man_x 22.09.05, 23:42 ...to dla Was: ;) www.a.tu-berlin.de/urbanow/dl_katowice/GOP/aerials/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t-34 Re: macie Katowice... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 19:23 trochę nieaktualne te fotki Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: macie Katowice... 24.09.05, 10:59 Rondo mikolowskie jeszcze przez przebudowa, tak samo Chorzowska, mocno nieaktualne te zdjecia. Zdjecie nr 2 jest zorientowane na poludnie, ale latwo sie polapac po znalezieniu szesciokatnego Wilhemsplacu. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re:to nie sa Katowice... 24.09.05, 00:44 man_x napisał: > ...to dla Was: ;) > www.a.tu-berlin.de/urbanow/dl_katowice/GOP/aerials/ Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re:to nie sa Katowice... 25.09.05, 19:49 Są katowice, ale mocnoo stare.... Rondo jeszcze przed przebudową, ledwo co chałupe swą odnalazłam Ale nie ma co ukrywać, świetne są:) Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re:to nie sa Katowice... 26.09.05, 00:30 madzialenka82 napisała: > Są katowice, ale mocnoo stare.... > Rondo jeszcze przed przebudową, ledwo co chałupe swą odnalazłam > Ale nie ma co ukrywać, świetne są:) to prawda, z`e zdiecia sa przednie-szczego`lnie z go`ry, dziekuje Ci, z`e to Ty mnie do tych zdiec` przekonalas` bo mys`lalem, z`e to Berlin i ktos` se jaja robi, wisz mam tu kilku znajomych ale oni jakos` nie pro`bowali, klaniam sie, the builder, Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re:to nie sa Katowice... 27.09.05, 00:00 A widzisz... A moze ktos wie gdzie są nowsze foto?? Kurde i co to za lasy, tam za chorzowem jakos tak? taaakieee wielkie zielone?? Nigdy nie byłam w tym rejonie i nie mam pojecia prawde mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś