Gość: emka IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 19:55 czy ktoś wie ile trzeba połknąć tabletek żeby się zabic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
builder Re: pytanie 06.01.05, 20:11 Gość portalu: emka napisał(a): > czy ktoś wie ile trzeba połknąć tabletek żeby się zabic jakie tabletki?, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: pytanie IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 21:46 jakiekolwiek, jakieś łatwo dostępne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: pytanie IP: 62.233.241.* 06.01.05, 20:48 Świat jest naprawdę piękny - i warto żyć! A za rok okaże się, że nasze obecne problemy są niczym. Wobec świata i wieczności. Dlatego warto żyć! Choćby po to, żeby poznać: jak będzie za rok, jak za dwa, za trzy...itd.(?) ... CZUWAJ, EMKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: pytanie 06.01.05, 21:00 Gość portalu: harc mistrz napisał(a): > Świat jest naprawdę piękny - i warto żyć! > A za rok okaże się, że nasze obecne problemy są niczym. > Wobec świata i wieczności. > Dlatego warto żyć! > Choćby po to, żeby poznać: jak będzie za rok, jak za dwa, za trzy...itd.(?) > ... > CZUWAJ, EMKA!!! harcmistrzu, kto zadaje takie glupie pytania na Naszym Forum - no kto?, a ty odrazu piszesz jakby to byla osoba zalamana i rzadna szybkiej s`mierci!, dlaczego tak reagujesz?, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: pytanie IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 21:37 świat jest do bani. Nie chcę wiedzieć jak będzie za rok, za dwa lata, za trzy. Świat nie podoba mi się już teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: pytanie IP: 62.233.241.* 06.01.05, 21:59 Świat nie jest do bani i jest mu zupełnie obojętne, jak go oceniamy. To sytuacje, w których akurat tkwimy mogą być do du...py(!). Najlepszą metodą (choć nieco trudną) jest zdobyć się na dystans do własnych problemów i spróbować spojrzeć na nie z boku... Czasami przychodzi na człowieka chandra i wszystkiego ma dość, nic go nie cieszy, nawet najpiękniejszy kwiat wydaje się brzydki i banalny. Trzeba przeczekać taki stan. A najlepiej przespać to do rana i... Zobaczyć, co przyniesie następny dzień? ... DO GÓRY GŁOWA, EMKA - CZUWAJ!!! PS (uwaga dla Buildera): Nie widzę w pytaniu wątku głównego niczego "głupiego". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: pytanie IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 14:06 prawde mówiąc nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Niby ma Pan rację, ale jednak ja tak chyba nie potrafię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bravo Re: pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 14:31 No widzisz emka już chce ci się żyć. Wystarczy z kimś pogadać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orchidea Re: pytanie IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 07.01.05, 14:34 Jesli jestes tą emką o której myślę, że nią jesteś - to tego się po Tobie nie spodziewałam... Co się dzieje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Odp.: TO, CO W ŻYCIU JEST NAJWAŻNIEJSZE... IP: 62.233.241.* 08.01.05, 16:20 ...TO RZECZ WZGLĘDNA. Widzisz, Emka, ja - harc mistrz, bardzo lubię ogladać niektóre filmiki reklamowe. Bo to są niekiedy prawdziwe "perełki" i majsterszyki (życiowe). Ostatnio wielce mnie rajcuje - i daję temu często wyraz na FORUM Katowice - bardzo wieloznaczny i refleksyjny, pełen życiowych podtekstów, świetnie zrobiony film, gdzie padają często słowa: "...TO NIEWAŻNE!". Lubię piwo, a już sama nazwa "żywiec" - kojarzyła mi się symbolicznie, zawsze z... Ż Y C I E M . I ten właśnie filmik , jakby chaotyczny, pokazuje lapidarnie, jak należy mieć właściwy dystans do wszystkiego, co się nam wydaje często takie ważne. Jest to po prostu - NIEWAŻNE! ...Albowiem dobrze schłodzone PIWO w szklance, albo w szklanicy... - TO JEST NAPRAWDĘ WAŻNE!!! (sic!) I zaręczam Ci, Emka, nie jestem żadnym "ślounzkiym opojem", doszukującym się smaku i sensu życia dopiero w... krzynce (skrzynce) piwa(!). Czasami taka filmowa refleksja, dobrze podana, uświadamia NAM mimochodem TO, CO W ŻYCIU JEST NAJWAŻNIEJSZE!... To jest nieważne, to też nie jest ważne, tamto jest nieważne, wszystko jest nieważne, o... ...TO JEST NAPRAWDĘ W A Ż N E ! ! ! (jak w końcowej sekwencji, przekonywująco stwierdza nasz filmowy bohater) I TO BYŁOBY NA TYLE, EMKA... (hkp) ... CZUWAJ, DZIEWCZYNO!!! Ja, harc mistrz-ideowiec ...IDĘ TERAZ NA PIWO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz ...OCZYWISTE, ŻE... NA "ŻYWIEC"!!! (kryptoreklama) IP: 62.233.241.* 09.01.05, 20:55 I to bez komentarza. Tak się zdarza... (HKP) Odpowiedz Link Zgłoś