Dodaj do ulubionych

Dolina Trzech Stawów mekką złodziei. Wszystko p...

14.02.13, 19:14
A może by tak czas by policja zrobiła kolejną "akcję" - tak to teraz się mówi, gdy policja ma coś zrobić poza odbębnieniem szychty.
A podczas tej akcji zrobić kilka prowokacji, z zaparkowanym autem, w nim laptopem, teczka, smartphonem itp. i na gorącym uczynku złapać złodzieja?
Jak kilka takich akcji policja zrobi, to wielu tych "uczynionych" przez roztargniętych kierowców złodziei zapewne ubędzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: babulinka Re: Dolina Trzech Stawów mekką złodziei. Wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 19:57
      upierd*alac lapy, a na czole wypalać napis "ZŁODZIEJ" - prawdopodobieństwo recydywy znikome
    • Gość: steihel Re: Dolina Trzech Stawów mekką złodziei. Wszystko IP: 78.104.133.* 14.02.13, 20:05
      Powiedziałbym, że mekką dla złodziei jest cały region na zachód od Odry i Nysy. Kraina rządzona przez złodziei stworzona dla złodziei.
      • i_am_weasel Re: Dolina Trzech Stawów mekką złodziei. Wszystko 15.02.13, 07:33
        Na zachód?
      • Gość: Rekin Re: Dolina Trzech Stawów mekką złodziei. Wszystko IP: *.static.3s.pl 18.02.13, 12:53
        Akurat na zachód od Odry to się rządzi zdecydowanie lepiej, ale mekka dla złodziei jest. przygraniczne landy niemieckie są polem działania polskich gangsterów z województw na ścianie zachodniej
    • mczes57 Dolina Trzech Stawów mekką złodziei. Wszystko p... 14.02.13, 20:40
      Trzeba umieścić w kilku miejscach tablice ostrzegawcze w kilku językach. UWAGA NA ZŁODZIEI !!!!! to na pewno pomoże.
      • qaz.zaq Tablice informacyjne 14.02.13, 21:55
        Na granicach kraju obok śmiesznych tabelek z pouczeniem o dopuszczalnych prędkościach wszelkich samochodów i kosiarek do trawy powinna stać tablica: "Wjeżdżasz do dziwnego kraju, masz przej...bane na każdym kroku" (we wszystkich językach UE).
    • gooska Dolina Trzech Stawów mekką złodziei. Wszystko p... 14.02.13, 20:47
      Trzeba być na prawdę mało inteligentnym by widzieć na parkingu ślady po wybitych szybach i zostawiać coś na siedzeniu.
      Jednego razu naliczyłam 6 świeżych potłuczonych szyb a w samochodach obok których przechodziłam w środku pełno wartościowych rzeczy.
      Jestem tam często bo to spacer z psem to bieganie...i wiecie co? ani razu nie widziałam nikogo podejrzanego...ani w samochodzie ani obok. Myslę sobie.....że cynk idzie z okolicznych restauracji.
      Coraz częściej natomiast widzę policjantów w cywilnych autach na parkingu w dolinie bo o tym piszę.
      A prowokacje? Myślę, że i na to policja wpadła.

Prawda jest taka, że sami się o to proszą.
      Ja nawet do bagaznika nic nie wkładam parkując na dolinie..zresztą nie tylko na dolinie.
      • Gość: Juzek Re: Dolina Trzech Stawów mekką złodziei. Wszystko IP: *.ip.netia.com.pl 15.02.13, 11:16
        Idąc dalej tym tropem gooska, nie można będzie nic wynieść z domu, wszystko trzymać pod kluczem a najlepiej nic nie mieć, wtedy cie nie okradna. Do kur.. nędzy, to jest chyba chore żeby w państwie prawa, w 21 wieku to obywatel miał wykonywać robotę za policję! Do dupy przepisy są, jakby taki gnój musiał odpracować w naturze ileś miesięcy prac społecznych albo by miał wyrok na 10 lat bez zawiasów, toby od razu się sku...ele oduczyły sięgać po cudzą własność...
    • Gość: Albin Siwak Szczyt bezczelności IP: *.183.129.93.dsl.dynamic.t-mobile.pl 14.02.13, 21:50
      mówić, że winni kradzieży są ludzie zostawiający rzeczy w aucie. Ja mogę zostawić laptopa na siedzeniu i drzwi otwarte a winny nadal będzie ZŁODZIEJ. I co robi policja poza wzdychaniem?
      • bartoszcze Re: Szczyt bezczelności 14.02.13, 22:01
        Gość portalu: Albin Siwak napisał(a):

> mówić, że winni kradzieży są ludzie zostawiający rzeczy w aucie. Ja mogę zostaw
        > ić laptopa na siedzeniu i drzwi otwarte a winny nadal będzie ZŁODZIEJ. I co rob
        > i policja poza wzdychaniem?

Skoro winny jest złodziej to czemu masz pretensje do policji?
        A jeśli winny jest ktokolwiek poza złodziejem, to przede wszystkim głupek, który wystawia złodziejowi okazję. W każdym miejscu, gdzie bywają złodzieje.
        • Gość: Albin Siwak Re: Szczyt bezczelności IP: *.183.129.93.dsl.dynamic.t-mobile.pl 14.02.13, 22:42
          Winny jest złodziej a ja płacę podatki żeby policja go łapała. Ilu już złapała? Opowiem ci taką anegdotkę. W dawnych, dobrych latach 90, w pewnym mieście w Rosji działała, nazwijmy ją umownie, Kompania Finansowa. Opłacałeś się tej Kompanii Finansowej i dostawałeś naklejkę na szybę, że twoje auto jest pod ochroną owej Kompani Finansowej. Potem mogłeś je zostawić z kluczykami w środku, otwarte w środku miasta, z dowolnymi rzeczami na siedzeniach i miałeś pewność, że nic nie zginie. Myślisz, że nie było tam złodziei?
          • bartoszcze Re: Szczyt bezczelności 15.02.13, 00:06
            Jeżeli odróżniasz policję od ochraniarzy to będziesz wiedział jaka jest przydatność Twojej anegdotki.
            • Gość: Albin Siwak Re: Szczyt bezczelności IP: *.183.129.93.dsl.dynamic.t-mobile.pl 15.02.13, 00:28
              Czyli twoim zdaniem policja jest od... od łapania złodziei? Nie, pojechałem po bandzie. Policja jest od wzruszania ramionami nad głupotą obywateli. Związku między łapaniem złodziei a ich aktywnością też chyba nie ma...
              • Gość: gość Re: Szczyt bezczelności 100% racji ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.13, 09:46
                dyskusja z coponiektórymi tutaj to nibywałe wyzwanie - wyszło na to według pana "bartoszcze" ze to wina kierowców ... szczyt kretynizmu - powinnismy przeprosic złodzieja ze mamy coś w samochodzie bo samochod nie jest od tego ... Masakra - a policja się parzy i swarzy jak musi coś zrobić - bo bez premii to się AKCJI " Łapanie złodziejii" nie opłaca i nie da się
              • bartoszcze Re: Szczyt bezczelności 15.02.13, 10:11
                Gość portalu: Albin Siwak napisał(a):

> Czyli twoim zdaniem policja jest od... od łapania złodziei?

Tak się jakoś na świecie przyjęło, że nie łapie się złodziei, którzy niczego nie ukradli.
      • Gość: el Re: Szczyt bezczelności IP: 50.59.221.* 15.02.13, 08:38
        fakt, zrzucanie odpowiedzialnosci ze zlodziejskiego narodu oraz indolencji policji na uczciwego obywatela, za to ze zostal okradziony to szczyt szczytow i tylko ktos o zlodziejskiej mentalnosci moze sie na to zdobyc...
        wiadomo, ze im lepsze srodki ostroznosci sie zastosuje, tym trudniej bedzie mnie okrasc, ale usprawiedliwiac zlodzieja tym, ze pozostawilo mu sie okazje , wiec z niej skorzystal to chamstwo.
        I to nie okazja czyni zlodzieja, to sie ma wpojone...
        nieskutecznosc polisji tez nie moze byc tym usprawiedliwiana...
        • bartoszcze Re: Szczyt bezczelności 15.02.13, 10:13
          Tylko debil potrafił się doszukać zrzucania odpowiedzialności ze złodzieja.
          I tylko debil potrafi winić policjanta bardziej niż drugiego debila, który zostawia złodziejowi zaproszenie.
          • Gość: el Re: Szczyt bezczelności IP: 50.59.221.* 15.02.13, 13:17
            o i prosze, nawet jeden debil to skomentowal :)
            oby wiecej takich nie bylo
            • bartoszcze Re: Szczyt bezczelności 15.02.13, 13:24
              nie musisz być aż tak samokrytyczny
    • qaz.zaq Gimnazjaliści mają ferie 14.02.13, 21:50
      W czasie ferii dzieci się nudzą... Zapędziłbym smarkaczy do szkoły, niech i oni, i "ciało padagogiczne" wezmą się do swojej roboty. Niech nauczyciele poczują, jak powinno się pracować (40h/tydz.), a gimbusy zobaczą, że życie "to nie je-bajka". W tym kraju nadzwyczaj wielu ludziom w doopach się przewraca, a gównażeria się tego "óczy" na własne oczy.
      • slawko12123 Re: Gimnazjaliści mają ferie 15.02.13, 08:34
        Rozumiem, ze pracujesz przy łopacie, bo Ci się uczyć nie chciało. Nie wyobrażam sobie, żeby moje dzieci uczył nauczyciel na ósmej godzinie w ciągu dnia. Czyli przemęczony, poirytowany itd. Bo jeśli tak będzie to wszystkie dzieci skończą z łopatą w ręce jak ty.
        A poza tym nawet nie masz pojęcia, że praca nauczyciela jest także poza klasą. Ten zawód to co innego niż twój. Ty jak odkładasz łopatę to pożytku z ciebie nie ma. A nauczyciel pracuje niestety także nawet w domu.
    • zuziazwei A ja pytam - gdzie w tym czasie byli policjanci 15.02.13, 05:29
      i straż miejska ? Pewnie siedzieli na komendzie i pierdzieli w stołki.Wiedzą że banda złodziei grasuje na danym terenie i nic nie robią !!! To po zbója nam taka policja.
      • Gość: jokel Re: A ja pytam - gdzie w tym czasie byli policjan IP: *.plastcom.pl 15.02.13, 08:55
        O cała prawda; Jeszcze tylko złodziejstwem dojdziesz w tym kraju do czegoś. Nasycisz dzieci, napijesz się...
        To som richtik jaja, a bydzie ino gorzij
    • revelka Dolina Trzech Stawów mekką złodziei. Wszystko p... 15.02.13, 08:53
      idioci - jak można zostawić coś na siedzeniu we własnym aucie -wiadomo - wszystko powinno być w sejfie w bagażniku pozamykane ....WIADOMO !!!!
    • pacynka0258 Tak to jest jak policja 15.02.13, 09:10
      działa akcyjnie. A to akcja złodziej, at o znowu pieszy i itd.
      A i tak ich nie widać.
    • Gość: gość Katowice miasto ogrodów ... i złodziejstwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.13, 09:25
      mi porysowano samochód ( policja nic na to mimo że był monitoring) - bród smród i ubóstwo- rzygać się chce
    • palikottodno Dolina Trzech Stawów mekką złodziei. Wszystko p... 15.02.13, 10:43
      Beznadziejny tytuł artykułu. Ofiara winna tego, że okradł ją złodziej. Następny artykuł będzie o tym, że ktoś był leekomyślny, bo szedł ulicą w środku miasta i został okradziony lub zabity. Autorze tych wypocin, puknij się w czoło. Z drogiej strony to wstyd, że żyjemy w kraju, w którym na każdym kroku jesteśmy okradani przez złodziei ulicznych i tych u władzy.
    • Gość: Reden Re: Dolina Trzech Stawów mekką złodziei. Wszystko IP: *.ip.netia.com.pl 15.02.13, 11:41
      Jak zwykle to samo. Jak kobietę zgwałcą to jestr sama sobie winna, bo po co tam lazła gdzie gwałcą. Okradł Cię złodziej - sam sobie jesteś winny, po co ci komputer. Naprawdę logika godna policjanta. A może stójkowi wezmą sie do roboty i wyłapią złodziei, bo do tego są powołani, a nie do udzilania idiotycznych porad.
    • yaman49 Przedziwna konkluzja 15.02.13, 12:57
      Mam prawo, w kraju, który zdziera ze mnie gigantyczne pieniądze pod pozorem dbałości o moje bezpieczeństwo, zdrowie , środowisko i co tam jeszcze wymyślą, mam prawo czuć się bezpiecznie. I to ma być moje prawo aby zostawiać swoją własność gdzie chcę a psim obowiązkiem państwa jest dbać o to aby mój dobytek nie poniósł uszczerbku. To oni są dla mnie a nie odwrotnie. Tymczasem aby pokryć swoją nieudolność i indolencję, nie dość, że muszę płacić ich pensje, długi, to jeszcze próbuje się mnie obciążyć odpowiedzialnością za ich lenistwo i brak kompetencji. Bezczelność tych darmozjadów przekracza pomału wszystkie dopuszczalne granice. Ale, mam nadzieję, już niedługo.
    • Gość: nanook Re: Dolina Trzech Stawów mekką złodziei. Wszystko IP: *.nplay.net.pl 15.02.13, 17:24
      Prowokacja... złapanie na gorącym uczynku... łapka na pieniek... i następnym razem złodziej będzie musiał prosić kumpli by mu d... podtarli
    • k-x Dolina Trzech Stawów mekką złodziei. Wszystko p... 16.02.13, 11:00
      Katowicka Dolina Trzech Stawów Laptopowych, hehe.
    • k-x Ciąć łapska 16.02.13, 11:03

sięgające po cudze!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka