hierowski 30.03.05, 13:50 Jest Pan ignorantem Panie Krzyk. Nie ma Pan ELEMENTARNEJ wiedzy historycznej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hierowski Re: Komentarz Józefa Krzyka 30.03.05, 13:58 Napisał Pan że "Najpierw, gdy Amerykanie proponowali nam pomoc w postaci planu Marshalla, my z dumą ją odtrąciliśmy" Pewnie Pan nie wie że Polska i Czechosłowacja chciały Plan Marschalla przyjąć. Nie wie Pan dlaczego nie przyjęły? Ponieważ nie zgodziło się na to ZSRR! Słabo kształcą dzisiaj dziennikarzy, ponieważ nie wiecie i faktach które są powszechnie znane. Katowicka Gazeta Wyborcza publikując takie rzeczy tylko mnie utwierdza w przekonaniu, że jej poziom jest coraz gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Komentarz Józefa Krzyka 30.03.05, 16:17 Panie kolego, ręce już opadają od prostowania kłamstw publikowanych na FK, a tu jeszcze GW dostraja się do tego poziomu. Pan Krzyk powinien codziennie sypać na głowę szuflę popiołu, najlepiej hutniczego, chociaż nie wiem czy to coś jeszcze pomoże na ten zakuty .... hę, hę. hierowski napisał: > Napisał Pan że "Najpierw, gdy Amerykanie proponowali nam pomoc w postaci planu > Marshalla, my z dumą ją odtrąciliśmy" > Pewnie Pan nie wie że Polska i Czechosłowacja chciały Plan Marschalla przyjąć. > Nie wie Pan dlaczego nie przyjęły? Ponieważ nie zgodziło się na to ZSRR! Słabo > kształcą dzisiaj dziennikarzy, ponieważ nie wiecie i faktach które są > powszechnie znane. Katowicka Gazeta Wyborcza publikując takie rzeczy tylko mnie > > utwierdza w przekonaniu, że jej poziom jest coraz gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Komentarz Józefa Krzyka 30.03.05, 16:47 No to w końcu komunistyczne władze Polski odrzuciły plan Marshalla czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompka Re: Komentarz Józefa Krzyka IP: *.welnowiec.net 30.03.05, 14:12 "Z dumą odtrąciliśmy Plan Marshalla." - co za błazen ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garc mistrz Re: Komentarz Józefa Krzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 16:07 ..."Z dumą odtrąciliśmy Plan Marshalla", Aby nasi przyjaciele, nie tak wieloletni, Mogli nam narzucić (po linii i na bazie), Kolejne plany: 2-letni, 5-cio i 6-letni! (HKP) ... CZUWAJ, Z "GW" CHŁOPCZYKU, I O CO, TYLE KRZYKU...???! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak z ciągłością Re: Komentarz Józefa Krzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 16:58 Komunistyczne władze Polski bardzo chciały przyjąć Plan Marshalla w wyniku czego został on odrzucony;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz harc mistrza POST SCRIPTUM: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:08 ad poprzedni post: JAM NIE CARSKI, ANI... GARNCARSKI!!! Proszę powstrzymać przedwczesne oklaski; Nigdy nie byłem mistrzem... garc'arskim! (HKP) ... CZUWAJ, KRZYK!!! To był tylko taki mały błąd... Odpowiedz Link Zgłoś
hierowski Re: Czyste brednie niedouczonego Krzyka 01.04.05, 08:51 Przepraszam za błedy w moim poście ale Katowicka GW ma to do siebie, że mnie dość często swoimi bzdurami wytrąca z równowagi. Odpowiedz Link Zgłoś