Gość: Śmiech na sali IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.12, 20:00 Ale kompromitacja! 100 rozgniewanych ludzi w 350 000 mieście - wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bobo Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kukłę... IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.12, 20:07 hłe hłe hłe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kuk IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 22.03.12, 07:46 nie w 350 tyś mieście , ale w 4 milionowej aglomeracji! hle,hle ,hle a poza tym połowa protestujących to uchole i tajniacy z policji! lepeij wcale nie demonstrować , bo to co pokazano w katowicach to raczej pokaz poparcia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kukłę... IP: *.centertel.pl 21.03.12, 20:07 uffffffff! tylko setka! i nieśli narodowe flagi! wszystko jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jg było 2ch prowokatorów z b-czerwonaq flagą IP: *.mikolow.multimetro.pl 21.03.12, 23:16 reszta to zwykli ludzie, ale ciebie kretynie to nei obchodzi bo juz sie pieknie wypowiedziałeś pierdzac w stałek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serce i rozum dobrze, że mądrych jest zdecydowanie więcej... IP: *.compnet.com.pl 21.03.12, 20:10 ... niż tych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minia Re: dobrze, że mądrych jest zdecydowanie więcej. IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.12, 20:50 No tak lepiej siedzieć przed telewizorem i myśleć niech strajkują mnie się nie chce i tak się nic nie zmieni . Marudzicie że jest źle a nic nie chcecie z tym zrobić . Przez takich ludzi nasz kraj jest taki a nie inny .Jest tak każdy chce mieć lepiej ale nie każdemu się chce o to walczyć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kattowitzer Re: dobrze, że mądrych jest zdecydowanie więcej. IP: *.welnowiec.net 21.03.12, 21:50 "mądrych?" rozwiń proszę twoją definicję "mądrości". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minia Re: dobrze, że mądrych jest zdecydowanie więcej. IP: *.hsi14.kabel-badenwuerttemberg.de 21.03.12, 21:58 Definicja madrosci? Hmmmmm, i tak nie zrozumiesz;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kattowitzer ? IP: *.welnowiec.net 21.03.12, 22:03 nie suponuj, tylko spróbuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minia Re: ? IP: *.hsi14.kabel-badenwuerttemberg.de 21.03.12, 22:12 Dobrze sprobuje ale to nie ma sensu: co powiedzialbys o madrosci czlowieka ktory pisze:"ciemna peowska maso, większość społeczeństwa pracuje, więc nawet gdyby chciało zaprotestować to nie ma na to czasu. ot kolejny peowski ćwierćinteligent... Platformie gratulujemy elektoratu :)))))))))" Z pewnoscia myslisz tak jak ja: przeciwnosc madrosci, i teraz juz wiesz co jest madroscia;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kattowitzer Re: ? IP: *.welnowiec.net 21.03.12, 22:19 to nie jest odpowiedź ani żadna definicja. ale ok, skoro juz pytasz to odpowiem - o człowieku który napisał "ciemna peowska maso..etc " powiedziałbym że ... ma racje ;)))) no chyba ze próbujesz zaprzeczyć oczywistym faktom iż ludzie pracują. ale wtedy stawiasz własną mądrość pod dużym znakiem zapytania. to jak z tą definicją ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minia Re: ? IP: *.hsi14.kabel-badenwuerttemberg.de 21.03.12, 22:29 Chlopie, spadlem z krzesla: zgodnie z Twoja madroscia nie byloby ludzi na meczach, koncertach i innych imprezach bo ludzie przeciez pracuja (a ze pracuja nie mozesz zaprzeczyc). Moze prosciej byloby po prostu przyznac ze Wasza dzisiejsza impreza w Katowicach nie wypalila???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kattowitzer Re: ? IP: *.welnowiec.net 21.03.12, 22:37 primo : jaka Wasza? secundo: to wg Ciebie ilość liczebna postulujących świadczy o tym czy mają racje czy nie? ot typowa cyferkowo - sondażowa inteligencja... Zapamiętaj, żadne statystyki ani cyferki nie decydują czy ktoś ma racje czy nie. ale skoro tak rajcują Cie te liczby to przypomnij sobie ile jeszcze niedawno ludzi wyszło na ulice przeciw wprowadzeniu Acta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minia Re: ? IP: *.hsi14.kabel-badenwuerttemberg.de 21.03.12, 22:49 Pa, pa musze isc do lozeczka. Dziekuje Ci ze mnie utwierdziles w moim przeswiadczeniu o niespotykanej logice pisowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kattowitzer Re: ? IP: *.welnowiec.net 22.03.12, 00:51 jakie to tyPOwe: obszczekać niczym kundel ,a gdy argumentów brak, uciec. żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: ? IP: *.centertel.pl 22.03.12, 02:45 a nie przyszło ci do głowy,że ludzie się boją? Odpowiedz Link Zgłoś
renoz Re: Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kuk 21.03.12, 20:59 No właśnie, czyżby sondaże na korzyść Tuska były prawdziwe? Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kukłę... 21.03.12, 21:09 eee, setka, to zapewne moherowe berety, całe szczęście, ze 3 miliardy Polaków kocha rząd Donalda Tuska. Rząd Tuska ma już przecież 250 % poparcia, pisali w Wyborczej o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kuk IP: *.hsi14.kabel-badenwuerttemberg.de 21.03.12, 21:46 Jedno pytanie: czy oprocz poborowego jestes jeszcze idiota? Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Re: Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kuk 21.03.12, 22:26 nie, nie jestem z PO. PS gdybym wiedział o tej akcji to chętnie dołączyłbym się topić Tuska, niestety akcja była słabo rozpromowana i przyszła zalewie setka osób. Na reklamowany przez GW protest przeciwko odsłonięciu pomnika katadtwofy smoleńskiej w Mysłowicach przyszło bardzo dużo ludzi, aż kilku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kuk IP: *.hsi14.kabel-badenwuerttemberg.de 21.03.12, 22:34 No bo juz sie balem ze jestes idiota;-)) PS.Zapomniales przecinka, mialo byc :"nie, nie, jestem z PO" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arktak Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kukłę... IP: *.17.11.vie.surfer.at 21.03.12, 21:10 No szkoda, myślałem, że i w Polsce coś drgnie. Szczególnie, że nawet w samej Rosji ludzie zaczęli wychodzić na ulicę i wyrażać swoje niezadowolenie wobec tamtego reżymu. Widać w Polsce reżym (lub jak kto woli 'układ') ma lepszy marketing i skuteczniej mydli ludziom oczy. Skundleni, upodleni, nie mają nawet już sił na protesty. Znany mi Libijczyk powiedział, że gdyby w Libii było tak jak w Polsce, to tam rewolucje zrobiliby już 20 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kuk IP: *.hsi14.kabel-badenwuerttemberg.de 21.03.12, 21:54 Podoba mi sie ten kawalek o kundlach i Libii;-))) Twoj komentarz jest zaprawde na miare dzisiejszej "demonstracji" (spotkania paru osob;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jalat Buziaczki na zdjęciach... 21.03.12, 21:22 ...takie bardziej za rozumem stęsknione. Każdemu wolno kochać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byno Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kukłę... IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.12, 21:25 kolejny ogolnopolski "sukces" sprawnych inaczej od mlaskacza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kattowitzer Re: Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kuk IP: *.welnowiec.net 21.03.12, 21:35 ciemna peowska maso, większość społeczeństwa pracuje, więc nawet gdyby chciało zaprotestować to nie ma na to czasu. ot kolejny peowski ćwierćinteligent... Platformie gratulujemy elektoratu :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byno Re: Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kuk IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.12, 22:02 acha, teraz narozki pisuary muszom pracowac ale przed tym to "bicie piany" boroczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kattowitzer Re: Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kuk IP: *.welnowiec.net 21.03.12, 22:05 a cóż to za kaleczony śląski pseudo hanysie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kuk IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.12, 22:12 ej ty Kattowitzer a ciebie skad przywlekli z kieleckiego w worku z kartoflami sieroto lobrzigano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kattowitzer Re: Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kuk IP: *.welnowiec.net 21.03.12, 22:20 zejdź już z tego drzewa... Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Re: Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kuk 21.03.12, 22:29 na drzewie blizej do Słońca Peru. Fanatyzm w czystej POstaci... I piszę to z bulem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kuk IP: *.hsi14.kabel-badenwuerttemberg.de 21.03.12, 22:36 A przeciez twierdziles ze nie jestes idiota. To zdecyduj sie w koncu;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef Byno tłuku, widzę że wg ciebie w pl/slasku IP: *.mikolow.multimetro.pl 21.03.12, 23:18 jest po prostu zajebiście. szkoda ze cie nie było bo mohera to moze jdnego widziałem reszta to młodzi. wiec jak cie tam nie było to zamknij chasiok po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er A jak na demostracje RAŚ przyjdzie 50 osób to zdan IP: *.centertel.pl 21.03.12, 21:30 iem GW są gigantyczne tłumy i jest to oznaka poparcia wszystkich mieszkańców województwa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kattowitzer Re: A jak na demostracje RAŚ przyjdzie 50 osób to IP: *.welnowiec.net 21.03.12, 21:49 heh, dokładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: A jak na demostracje RAŚ przyjdzie 50 osób to IP: *.hsi14.kabel-badenwuerttemberg.de 21.03.12, 21:55 Guten Abend Kattowitzer. Wo wohnst du? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: A jak na demostracje RAŚ przyjdzie 50 osób to IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.12, 22:13 lon jest Volksdeutsch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kattowitzer Re: A jak na demostracje RAŚ przyjdzie 50 osób to IP: *.welnowiec.net 21.03.12, 22:22 no to zastanów sie w końcu peowski tytanie intelektu czy "przywlekli mnie z kieleckiego" czy "volksdeutsch" ze mnie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: A jak na demostracje RAŚ przyjdzie 50 osób to IP: *.hsi14.kabel-badenwuerttemberg.de 21.03.12, 22:39 Volksdeutsch z kieleckiego;-))))) Od razu tak podejrzewalem nasza gwiazdo madrosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kattowitzer Re: A jak na demostracje RAŚ przyjdzie 50 osób to IP: *.welnowiec.net 21.03.12, 22:41 wow... kompromituj się dalej tymi bredniami :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: A jak na demostracje RAŚ przyjdzie 50 osób to IP: *.hsi14.kabel-badenwuerttemberg.de 21.03.12, 22:45 "kompromituj się dalej tymi bredniami :)))) " I kto to mowi? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GS Re: A jak na demostracje RAŚ przyjdzie 50 osób to IP: *.3-1.cable.virginmedia.com 22.03.12, 00:34 Kattowitzer a slyszols o Marszu Autonomii i wiela ludzi gromadzi? Pewnie niy bo gorole z kieleckiego majom uszy brudne :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kattowitzer Re: A jak na demostracje RAŚ przyjdzie 50 osób to IP: *.welnowiec.net 22.03.12, 00:50 wybacz, ale nie zaniżę się do takiego poziomu rozmowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kattowitzer ? IP: *.welnowiec.net 21.03.12, 21:32 co jasne? większość ludzi pracuje i nie ma kiedy zaprotestować nawet gdyby chciało. POmyślałeś o tym czy przerosło to twój peowski intelekt :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kukłę... IP: *.nowiny.net 21.03.12, 21:55 A o Rybnickiej manifestacji nic :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kuk IP: *.hsi14.kabel-badenwuerttemberg.de 21.03.12, 22:02 A co? W Rybniku tez byly takie "tlumy" jak w Katowicach;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byno Re: Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kuk IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.12, 22:04 dwie setki... wypito Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Re: Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kuk 21.03.12, 22:31 a i warto wspomnieć, że po intensywnym, ufundowanym przez państwo polskie, kursie jeżdżenia na nartach, Bronisław Komorowski wyszedł na spacerek posłuchać ptaszków wiosennych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca troli Bynio to zwykły trol internetowy IP: *.mikolow.multimetro.pl 21.03.12, 23:24 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fs w Rybniku było wiecej ludzi IP: *.mikolow.multimetro.pl 21.03.12, 23:20 gadał mi koleś z którym jechalem do Kato. wiekszośc kretynów z tego fora opiera sie na relacji giewu iw sumie gów-no wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Jan Jączek IP: *.mikolow.multimetro.pl 21.03.12, 23:15 ani słowa o jego walce z nieuczciwym wymiarem sprawiedliwości i kolesiu który go wycyckał grubo na 600tyś. dziennikarska nędza jedynie co potraficie robić dobrze to propaganda, żal mi was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef K Re: Jan Jączek IP: *.kalisz.mm.pl 17.05.12, 18:28 Witam Wszystkich Prosił bym Bardzo o e-maila lub jaki kolwiek kontakt do Pana Jana Jączka w sprawie artykułu który zamieścił na stronie nowapolska.nowyekran.pl/post/58898,jan-jaczek-do-prezesa-sadu-apelacyjnego-w-lodzi Ponieważ jestem w dość podobnej sytuacji gdzie mnie sąd okrada z mojego majątku osobistego nie mogę nigdzie znaleźć Pomocy a nie stać mnie na adwokata ani radcę prawnego a już 8 lat walczę z sądem w Kaliszu Proszę Bardzo o Pomoc A przede wszystkim o Kontakt do Pana Jana Jączka za co z góry Dziękuje dominikdk88@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczaninn Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kukłę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.12, 06:47 gdybym wiedział o tym wiecu też bym przyszedł !!! Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Tylko setka .... 22.03.12, 07:37 gdyby to była demonstracja RAŚ tytuł brzmiałby "Setki ludzi na demonstracji RAŚ". A potem cały artykuł w nastroju huraoptymistycznym Odpowiedz Link Zgłoś
kamiec Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kukłę... 22.03.12, 19:13 I znowu przerost formy nad treścią. Dyskusja natomiast o d... maryny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RRRR! Tylko setka zagniewanych. Utopili w Rawie kukłę... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.03.12, 22:14 No tak - ACTA. Dzieki temu zlapano np. w 2 dni tego arabskiego idiote w Tuluzie. Ciekawe, co by ci "gniewni"-naiwni zrobili ? - Moze "wyszli naprzeciw ruskim czolgom z kwietkiem miedzy zebami" ??? Albo drukowali kolorowe ulotki ? Jestem z zawodu ekonomista-informatykiem, ale zdecydowanie za. Spoleczenstwo jest zlozone, dzisiejsze zycie i techniczne mozliwosci "róznorakie". Panstwo musi dzialac, nie tylko tzw.spoleczenstwo "sie rozwijac". I w ogóle wielka pomylka: najwiekszym zagrozeniem nie jest panstwo, policja, sluzby itp. itd. - a wielkie firmy, tez ale nie tylko informatyczne (nazywajac tak m.in. Facebooka)....... Te sprawy sa tak daleko zaawansowane, to taka osmiornica, taki handel danymi, tez miedzynarodowy, tez na linii szpiegostwo i wojna gospodarcza i cal masa innych spraw. Juz dawno jestescie w izraelskich i chinskich bazach danych albo wasz glos w amerykanskich nagraniach, a Wy walczycie z wlasna policja i sadami. Naiwne dzieciaki ! Odpowiedz Link Zgłoś