Dodaj do ulubionych

Wojna szalikowców w Katowicach - końca nie widać

IP: *.chello.pl 08.11.10, 21:32
Kara śmierci byłaby dla takiego bydła aktem miłosierdzia. Bez wody, bez jedzenia wysłać całe to bydło gdzieś do kamieniołomu a po miesiącu zrobić inspekcję. Kto przeżyje temu wolność.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kris Wojna szalikowców w Katowicach - końca nie widać IP: *.zaw9.1000lecie.pl 08.11.10, 21:58
      Nie leczyć !!! Dobić !!! Według mnie nie powinno się wydawać publicznych pieniędzy na leczenie tych zwyrodnialców.
      • Gość: ole Powinni tylko płacić za leczenie.Ja bym te ustawki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.11, 14:38
        ubrał natomiast w formę zorganizowaną, jak walki bokserskie: zasady, procedury, liga, karetka na miejscu, widzowie, zakłady, gwiazdy i gamonie do dostawania wpierdziel. I taki interes by się kręcił.
    • Gość: marco Wojna szalikowców w Katowicach - końca nie widać IP: *.chello.pl 08.11.10, 22:05
      Zgonić to bydło w jedno miejsce i niech się biją między sobą do upadłego.Tego co wyjdzie żywy z tej jatki wsadzić do pierdla na dożywocie.O ile spokojniej było by bez tej dziczy.Zniknęły by też z murów budynków i klatek schodowych napisy z nazwami klubów i co o nich myślą kibole przeciwników.
      Na boiska mogli by bez obaw przychodzić prawdziwi kibice.
      • Gość: a Re: Wojna szalikowców w Katowicach - końca nie wi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 18:52
        Kto jest wedlug ciebie prawdziwym kibicem??pikniol co wpieprza słonecznik i nie dopinguje??Wojny kibicow sa wszedzie i beda ...PF Ruch Chorzów...100%antygks
        • Gość: Gieksiorz Re: Wojna szalikowców w Katowicach - końca nie wi IP: 82.132.248.* 12.11.10, 02:02
          Prawdziwy kibic to taki ktory sie poniza piszac do takiej szczyny o drugiej w nocy abys wiedzial ze nie bedziesz mogl spokojnie spac. Ockniesz sie jutro i przeczytasz moj post i pomyslisz ze....nie ma lekko zadzierac z Gieksa. Wjebales sie synku.
    • Gość: Pudelek Wojna szalikowców w Katowicach - końca nie widać IP: 46.112.244.* 08.11.10, 22:25
      nie chce by ich ścigano? to ja bym proponował, aby pana nie leczyć. Może kolesie z klatki albo hasioka by mu coś pomogli, ale generalnie - nie współpracujesz, to spierd....

mimo że kiedyś kibicowałem GKSie, to teraz rzygać mi sie chce jak to czytam. Powinni mu głowę amputować - przynajmniej byłaby gwarancja spokoju.
      • Gość: xyz do krzykaczy IP: 94.229.83.* 09.11.10, 06:33
        nie leczyć, dobić, pozabijać...to takie typowo polskie. A potem wszyscy do kościółka i rączki do Bozi. To Was krzykacze trzeba leczyć ;) Wyluzujcie
    • Gość: paxil Wojna szalikowców w Katowicach - końca nie widać IP: 188.33.84.* 08.11.10, 22:29
      Ludzie kochani, wyluzujcie, piszecie właśnie jak kibole...
    • Gość: GKS GKS GKS Wojna szalikowców w Katowicach - końca nie widać IP: *.yesss.at 08.11.10, 23:02
      TYLKO GKS, GKS GKS GKS
    • Gość: X w nagrodę wysłać ich do Afganistanu IP: 195.94.207.* 09.11.10, 08:35
      niech się wykażą, Afgańczycy na pewno nie sa za Ruchem,ani za GKS
    • Gość: FC GOROL NIWKA jo wim fto to zrobil.... IP: *.pool.mediaWays.net 09.11.10, 08:47
      wszystkiemu winny ten KRYSTIAN SZLEK ze skoty w myslowicach
    • Gość: :) Śląskie igrzyska! IP: *.via.zamek.net.pl 09.11.10, 10:49
      Skoro ich to rajcuje to takie walki powinni organizować na stadionie, najlepiej śląskim z udziałem publiczności a dochód z biletów powinien być przeznaczony na cele charytatywne.

A tu trochę mniej krwawe zawody też ze śląskiej kultury:
      www.youtube.com/watch?v=aOrM2SkIUOg
      • Gość: karlus Karl Re: Śląskie igrzyska! IP: *.dip.t-dialin.net 12.11.10, 02:18
        Wlasnie, chetnie bym poszedl na Stadion Narodu Slaskiego
        i ogladnal walki gladiatorów. :) Pyrsk!:))
    • Gość: motywator Wybudować nowe stadiony! IP: *.chello.pl 09.11.10, 11:15
      Te bijatyki to efekt tego że młodzież jest sfrustrowana tymi starymi stadionami - jakże brzydkimi. Należy wzorem np. Tychów zaprojektować i wybudować za 100 mln zł NOWY stadion! Może młodzież wtedy będzie grzeczniejsza!
      Ps. Szkoda mi tego niewinnego pobitego chłopaka.
      Wracaj do zdrowia kolego.
      Ci co go pobili też są niewinni - to przez te brzydkie stadiony!
      Władze Chorzowa i Katowic powinny ich przeprosić!
      • Gość: Gieksiorz. Typowo Chorzowskie IP: 82.132.248.* 09.11.10, 11:28
        Trzech na jednego. I przekopac kolesia bo nie da sobie rady. Jakies dwa miesiace temu w Katowicach Na Ligocie na Zadolu w pubie Kachna wpadly Gieksiorze bo Chorzowski popily i spiewaly nie na swoim placu. Tak palili wrotki ze skokali przez ploty. No ale wtedy bylo porowno wiec palili zelowy. Zenada i....brzydko pachnaca:)
        • Gość: aa Re: Typowo Chorzowskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 18:47
          nie rozmieszaj mnie cyganie.o waszych krzywych akcjach i paleniu wrotek nie wspomnisz?pewnie o zadnej nie wiesz gimnazjalisto?
          • Gość: Gieksiorz Re: Typowo Chorzowskie IP: 82.132.248.* 12.11.10, 01:57
            Chodzilem do podstawowki nie do gimnazjum, ktore jest mi tylko czesciowo obce bo chodzi do niego moj syn czopie. Mieszkam na Zadolu i w ch...ju mam Twoje kompleksy. Dostaliscie piekny oklep a synek z gimnazjum byl u babki wiec mu umknelo. Jaki oklep....cheheheheh....zelowy targaliscie jak przedszkolaki. NIE-dla niebieskiej zarazy. Na Zadolu nie istniejecie:)
            • Gość: yellow_panewnik Re: Typowo Chorzowskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.10, 09:54
              Dej mu pokój. Jemu chodziło o to że ktoś kto chodzi do gimnazjum to jest "wykształciuch". Dla pachnących inaczej to poziom uniwersytecki. Oni ledwo skończą podstawówkę i do roboty, znaczy się węgiel kradną abo studzienki kanalizacyjne...
    • Gość: ca Wojna szalikowców w Katowicach - końca nie widać IP: *.chello.pl 09.11.10, 13:29
      Jakoś wszystkim umyka informacja, że to kibice GKS ciepali kamieniami w kibiców Ruchu i za to dostali w ryja. Trzeba było nie podskakiwać, to by biedny gieksiarz nie oberwał. Dostał na własne życzenie, to niech nie płacze.
      • Gość: KATTOWITZ FRONT Re: Wojna szalikowców w Katowicach - końca nie wi IP: 92.79.52.* 09.11.10, 14:22
        "... kijami i lopatami". Co to sa za bohatery? HEHEHE

Co smieRdziele, juz mocie nawet na szopach wp..dol.

Akcja "Czyste Katowice" trwa.
    • Gość: KATTOWITZ FRONT Re: Wojna szalikowców w Katowicach - końca nie wi IP: 92.79.52.* 09.11.10, 14:25
      ... kijami i lopatami. Co to sa za bohatery? HEHEHE

Co smieRdziele, juz mocie nawet na szopach wp..dol.

Akcja "Czyste Katowice" trwa.
      • Gość: liniowy Forum dyskusyjne? IP: 46.113.114.* 09.11.10, 14:41
        Czy kolejna ustawka prymitywów?
      • Gość: paw72 Re: Wojna szalikowców w Katowicach - końca nie wi IP: *.sileman.net.pl 09.11.10, 19:32
        cyganki najpierw obrzuciły autobus....a później płaczą,że ktoś je zlał......
        • Gość: hanys1964 Re: Wojna szalikowców w Katowicach - końca nie wi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.10, 19:43
          Cyganka to była twoja stara kielecki pomiocie zrobione na kupie gnoju przez wsiowego wozignoja.
    • Gość: filozof Wojna szalikowców w Katowicach - końca nie widać IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.10, 19:17
      Cały problem polega na tym że Kibice Ruchu z Katowic są za słabi na kibiców GKS z Katowic, ale Ci kibice Ruchu z Katowic nie są sami i gdy są wspomagani przez kibiców Ruchu nie-z-Katowic wtedy kibice GKS są za słabi na kibiców Ruchu. To determinuje narastającą spirale nienawiści (raz jedni zbierają zęby raz tamci) która osiąga właśnie szczytowe wartości gdyż aby rozładować napięcie między Tezą i Antytezą musiałby się odbyć mecz R z GKS (ostatni mecz miał miejsce jakieś 7 lat temu), lub dojść do umówionego spotkania w lesie na co kibice GKS od lat nie chcą przystać.
      • Gość: KIBIC Re: Wojna szalikowców w Katowicach - końca nie wi IP: *.chello.pl 09.11.10, 20:03
        Jeśli tak jest to świadczy tylko i wyłącznie o ich inteligencji a nie tych co do tego dążą. Proponuje aby Ci kibice Ruchu co dążyli do zwady pierd.....i głową w mur o grubości 1cm a jak ten pęknie to są super (może GW o nich napisze?!) i niech znajdę mur 2cm i tak do skutku aż któryś pomyśli.
      • Gość: strongwoman Re: Wojna szalikowców w Katowicach - końca nie wi IP: *.dip.t-dialin.net 12.11.10, 02:21
        są za słabi na kibiców GKS z Katowic, ale Ci kibice Ruchu z Katowic nie są sami i gdy są wspomagani przez kibiców Ruchu nie-z-Katowic wtedy kibice GKS są za słabi na kibiców Ruchu.
        ------------
        Czyli prosciej: za Katowicacmi nikt nie jest poza Katowicami.
        A wytlumaczenie jest prosto: Katowice = gorolowice.
    • Gość: jak było na prawdę Re: Wojna szalikowców w Katowicach - końca nie wi IP: *.chello.pl 10.11.10, 15:49
      Ręce opadają jak się czyta te bzdury. Jak tylko mam okazje zweryfikować fakty opisane przez media to zawsze utwierdzam się w przekonaniu, że nie wolno wierzyć w żadne z usłyszanych/przeczytanych słów w mediach.
      1) Nie była to regularna bitwa (gazeta pisze nieprawdę) bo wszyscy z napadniętych prócz jednego feralnego nieszczęśnika uciekli. To była rzeź.
      2) Był tylko jeden poszkodowany (gazeta pisze nieprawdę o wielu poszkodowanych rzekomo niezgłaszających się do szpitala). Poszkodowany nie był kibicem żadnej z drużyn (z resztą jak większość tam będący) tylko przypadkową ofiarą znajdującą się nieopatrznie na "terenie" GKSu.
      3) Jeśli ktoś rzucał kamieniami to nie Ci co stali na Hallera (o ile ktokolwiek rzucał czymkolwiek - bo kwestionuje wszystko już wszystko co wiara dziennikarstwa pisze).

Jedno małe zdarzenie i tyle dziennikarskich przekłamań. A komentującym życzę dystansu do dziennikarskich nowinek nim wyślą kogoś do kamieniołomu. Znam tych chłopaków i ręczę, że prócz sączenia piwka wieczorem przy wpsomnianej ulicy Hallera nie zrobili NIC złego. Chłopaka szkoda jak mało kogo...
    • Gość: strongwoman Czyli inny tytul IP: *.dip.t-dialin.net 12.11.10, 02:25
      Logicznie i dokladnie rzecz biorac, artykul powinien brzmiec calkiem inaczej:
      "Pseudokibice GKS brutalnym napadem (za pomoca kamieni)
      wywoluja oburzenie górnoslaskiej ludnosci (narodu slaskiego)".

No nie ?
      • Gość: hanys1964 Re: Czyli inny tytul IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.10, 09:51
        Urodziłeś sie taki je.ty czy miałeś jakieś powikłania pogrypowe ?? Wygląda mi to na dziecięce zapalenie opon mózgowych. Jak moja rodzina mieszkała w Katowicach to twoja wypasała kozy w podkieleckiej wsi gierkowy pastuchu. A gadki o narodzie śląskim to dzieki powstańcom śląskim, którzy oddali Śląsk Polsce możesz sobie między bajki wsadzić. Ci sami powstańcy założywi Ruch Chorzów jakbyć czopie nie wiedział więc skończ fanzolić.
        • Gość: do Hanysa(?) Re: Czyli inny tytul IP: *.dip.t-dialin.net 12.11.10, 10:43
          Hanys, ty w ogóle nie masz pojecia o prawdziwej historii Chorzowa.
          Tobie wydaje sie, ze byli tylko "Niemcy" i "Polacy", a to brednie.
          Wieksza polowa nie wiedziala kim jest, bylo jej to egal,
          byla plynna i zmienna lub jednoczesnie jednym i drugim.
          Jeszcze inni byli w rozterce, np. z powodów rodzinnych.
          A najwieksze wiece i publikacje to mialy ferajny
          inoproslaskie, tez, ale nie tylko tzw.slazakowskie.
          To Ty nazarles sie polskiej slomy,
          a nawet o tym nie wiesz.
          Pielegnujesz kicz
          i bajkomanie.
          • Gość: hanys1964 Re: Czyli inny tytul IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.10, 15:17
            Po pierwsze to ten znak zapytania se wsadź.
            Po drugie polskiej słomy to sie nażar każdy hanys niestety.
            Po trzecie Ty jako zapewne 100-latek doskonale pamiętasz te czasy i możesz innych pouczać.
            Po czwarte wiem jedno. Ślązaków ru...o od zawsze. Ruchali nas Niemcy, Polacy, Czesi i Ruskie swego czasu.
            Po piąte pisz składnie człowieku bo musiałem 5 razy ten tekst czytać żeby coś zrozumieć.
            Po szóste nie pielęgnuje kiczu i bajkomani tylko piszę to przekazali mi moi dziadkowie.
            Po siódme nie wiem skąd ten idiotyczny pomysł że mi się wydaje że byli tylko Niemcy lub Polacy. Wręcz przeciwnie. Sam uważam się za Ślązaka bo tak mnie wychowano. Mowa natomiast o narodzie śląskim to jest bajkomania. Ale tę bajkę zafundowali nam propolscy powstańcy. Ci sami co założyli Ruch i to był dopiero kicz...
    • Gość: 19 SZOPIENICE 20 Re: Wojna szalikowców w Katowicach - końca nie wi IP: *.dmz.zamek.net.pl 02.05.11, 13:58
      NIgDY NIE ZDOBYTA KATOWIC DZIELNICA NIEBIESKIE SZOPIENICE !!! JEBAC CY9ANÓW !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka