progresor4 23.02.06, 11:20 odezwijcie sie !! ja konczylem LO w '93 !! to byly czasy ..... Gostynska , Czuprynska, "Bromba" , KLIMEK !!! :) , Gostomski , Hryca, Tkaczowa , Uramowicz ze swoim gwidkiem ...fii fii .... ech..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
progresor4 III LO w K-cach , ""mickiewicz " 23.02.06, 13:57 nikt sie nie odezwie !!?!?!? co jest !! "uzyjmy dziś żywota, wszak żyjem tylko raz..." Odpowiedz Link Zgłoś
progresor4 "Mickiewicz " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.02.06, 15:27 HALLLLOOOOOOOOOOOO!!! nikt ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: "Mickiewicz " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:02 ja 95, ostatnio miałam niezłą polewkę jak córeczkę Gostyńskiej w tv widziałam w rozmowach w toku, w wersji ze Stanów - była tam jako ekspert- prawnik, ale najlepsze,że poprostu wcale tego nie ogladałam,zmieniałam kanały i nagle usłyszałam JEŹLI - przezyłam szok,bo wizja mi nie pasowała do fonii,ale za chwilę ujrzałam podpis,ze to jednak tez Gostyńska ,tyle,żę nie Tereska:) A Hrycyszyn spoko była,miałam u niej luzy:) Sonelski to był dopiero gość:)Kiedyś przyszedł w dwóch róznych butach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: "Mickiewicz " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:05 A znaczek mickiewiczowski masz? I legitymację ? hahaha może by zniżka była na parkinkgu na Mickiewicza:) A Petlic z PO ? Ten to dopiero był... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: "Mickiewicz " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:07 A ja bardzo lubiałam Kondziłkę z fizyki,świetna była - chociaż wielu spędzała sen z powiek. Ale tak wogóle ta szkoła,to takie samo nic,jak wszystkie elytarne licea:) Odpowiedz Link Zgłoś
progresor4 Re: "Mickiewicz " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.06, 12:56 Gość portalu: :)))) napisał(a): > A znaczek mickiewiczowski masz? MIAŁEM !! Zgubiłem..:((( > I legitymację ? gdzies jeszcze jest ... ?? TARCZE MAM !! jest piekna !! ale twój rocznik juz chyba nie musiał jej nosic ja nosiłem w I i II klasie.... > > > A Petlic z PO ? Ten to dopiero był... PETLIC !! stary komuch !! hehe.... podgladał dziewczyny na strzelnicy jak strzelały w pozycji lezącej... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
progresor4 Re: "Mickiewicz " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.06, 12:52 SONELSKI !! o tak .... a tablice wycierał rekawem marynarki !! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia78 Re: "Mickiewicz " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppoe.media-com.com.pl 10.05.23, 12:47 Ale czad. Pamiętam to jej jeźli chwalenie się niby przypadkiem córeczką w Stanach A i jeszcze jej jest taki czas w kalendarzu:) Odpowiedz Link Zgłoś
korkix78 Mickiewicz ... 27.02.06, 19:32 W to ja 93 zaczynalem, skonczone 97 (planowo i w rzeczywistosci :) Ale tez byla Gostynska, Czuprynska, Hryca, Bromba .. :) Podobno zaplecze u Gostynskiej w geograficznej zostalo kiedys wzbogacone o swieza kupe, ktora ktos zrobil,wiecie ktory to rocznik byl ? :> Oj Czuprynska to pamietam dobrze ze meczyc przy odpowiedzi potrafila i po 20 minut po czym stwierdzala, "Dziekuje,aczkolwiek to jest ocena niedostateczna" :) A na parkingu w ten jeden jedyny samotny slupek na srodku stojacy (juz go chyba teraz tam nie ma) kolezanka z klasy trabantem cofajac przyplacila? :) Odpowiedz Link Zgłoś
progresor4 Re: Mickiewicz ... 28.02.06, 09:22 kupa u Gostynskiej to fakt !! miedzy mapy ktos narobił....!!:))) ale to bylo przed moją kadencją..89-93 ..... pamietna jest natomiast skrzynia w korytarzu do szatni koło sali gim.... hehe.... duza obszerna...dwie osoby spokojnie ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
korkix78 Re: Mickiewicz ... 28.02.06, 22:08 Do teraz mam kilka numerkow z tej szatni u rodzicow w domu :) (do teraz nie potrafie pojac - po co je wzialem?) Odpowiedz Link Zgłoś
korkix78 Re: Mickiewicz ... 28.02.06, 22:14 ..a cytaty Gostynskiej ( i innych nauczycieli tez,ale ze zdecydowana przewaga jej ze wzgledu na bogate zasoby:P ) z paroma kolegami skrzetnie spisywalismy, przefiltrowalismy, i po wybraniu tych srednich i lepszych druknelismy ksiazeczke, wreczajac niektorym nauczycielom ..oczywiscie tuz PO maturze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekosi Re: Mickiewicz ... IP: *.crowley.pl 03.03.06, 11:33 Witam. Reprezentuję świetny rocznik 1973, czyli matura 1992, to były czasy. My tez mamy swoje zapiski, stanowią przebój każdego klasowego spotkania. Jeszcze kilka lat temu sniła mi sie matematyka z Fechnerową i geografia. Mimo wszystko wspominam to jako bardzo dobry czas, nawet zal mi dzisiejszych licealistów, że zostali pozbawieni tego 4 roku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
progresor4 Re: Mickiewicz ... 03.03.06, 14:13 rocznik rzeczywiscie swietny ,,,z reszta nie mniej niz '74 !:) ostatnio wchodzilem na strone Mickiewicza( , jest tam spis obecnych nauczycieli ... z "moich czasów" sa tylko : Baranowska , Dreszer , i Żak-Prawda,i Oczadły..... bylo pieknie .....hmmm www.mickiewicz.katowice.pl... POLECAM TEZ FORUM dla absolwentów !! Odpowiedz Link Zgłoś
progresor4 Re: Mickiewicz ... 03.03.06, 14:19 zapomniałbym o KOTOWSKIM I CZUPRYNSKIEJ !!! oni tez jeszcze sa "na chodzie"..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek86, Re: Mickiewicz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 14:33 Musze przyznac racje. Ja skonczylem szkólkę w zeszlym roku i faktycznie taki jakis niedosyt po tych 3 latach... no ale trudno. A jak wspominacie o "starych wyjadaczach" to czemu nie mowicie o Drozdówie?? Przeciez ona ma wiecej lat niz wszyscy razem wzieci:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też mickiewiczanka Re: IP: *.eranet.pl 03.03.06, 20:38 dobry wieczor;)tiaaaa.. szczegolnie Bromba;) powoduje ze sie lezka w oku kreci. No i poza tym słynne "Jeźli" i opowiesci o gejzerach w Yellowstone;), no i sławna Pani Korczykowa, a znaczek Mickiewiczowski, gdziestam sobie lezy w szufladzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
progresor4 Absolwenci III LO w K-cach , Mickiewicz " !! 08.03.06, 09:24 no i jak tam ! cos cienko z tymi absolwentami ! kto jeszcze konczyl MICKIEWICZA !!!!!! odezwac sie !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dz_joanna Re: Absolwenci III LO w K-cach , Mickiewicz " !! 13.03.06, 13:37 Ja też kończyłam Mickiewicza - klasę biol-chem w '92 roku. Może jest ktoś z mojej klasy? Prawda-Żak jeszcze uczy? Odpowiedz Link Zgłoś
korkix78 Re: Absolwenci III LO w K-cach , Mickiewicz " !! 13.03.06, 15:10 w '97 uczyla .. Odpowiedz Link Zgłoś
progresor4 Re: Absolwenci III LO w K-cach , Mickiewicz " !! 14.03.06, 15:29 dz_joanna napisała: > Ja też kończyłam Mickiewicza - klasę biol-chem w '92 roku. > Może jest ktoś z mojej klasy? Prawda-Żak jeszcze uczy? uczy uczy ... jako jedna z nielicznych ktorzy pozostali !:( moja matura - '93 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
korkix78 Re: Absolwenci III LO w K-cach , Mickiewicz " !! 14.03.06, 15:40 a jaki profil ? Odpowiedz Link Zgłoś
progresor4 Re: Absolwenci III LO w K-cach , Mickiewicz " !! 15.03.06, 09:50 ogólny. klasa D . wychowawczyni-Tkaczowa ! super babka !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: Absolwenci III LO w K-cach , Mickiewicz " !! IP: 80.51.229.* 16.03.06, 10:03 no prosze miło spotkac kolegę po latach :-) Pozdrowienia Iwona ( GG 1807393 ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek 86 Re: Absolwenci III LO w K-cach , Mickiewicz " !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 14:35 Dalej uczy! ma nawet dyrektorem zostac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastepny gosc Re: Absolwenci IP: *.devs.futuro.pl 21.03.06, 22:19 klasa angielska - matura '99. taaaak tez mi sie czasami lezka kreci jak przypomne sobie matme albo biologie z babcia bakteria... eeeechh to byly czasy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
korkix78 Re: Absolwenci 22.03.06, 12:09 A czy nie bylo tam przypadkiem postaci Julii Klimaszewskiej ? rocznik chyba ten sam a nawet wydaje mi sie ze i klasa tez..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastepny gosc Re: Absolwenci IP: *.devs.futuro.pl 23.03.06, 00:03 w rzeczy samej to ja we wlasnej osobie :) a z kim mam przyjemnosc ?? Odpowiedz Link Zgłoś
korkix78 Re: Absolwenci 23.03.06, 08:52 Nie, nie to nie moze byc..to sie nie dzieje naprawde.. Ty to Ty, naprawde jestes Toba ? ;) Chyba musze zaczac grac w totolotka ;> A ja -przewijalem sie tymi samymi kortarzami co i Ty w podobnym czasie ;) Tzn przez 2 lata, jako ze matka ma popelnila urodzenie mnie z 2 letnim falstartem w stosunku do Twojej i samodzielne oddychanie wprowadzilem w 1978. Jsstes w stanie wskazac 10 roznic miedzy Julia K. '96-97 a Julia 2006 ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastepny gosc Re: Absolwenci IP: 57.66.197.* 23.03.06, 15:55 ?? hmmmm ?? raczej nie bede zanudzac forumowiczow moja skromna osoba;] Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
korkix78 Re: Absolwenci 23.03.06, 19:47 OK ;) niemniej milo bylo Cie spotkac ;) Pozdrowienia z Wysp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Absolwenci IP: 213.17.131.* 24.03.06, 10:06 Powodzenia:) Pozdrowienia z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g.t. dawny mickiewicz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:00 Witam - sadzac po postach jestes moja (lub moim)wychowankiem. Ja rowniez bardzo mile wspominam czasy spedzone z Wami i "starą" ekipą. Pozdrawiam serdecznie G.T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelyna mickiewicz IP: *.bater.net.pl / 80.50.189.* 01.04.06, 22:04 ja ja!!! :) matura rocznik '96, klasa ogolna, wych Korczyk (umierala przez 4 lata, w dobrej kondycji przetrwala i nasza mature :D) Sonelski, Czyprynska, Gostynska, moja anglistka - niestety nazwiska w tej chwili nie pamietam. ehhh, to bylo cos:) jest ktos moze z mojego rocznika? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulala Re: mickiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 09:07 Mickiewicz - matura 96 - dziesięciolecie obchodzimy w longu, 22 kwietnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJTEK 135cio lecie Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 14:51 Tak sie sklada, ze jestem synem obecnego przewodniczacego stowarzyszenia przyjaciół i absolwentów Mickiewicza, wiec zapraszam na strone szkoły, oraz do zapisywania sie do stowarzyszenia. W razie jakichś konkretnych pytan: walec86@o2.pl (tylko bez wyglupów prosze:) Odpowiedz Link Zgłoś