Dodaj do ulubionych

Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi

IP: *.static.sitel.net.pl 14.10.11, 18:21
niom, niezłe ciasteczko, czym starsze tym lepsze :]
Obserwuj wątek
    • Gość: fanparis Paris hilton air port katowice IP: *.polineo.pl 14.10.11, 18:46
      kto za?JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
    • Gość: taki sobie Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 18:58
      Ja tylko taką skromną opinię, na ten temat: Wydaje się dziesiątki, a być może setki tysięcy złotych na różne "promocje" a tymczasem sądzę że w wielu miejscach jest bieda której nie chcemy widzieć, bo bieda nie jest kolorowa, nie jest cool. A może by tak zasponsorować nie "gwiazdy" a domy dziecka, może to byłby nasz gest człowieczeństwa np. na otwarcie jakiegoś biznesu? To tak na rozwagę wszystkim i dziennikarzom i nam samym.
      • Gość: Ewa Re: Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi IP: *.polineo.pl 14.10.11, 19:05
        biede to ja mam na codzien w tv ten umarl ten chory,Polska to chory kraj tylko tragedie smolensk,ludzie smutni itp.dobrze ze bylo kolorowo swiatowo,ktos slal calusy i usmiechy.
        • Gość: rydzyk Re: Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi IP: *.polineo.pl 14.10.11, 19:09
          niech Ziobro(40 tys.pensja na miesiac) Kurski, Kaczynska, Hoffman sie zrzuca sa tacy cudowni
          • Gość: mk Re: Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi IP: *.internetia.net.pl 14.10.11, 19:48
            albo jurek buzek niech zapłaci, płacisz cepie za A4 i jeszcze ci źle.
        • Gość: taki sobie Re: Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 21:09
          No jasne, co tam codzienność, wazne że ktoś słał usmiechy i całusy. Pozdrawiam i zyczę trochę szerszego spojrzenia ...
      • Gość: Ynst Re: Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 19:16
        Tylko o pomocy dla domu dziecka mało kto by napisał. O przyjeździe Paris Hilton piszą w gazetach, mówią w telewizji. Jest rozgłos, czyli to o co chodziło. Brutalne, ale taki jest marketing.
        • Gość: mk Re: Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi IP: *.internetia.net.pl 14.10.11, 19:48
          dostali kasę za to od SCC i tyle - artykuły sponsorowane....
          • Gość: Katosia Re: Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.11, 20:05
            SCC tzn kto?
            właściciele tych boksów wynajmowanych przez przeróżne firmy, które płacą swoim sprzedawcom jak chcą i po miesiącu zwalniają?
            • poborowy102 Re: Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi 14.10.11, 21:02
              SCC to firma, która wynajmuje boksy różnym innym firmom, wczoraj się urodziłeś?
              • Gość: ajwaj Re: Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.11, 10:16
                Pane poborowy
                Inwestorem SCC (i nie tylko)
                jest węgierska firma TriGranit Development Corporation.

Ty możesz sobie wynająć na terenie SCC plac-boks na swój small busines jak masz moneye.
                Telephone numbery masz w
                Kontakcie

• Gość: ed kosciol swieci cos czego nie chce IP: *.polineo.pl 14.10.11, 19:31
      czyli handlu w niedziele to jest obłuda na maxa
    • sselrats To w czym Paris jest gwiazda, jakie osiagniecia? 14.10.11, 19:31
      Gwiazda jest sie za osiagniecia: sportowe, popularnosc w rozrywce mierzona np. liczba sprzedanych plyt... A Paris?
      • Gość: ph Re: To w czym Paris jest gwiazda, jakie osiagniec IP: *.polineo.pl 14.10.11, 19:43
        byla skoczkiem narciarskim 2 miejsce w pucharze swiata miala tylko wąsy zgolila i jej nie poznajesz.a ty napewno na koloniach dyplom w ping pongu za udzial dostales.
    • Gość: syn Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi IP: *.internetia.net.pl 14.10.11, 19:44
      moim zdabiem Śląsk powinien zminić swe godło i umieścić paris w nim - obok oczywiście Kutza i Michnika.
      • Gość: Sileśka Re: Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.11, 20:00
        Gość portalu: syn napisał(a):

> moim zdabiem Śląsk powinien zminić swe godło i umieścić paris w nim - obok oczy
        > wiście Kutza i Michnika.

dobrze synu kombinujesz
        Ta Hilta to niezła awanturnica i kochanka jak podaje wikipedia
        Przy okazji nazwę Mariackiej można by zmienić honorowo.
    • Gość: szkoda czasu na PH Re: Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi IP: *.internetia.net.pl 14.10.11, 20:12
      PH: "Kiedy byłam mała, mama kładła mnie na stole kuchennym, brała patelkę i waliła nią w moje czoło z całej siły. To się nazywa porządne wychowanie, a nie to, co dziś."

I wszystko jasne.

PH: Każda kobieta powinna mieć cztery zwierzaki: lisa w szafie, jaguara w garażu, tygrysa w sypialni i osła, który za to wszystko zapłaci

Ale kto lał patelnią po łbie te osły, które ją zaprosiły, tego nie wiem.
    • Gość: taki sobie Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 20:49
      Zatem nie ma co, bedę zawsze radził Gazecie Wyborczej aby pisała o Paris Hilton
    • poborowy102 Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi 14.10.11, 21:01
      nie udało się zmodernizować sieci kolejowej, nie udało się z tramwajami, nie ma Euro, nie ma aglomeracji, nie ma autonomii, nie ma nowej Elki w WPKiW, ale... ALE PRZYJECHAŁA PRZECIEŻ PARIS HILTON - jest to spory sukces, myslę, ze należy go przypisać Platformie Obywatelskiej, niech się chociaż tym chwali!
      • Gość: mik Poborowy, przestań politykować IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.11, 22:11
        nbyło trzeba na Uszoka nie głosowac, to jest problem katowic.....
    • Gość: xtc3 Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.11, 21:04
      przeraża mnie to, że wizyta tej pani jest wydarzeniem, o którym pisze się w mediach.
      • Gość: Off Re: Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 21:11
        Jak tak chwilkę pomyślę, to wolę czytać o bezpretensjonalnej, głupiutkiej gwiazdce uśmiechającej się przymilnie do fanów, niż o zgredzie Kaczyńskim.
        • Gość: niepis Re: Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi IP: *.183.154.240.dsl.dynamic.t-mobile.pl 14.10.11, 21:39
          tym bardziej ,że zgred kaczynski jak mówi ,to ciumka i pluje ,
          obrzydliwe . A Paris wdzięczna i miła , i nie sprawdza czy ma zapięty rozporek :))
          • poborowy102 Re: Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi 14.10.11, 21:59
            wy POjeby to macie nastrane w gaciach:) Ale do rzeczy - w Gołkowicach jest przejście graniczne i kawałek za nim, po czeskiej stronie, jest sklepik z dopalaczami - Tusk nie dał rady go zdelegalizować:) Miłej zabawy.
            • Gość: niepis Re: Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi IP: *.183.154.240.dsl.dynamic.t-mobile.pl 14.10.11, 22:50
              Aaaa ,tobie poborowy dopalaczy brakuje .. ;)
              To cię tłumaczy ,poborowy na głodzie ..
              Ale uzależnienia się leczy ,musisz tylko chcieć .
              Powodzenia .
    • Gość: hana Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 21:59
      Pierwsze zdjecie jest symptomatyczne dla tego porabanego mentalnie kraju. Hiltonowna przy mikrofonie, a za nia w tle na bildschirmie jakis ksiezulo w gescie blogoslowienstwa. Pewnie gdyby go nie bylo to centrum handlowe by sie rozsypalo, a wlasciciel tego przybytku stracilby wzgledy koscielne. Zenada. Zaczynam rozumiec zwolennikow Palikota.
      • poborowy102 Re: Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi 14.10.11, 22:02
        prywatna firma i zgodnie z prawem wolnego rynku robi co jej się podoba - wynajęła dziewczynkę durną i księżulka - mieli prawo.
        • Gość: ajwaj Re: Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.11, 10:36
          Ty masz andro analny problem nazywając piękną kobietę 'durną dziewczynką'
          ty się z tym zgłoś do najlepszy psycholog
          • Gość: mop Re: Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 11:15
            Paris Hilton jest piękne i bogata więc musi mieć też wrogów, którzy z zazdrości są gotowi na wszystko.
            • Gość: ajwaj Re: Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.11, 11:33
              A mam to wszystko w dupie.
              Rób sobie narodku co tam chcesz.
              Kasia Cichopek na prezydenta, Paris Hilton na premiera - nic mnie już nie zdziwi.
              Nie będę sobie tym szarpać nerwów.
              alloha
              Ktoś bez poczucia humoru nie powinien wchodzić na to forum.
    • rawahecht Mileno Nykiel ! 14.10.11, 22:12
      tym artykulikiem, "objawiłaś" mi się, jako przynajmniej sto razy głupsza ci..czka, niż ta "ażesz, chlij to"!

I raz jeszcze do wszystkich przygłupów i przygłupek;
      skończcie sie ŚLONSKIEM pyski ucierać !!!
    • Gość: blu taka z niej gwiazda jak z was dziennikarze. IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.11, 22:13
      Nie macie na tyle jaj, zeby znalesć ciekawszy temat, ze od tygodnia o tej infantylnej idiotce młócicie na pierwszej stronie? To zmieńcie zawód.
      • Gość: ak Re: taka z niej gwiazda jak z was dziennikarze. IP: *.com-promis.3s.pl 14.10.11, 22:46
        żenada połowa znajomych nabija się z wizyty w naszym mieście tej kobity, która jest znana z tego że jest znana ;)
    • Gość: pusta lala Jaka Paris Hilton objawiła się Śląskowi IP: *.waldex.net 14.10.11, 22:16
      pusta, beznadziejna lala, sama uroda nie wystarczy, dla mnie jej zachowanie było/jest żenujące, a zachwyt "publiki" niezrozumiały ....
      ale cóż - popyt kształtuje podaż -
      żal mi ludzi zachwycających się takim niczym ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka