Gość: hihi IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.10, 12:36 lubia go jako "unterhaltung" we TVS ale warzyc to synek nie umie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lll Reicher oberschlesien IP: *.net.stream.pl 11.08.10, 13:37 dla polakow teraz angielski jest najwazniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwer z Wyr Re: oberschlesien IP: *.chello.pl 11.08.10, 16:49 smolisz synek gupoty a ten twoj 3 reich to se wsadz w galoty Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: oberschlesien 12.08.10, 10:43 Gość portalu: lll Reicher napisał(a): > dla polakow teraz angielski jest najwazniejszy Prawda,uczcie się i jak najszybciej wyjeżdżajcie z Sląska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snjkflk Inne regiony Polski widzą Ślązaków przez pryzma... IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.10, 20:54 > nas Slazaków To ten pan Remigiusz Rączka jest Slazakiem, naprawde ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RRRRRRRRRR! Inne regiony Polski widzą Ślązaków przez pryzma... IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.10, 20:56 > Trwa plebiscyt "Śląsk je je je", Tak, tylko ze w wydaniu Opole tez "trwa", ale sie tak nie nazywa. Wiec co, Gazeto Katowice: Opole to nie (Górny) Slask ???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas aus OS. ziemnioczki :/ WTF? IP: 83.238.5.* 12.08.10, 13:00 Ta jego godka mnie trocha irytuje. Kto na Ślonsku godo "ziemnioczki"? Nie wiem jak u wos, bo u mnie sa kartofle. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: ziemnioczki :/ WTF? 12.08.10, 13:51 99% "gwiazd" tej "slaskiej" stacji "Silesia/TVS" to gorolskie przebiyrance. Odpowiedz Link Zgłoś
figunia.only Re: ziemnioczki :/ WTF? 12.08.10, 23:11 Ta "kuchnia po śląsku" w tym TVS taka śląska jak cała reszta programu. Miazga i bez gustu. Odpowiedz Link Zgłoś