braineater 28.01.06, 19:41 jakies durne krówska, grające w siatkę. Doskonałe źródło informacji o regionie i aktualnych wydarzeniach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
settembrini Re: a na Katowickej trujce 28.01.06, 19:49 ale czy to na pewno w ramach bloku regionalnego? bo duza czesc ramowki jest zunifikowana i raczej nie majaca nic wspolnego z naszym regionem. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: a na Katowickej trujce 28.01.06, 19:50 graja krowska zamiast relacja na zywo z 10 ekspertami budownictwa z terenu MTK Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: a na Katowickej trujce 28.01.06, 19:57 ja to rozumiem Sett i może mnie troche ponosi, bo nic te biedne panny nie zawiniły, ale do k.. jasnej ośrodek jest 200 metrów od miejsca katastrofy a cały materiał medialny idzie przez krakowski TVN. To o czyms świadczy chyba... A to że ZDF zdązył podac info o zawale wcześniej niż jakikolwiek polski telewizor to już w ogóle rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: a na Katowickej trujce 28.01.06, 20:07 juz mialem swietna mysl w odpowiedzi, ale powstrzymam sie z komentarzem i o ZDF nie wspomne. a to, ze krakowski tvn ma wiecej do powiedzenia mnie smuci, bo katowicki oddzial sie marginalizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jowitta17 Re: a na Katowickej trójce!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.01.06, 20:09 ortografia się kłania!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: a na Katowickej trójce!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.01.06, 20:11 błagam. Trójka to ja mógłbym napisac o telewizji regionalnej, która ma jakiś związek z regionem. A to to, to jest tylko i wyłacznie trujka. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: a na Katowickej trójce!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.01.06, 20:15 jaka ortografia? polecam slownik ortograficzny, trUjka (od trucizny) jest jak najbardziej poprawna forma. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: a na Katowickej trujce 28.01.06, 20:08 a poza tym wkurza mnie, ze krakusy pchaja nos w nie swoje sprawy. a co do TV 3 to niestety porz kolejny widac, jakie skutki niesie pseudoregionalna, scentralizowana telewizja. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: a na Katowickej trujce 28.01.06, 21:04 chyba sobie zartujesz?? Karkusy pchaja nos w nie swoje sprawy?? to kto ma podac jakies wiadomosci z miejsca wypadku skoro nikt inny tego nie robi? i jakie ma znaczenie czy robi to tv krakowska, warszawska czy szczecinska? stala sie tragedia a Ty piszesz o "pchaniu nosa w nie swoje sprawy", naprawde zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: a na Katowickej trujce 28.01.06, 21:19 zle odczytalas moje intencje, ale mozna i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Marjanek Re: a na Katowickej trujce IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.06, 22:15 Set ! To przeciez nic nowego. Juz przed dobry laty pomagalem przy robieniu reportazu o doswiadczeniach niemieckich przy restrukturyzacji gornictwa. A kto to robil ??? Nie TV Katowice ....tylko Warszawka ! Pyrsk! Wasz Marjanek Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: a na Katowickej trujce 28.01.06, 22:22 to wynika raczej z niedoinwestowania katowickich osrodkow, nie maja sprzetu i srodkow na etaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Marjanek Re: a na Katowickej trujce IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.06, 07:41 Hallo Sett, oczywiscie, ne wszystko znajdzie sie wytlumaczenie. Ale jesli jest tak naprawde, to pozwole sobie postawic pytanie. Po co ta farsa z osrodkami regionalnymi ? W koncu ich likwidacja bylaby metoda na oszczednosc. Ale wydaje mi sie, iz Radio Katowice tez nie lepsze. Mam coprawda z nimi maly kontakt, ale jak dotychczas (moze dlatego, ze mieszkajac nie na miejscu, nie moge odpowiednich connection zbudowac?!)zawsze z drobiazgow robiono tam problemy nie do pokonania. Przyjemnej niedzieli Pyrsk ! Wasz Marjanek Odpowiedz Link Zgłoś
hubar TVP ŻENADA 28.01.06, 20:10 BBC nadaje ZDF nadaje CNN nadaje TVN nadaje a TVP qrwa co!!!!!!!!!!????????????!!!!!!!!!!!!???????????????? ŻENADA! Odpowiedz Link Zgłoś
szakal_el Re: TVP ŻENADA 28.01.06, 20:15 Hubarze - polska telewizja regionalna zawsze nadawala wszystko tylko nie to co sie dzieje w regionie. Standard - niechlubny niestety. Nasza łódzka trojka nigdy nie byla lepsza. TVP juz dawno siegnela dna:( Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: TVP ŻENADA 28.01.06, 20:25 Oj nie pierdzil! Nie chodzi o tvp3 ale o całą. Widziałeś co pokazali w Wiadomościach? Dali tylko pasek, że coś tam będzie o 22.45 ponad 5 i pół godziny po tragerii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szakal_el Re: TVP ŻENADA 28.01.06, 20:30 Wlasnie nie widzialem wiadomosci, bo caly czas jade na tvn24 - jedynej telewizji naprawde informacyjnej niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
braineater już się obudzili 28.01.06, 20:17 dwie godziny obsuwy i już specjalne wydanie Kuriera. Mać, mać, mać! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: już się obudzili 28.01.06, 20:25 i już przestali. Trzy zdjęcia z okna wieży telewizyjnej, pani reporter wyciągnięta z łóżka z informacjami sprzed godziny i pan rzecznik policji, który jako jedyny wyglądał na zorientowanego. I co teraz? oczywiścia pasjonując siatkówka! Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: marzy wam się ogólnopolska żałoba ? 28.01.06, 21:09 może troszkę się uspokoicie? póki co wygląda to na szał, a to niezdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: już się obudzili IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 21:09 Niech te dupki z katowickiej telewizji (ośr. TV jest nieopodal) umieszczą kamery tv w oknach albo na dachu wysokiego budynku hotelu, tuż obok tej zawalonej hali MTK, i niech robią natychmiast bezpośrednią transmisję z akcji ratunkowej, bo cała Polska jest tym zdarzeniem poruszona. I czeka na informacje! DZIENNIKARZE WEŹCIE SIĘ WRESZCIE DO ROBOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... CZUWAĆ, DO K... NĘDZY!!! (hkp) Odpowiedz Link Zgłoś
jowitta17 Re: już się obudzili 28.01.06, 21:58 a my im płacimy abonament -zgroza!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: już się obudzili 28.01.06, 23:57 O ja nie płace, wiem to straszne przewinienie, ale nigdy nie zgłosiłam odbiornika i nie płace. I się tylko upewniam, że słusznie. Tak tylko TVN24 podaje najswieższe informacje, moga sobie puszczać reklamy, grunt, że jako reporterzy sa o głowę lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snb Re: a na Katowickej trujce IP: 193.151.48.* 29.01.06, 07:34 od dawna wiadomomo że TVP3 to telewizja ludzi przegranych :) ja np od około dwóch tygodni wogóle nie mam obrazu, jeśli już jest obraz nie ma dźwięku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xvid TVP3 powinni zlikwidowac IP: *.siec2000.pl 29.01.06, 20:50 w zamysle miala to byc TV informacyjna, a kolesie nie moga przejsc 200m ze swojego osrodka z kamera zeby zrobic relacje zaraz po najwiekszej tragedii budowalnej w Polsce - porazka. Po co taka telewizja? To zaprzeczenie dziennikarstwa i telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: TVP3 powinni zlikwidowac IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 22:58 OPTYMISTYCZNIE: wreszcie TV Katowice ruszyła się i zaczęli odrabiać zaległości. Jednak te ujęcia filmowane z góry okazały się najlepsze i najważniejsze. Zaraz w kilka godzin po katastrofie. Następnego dnia, już przy świetle dziennym kręcono zdjęcia lotnicze z helikoptera. To był już, niestety, ośnieżony "krajobraz po bitwie"... Dokumentujący sytuację. Te wcześniejsze ujęcia nocne, robione z góry, przypominały... PIEKŁO DANTEGO. Odpowiedz Link Zgłoś