 18:50 - Ech...! :-)))))))))*** (trzygwiazdkowy harc mistrza śmiech) Gość portalu: niemoher napisał(a): > plujcie sobie na buty,żony ,dzieci, a autorytety > proszę zostawić w spokoju ,małe ,nic nieznaczące chamki !! Ładne mi "salonowe autorytety moralne", pisane palcem PO wodzie w... "Pałacu na Wodzie". ;-))))))))) Dziękuję gościowi Off za harcerską piosenkę z Powstania Warszawskiego: "Pałacyk Mihla, Żytnia, Wola"..., z optymistycznym bardzo "na czasie" filmikiem. Tylko rzędy prostych żołnierskich krzyży w kwaterach cmentarnych po nich pozostały... Tak jak po tych zastrzelonych z Katynia... I po tych, co polegli w katastrofie samolotu pod Smoleńskiem. + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + ... (HKP - Harcerski Kabaret Patriotyczny z Katowic) ... OTO HYMN HARCERSKIEGO ODDZIAŁU POWSTAŃCZEGO >>PARASOL<<: www.youtube.com/watch?v=RXIOkdJJlwg&feature=related "Sursum corda!"(łac.)... w górę serca! Odwagi!; wznieście serca, levemus corda... 'podnieśmy serca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemoher Re:sprofanowe prfsory-reżymowe reżysery-pełne POr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 23:18 tak ,"autorytetem " harcyd. i resztek pustoglowych beretów jest jarosława ;))I Alik :))))) I nie wycieraj sobie harcyd. twarzy Smoleńskiem i Katyniem tak jak cała pisuarowa hołota ,bo to obrzydliwe i niesmaczne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosynier Co za autorytety IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.10, 18:59 Gdzie można kupić dyplom autorytetu u sąsiadów czy może w PO. Kto namaszcza autorytetów i za jakie zasługi-podyskutujmy. Odpowiedz Link Zgłoś
grzybek-rydzyk Re: Co za autorytety u grzybka-rydzyka 25.05.10, 19:30 Pytasz synu- co za autorytety? Co łaska.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosynier Re: Co za autorytety u grzybka-rydzyka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.10, 22:00 Mnie prawnuczku nie chodzi o religje,wyznanie,wiare. Mnie chodzi tak zwyczajnie o wyjaśnienie jak zdobywa się autorytet,kto może uznac autorytet. A to czy sie mówi co łaska czy pisze bzdury i naiwnym sprzedaje to niema nic wspspólnego z autorytetem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemoher Re: Podyskutujmy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 23:27 Ojciec jarosławy kaczyńskiej szkolił pzpr-owców i za dwa lata owi pzpr-owcy posiadali magistra . Ale ojciec jarosławy zmarł 5 lat temu -co zjawisko biologiczne przemilczało /ciekawe czemu ? ;)) /- więc już teraz Kosynier dyplomu sobie nie kupisz :( Nawet jakby się wszystkie kaczyńskie zmobilizowały ,to profesorowi Bartoszewskiemu pod zelówkę buta nie będą sięgać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosynier Re: Podyskutujmy.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.10, 06:16 Widzisz niemocherku ja dyplomów niemam i są mi zbedne tak naprawde to nawet niemam ukończonej szkoły podstawowej(w czasie okupacji szkoła była zamknięta a tz.tajne komplety nauczały historji,geografi) ale tyle żyjąc wiem coś niecoś o tych autorytetach,bochaterach,działaczach.Tak oni często siedzieli ale jako wtyki,często przeżywali trudne sytuacje bo wróg ich zachował do następnego zadania i odwrotnie często niektórzy działacze pozornie wiernie służący danemu systemowi byli wrogami danego systemu.Przykład serjal Stawka więk niż życie,jakkolwiek to fikcja literacka ale często życie przeroslo wyobrażnie literadzką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz & HKP Re: Podyskutujmy.. IP: 95.215.21.* 26.05.10, 09:37 A może o TO chodzi i w TYM tkwi cała tajemnica tak "dziwnych zachowań" w/w: sites.google.com/site/katynii/ PONURO I STRASZNO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchokot Re: Podyskutujmy.. IP: *.chello.pl 26.05.10, 11:15 ...h.m.....a ten facet co nakręcił pierwszy film o tragedii z 10 kwietnia, został 15 kwietnia zasztyletowany / cios nożem, przewiezienie do szpitala, odłączenie przez ? od respiratora i nowe dwa ciosy nożem, śmierć i cisza w eterze..../. I nikt nie mówi, komu imiennie dziennikarze zawdzięczją ocalenie życia? PS. Cała nadzieja w PATRIOTACH !!! Ponuro i straszno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Podyskutujmy.. IP: *.dip.t-dialin.net 26.05.10, 12:51 taaaa,zasztyletowany, chcielibyscie www.fakt.pl/Tupolew-plonal-na-moich-oczach,artykuly,72526,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: off Re: Podyskutujmy.. IP: *.chello.pl 26.05.10, 13:16 pozdrów tego malczika dzielnego bardzo mu współczuję tobie nie pomoże nawet święty Boże taka to i правда -true-vrai-tiesa- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Podyskutujmy.. IP: *.dip.t-dialin.net 26.05.10, 14:13 prawda prawdom a wasze musi byc na gorze : www.youtube.com/watch?v=hrs-MPsHvR4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchokot Re: Czy " profesor ' nigdy nie przstanie pluć ? IP: *.chello.pl 02.06.10, 00:39 Wesołe jest życie staruszka....."przed odlotem na drugi krąg". / wiadomość skrzynki /. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Czy " profesor ' nigdy nie przstanie pluć ? IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.10, 11:58 to jest ta wasza "przemiana" zyczenie smierci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz & HKP Re: Czy " profesor ' nigdy nie przstanie pluć ? IP: 95.215.21.* 02.06.10, 12:49 Co do kwestii AUTENTYZMU STENOGRAMÓW Z TZW. "CZARNEJ SKRZYNKI", rejestrującej "ostatnie rozmowy polskich pilotów", to najbardziej i najdobitniej zabrzmiały te DWA OSTATNIE SŁOWA NA K... I one właśnie - czy się to komuś podoba, czy nie - są najbardziej adekwatne do sytuacji w jakiej TAM przyszło Im stanąć. Patriotyczni esteci woleli by, aby to były jakieś patetyczne i wzniosłe słowa, które złotymi zgłoskami zapisano by na pomnikach i w HISTORII. A to były szczere i pospolite: "Ku...mać!" i "Ku...waaaaaaaaa!!!". I tutaj mała dygresja: W napoleońskiej ostatniej przegranej Bitwie pod Waterloo, dowódca Gwardii Cesarskiej Napoleona, Cammbronn'e, na propozycję poddania się żołnierzy tej gwardii, miał odpowiedzieć wrogom: - "Gwardia umiera - ale się nie poddaje!!!". [tak mówi oficjalna, patetyczna i patriotyczna wersja] A ponoć naprawdę było tak, że Cammbronn'e, na ultimatum poddania gwardii, wyrzekł tylko jedno słowo: - "Merde!" (po fr. gó...). I to byłoby w tym temacie na tyle... www.youtube.com/watch?v=akR2KBYp1y0 PS: Czyż nie lepiej to wszystko brzmi, niż "profesorskie" [Bartoszewskie] ględzenie o... "hodowcach zwierząt futerkowych", podczas gali PO w Pałacu na Wodzie w Warszawie!? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pucek Re: Czy " profesor ' nigdy nie przstanie pluć ? IP: *.chello.pl 02.06.10, 13:10 harc-mistrz!Dawno mnie nie było na tym forum. Cześć! Muszę z radością stwierdzić, że Twoje przemyślenia są mi co raz bardziej bliższe. Gratuluję!!!! Mam nadzieję, że zagłosujesz tak jak ja na tego TRZECIEGO. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pucek Re: Czy " profesor ' nigdy nie przstanie pluć ? IP: *.chello.pl 02.06.10, 13:15 Harc-mistrzu! Dawno mnie nie byłó na tym forum. Cześć! Muszę z radością stwierdzić, ze co raz bardziej podobają mi się Twoje wypowiedzi. Gratuluję!!! Jeszcze bardziej się ucieszę jak zagłosujesz tak jak ja na tego TRZECIEGO!!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosynier Ten trzeci to dla mnie pan Lepper IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.10, 14:39 Lawina mnie zabrała i w obliczu śmierci pamiętam pomyślałem-o k.... tak h..... zginąć tak,że w tej cześci wierze w autentycznośc zapisu. A na Pana Leppera zagłosuje dlatego,że tak hurtowo podładają Mu świnie,dyskryminuja tz.środki masowego przekazu najprawdopodobniej dynastja obawia się prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz & HKP Re: Ten trzeci to dla mnie pan Lepper IP: 95.215.21.* 04.06.10, 14:43 www.youtube.com/watch?v=yS7pttHy6t0&feature=related Oto kandydat z prawdziwej polskiej wsi - a nie ze stolicy Warszawy i nie... z WSI. Niechaj gra kapela - dla Andrzeja Leppera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gil odskocznia..... IP: *.chello.pl 04.06.10, 21:50 Harc mistrzu. Podobno Twoje Orzysze jest mocno podtopione. Miejscowi mówią, że potop zmyje resztki po karnych jednostkach WP w tym rejonie. Takie to były jednostki , gdy tam służyłeś ku chwale Ojczyzny ? Mnie najbardziej żal cietrzewi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemoher Re: Ten trzeci to dla mnie pan Lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 00:02 harcpismistrzu na starosc ci sie pomieszało w głowie :( Ale dobrze ,że w końcu nauczyłeś się WKLEJAC :)) Odpowiedz Link Zgłoś