Gość: Krzysiak Re: Fajna strona z obrazami wlk artystów IP: *.icpnet.pl 23.07.04, 16:11 www.artrenewal.org/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiak np.Ingres IP: *.icpnet.pl 23.07.04, 16:18 www.artrenewal.org/images/artists/i/Ingres_Jean_Auguste_Dominique/Ingres_Napoleon_I_on_His_Imperial_Throne.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiak To nikt nie interesuje sie obrazami? IP: *.icpnet.pl 26.07.04, 16:38 Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: To nikt nie interesuje sie obrazami? 26.07.04, 16:49 Twoja twórczością jak widzisz , zupełnie nikt sie nie intersuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiak forever A Ty? IP: *.icpnet.pl 26.07.04, 17:06 np Jean-Léon Gérôme i jego wspaniale obrazy o tresci orientalnej Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: A Ty? 26.07.04, 17:07 Gość portalu: Krzysiak forever napisał(a): > np Jean-Léon Gérôme > i jego wspaniale obrazy o tresci orientalnej Ja nie otwieram twoich linków. Moze socjologia otworzy ! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiak kilka przykladów IP: *.icpnet.pl 26.07.04, 17:11 www.artrenewal.org/images/artists/g/Gerome_Jean- leon/Arabs_crossing_the_Desert.jpg czy o tematyce bardzo popularnej www.artrenewal.org/images/artists/g/Gerome_Jean-Leon/Public_Prayer_in_the_Mosque_of_Amr_Cairo.jpg albo www.artrenewal.org/images/artists/g/Gerome_Jean-Leon/large/The_Carpet_Merchant.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: kilka przykladów 26.07.04, 17:15 Gość portalu: Krzysiak napisał(a): > www.artrenewal.org/images/artists/g/Gerome_Jean- > leon/Arabs_crossing_the_Desert.jpg > > czy > o tematyce bardzo popularnej > www.artrenewal.org/images/artists/g/Gerome_Jean-Leon/Public_Prayer_in_the_Mosque_of_Amr_Cairo.jpg > albo > www.artrenewal.org/images/artists/g/Gerome_Jean-Leon/large/The_Carpet_Merchant.jpg > > Nic z tego koles. Zapracowałes sobie na to, żeby cię lekceważyć. Albo wypisujesz nieziemskie pierdoły albo walisz inwektyky. Nie umiesz tu sie z nikim dogadać. Ja tylko dlatego piszę, że skończyłem pracę i sobie trochę poklikam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiak To mówi taki inteligent:))))))))))))))))) IP: *.icpnet.pl 26.07.04, 17:21 Az dziw skad tyle energii w tym nieboraku:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: kilka przykladów 26.07.04, 17:29 Kumasz cos z tego, co sie do ciebie pisze, czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: NIe czepiaj sie 26.07.04, 17:33 Gość portalu: Wiola napisał(a): > Wypij kawke. Ja ? Czy przygłup ? Odpowiedz Link Zgłoś