Dodaj do ulubionych

ABSOLWENCI III LO w K-cach , "MICKIEWICZ " !!!!!

23.02.06, 11:20
odezwijcie sie !! ja konczylem LO w '93 !! to byly czasy .....
Gostynska , Czuprynska, "Bromba" , KLIMEK !!! :) , Gostomski , Hryca,
Tkaczowa , Uramowicz ze swoim gwidkiem ...fii fii .... ech.....
Obserwuj wątek
    • progresor4 III LO w K-cach , ""mickiewicz " 23.02.06, 13:57
      nikt sie nie odezwie !!?!?!? co jest !! "uzyjmy dziś żywota, wszak żyjem
      tylko raz..."
    • progresor4 "Mickiewicz " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.02.06, 15:27
      HALLLLOOOOOOOOOOOO!!! nikt ??
      • Gość: :))) Re: "Mickiewicz " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:02
        ja 95, ostatnio miałam niezłą polewkę jak córeczkę Gostyńskiej w tv widziałam w
        rozmowach w toku, w wersji ze Stanów - była tam jako ekspert- prawnik, ale
        najlepsze,że poprostu wcale tego nie ogladałam,zmieniałam kanały i nagle
        usłyszałam JEŹLI - przezyłam szok,bo wizja mi nie pasowała do fonii,ale za
        chwilę ujrzałam podpis,ze to jednak tez Gostyńska ,tyle,żę nie Tereska:)

A Hrycyszyn spoko była,miałam u niej luzy:)
        Sonelski to był dopiero gość:)Kiedyś przyszedł w dwóch róznych butach:)
        • Gość: :)))) Re: "Mickiewicz " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:05
          A znaczek mickiewiczowski masz?
          I legitymację ?
          hahaha może by zniżka była na parkinkgu na Mickiewicza:)

A Petlic z PO ? Ten to dopiero był...
          • Gość: :) Re: "Mickiewicz " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:07
            A ja bardzo lubiałam Kondziłkę z fizyki,świetna była - chociaż wielu spędzała
            sen z powiek.

Ale tak wogóle ta szkoła,to takie samo nic,jak wszystkie elytarne licea:)
          • progresor4 Re: "Mickiewicz " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.06, 12:56
            Gość portalu: :)))) napisał(a):

> A znaczek mickiewiczowski masz?
            MIAŁEM !! Zgubiłem..:(((
            > I legitymację ? gdzies jeszcze jest ... ??
            TARCZE MAM !! jest piekna !! ale twój rocznik juz chyba nie musiał jej
            nosic ja nosiłem w I i II klasie....
            >
            >
            > A Petlic z PO ? Ten to dopiero był...
            PETLIC !! stary komuch !! hehe.... podgladał dziewczyny na strzelnicy jak
            strzelały w pozycji lezącej... :))))
        • progresor4 Re: "Mickiewicz " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.02.06, 12:52
          SONELSKI !! o tak .... a tablice wycierał rekawem marynarki !! :))
        • Gość: madzia78 Re: "Mickiewicz " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppoe.media-com.com.pl 10.05.23, 12:47
          Ale czad. Pamiętam to jej jeźli chwalenie się niby przypadkiem córeczką w Stanach
          A i jeszcze jej jest taki czas w kalendarzu:)
    • korkix78 Mickiewicz ... 27.02.06, 19:32
      W to ja 93 zaczynalem, skonczone 97 (planowo i w rzeczywistosci :)

Ale tez byla Gostynska, Czuprynska, Hryca, Bromba .. :)

Podobno zaplecze u Gostynskiej w geograficznej zostalo kiedys wzbogacone o
      swieza kupe, ktora ktos zrobil,wiecie ktory to rocznik byl ? :>

Oj Czuprynska to pamietam dobrze ze meczyc przy odpowiedzi potrafila i po 20
      minut po czym stwierdzala, "Dziekuje,aczkolwiek to jest ocena niedostateczna" :)

A na parkingu w ten jeden jedyny samotny slupek na srodku stojacy (juz go chyba
      teraz tam nie ma) kolezanka z klasy trabantem cofajac przyplacila? :)
      • progresor4 Re: Mickiewicz ... 28.02.06, 09:22
        kupa u Gostynskiej to fakt !! miedzy mapy ktos narobił....!!:))) ale to bylo
        przed moją kadencją..89-93 ..... pamietna jest natomiast skrzynia w korytarzu
        do szatni koło sali gim.... hehe.... duza obszerna...dwie osoby spokojnie ...;)
        • korkix78 Re: Mickiewicz ... 28.02.06, 22:08
          Do teraz mam kilka numerkow z tej szatni u rodzicow w domu :) (do teraz nie
          potrafie pojac - po co je wzialem?)
          • korkix78 Re: Mickiewicz ... 28.02.06, 22:14
            ..a cytaty Gostynskiej ( i innych nauczycieli tez,ale ze zdecydowana przewaga
            jej ze wzgledu na bogate zasoby:P ) z paroma kolegami skrzetnie spisywalismy,
            przefiltrowalismy, i po wybraniu tych srednich i lepszych druknelismy
            ksiazeczke, wreczajac niektorym nauczycielom ..oczywiscie tuz PO maturze :P
            • Gość: dekosi Re: Mickiewicz ... IP: *.crowley.pl 03.03.06, 11:33
              Witam. Reprezentuję świetny rocznik 1973, czyli matura 1992, to były czasy. My
              tez mamy swoje zapiski, stanowią przebój każdego klasowego spotkania. Jeszcze
              kilka lat temu sniła mi sie matematyka z Fechnerową i geografia. Mimo wszystko
              wspominam to jako bardzo dobry czas, nawet zal mi dzisiejszych licealistów, że
              zostali pozbawieni tego 4 roku. Pozdrawiam
              • progresor4 Re: Mickiewicz ... 03.03.06, 14:13
                rocznik rzeczywiscie swietny ,,,z reszta nie mniej niz '74 !:) ostatnio
                wchodzilem na strone Mickiewicza( , jest tam spis obecnych nauczycieli ...
                z "moich czasów" sa tylko : Baranowska , Dreszer , i Żak-Prawda,i Oczadły.....
                bylo pieknie .....hmmm
                www.mickiewicz.katowice.pl... POLECAM TEZ FORUM dla absolwentów !!
                • progresor4 Re: Mickiewicz ... 03.03.06, 14:19
                  zapomniałbym o KOTOWSKIM I CZUPRYNSKIEJ !!! oni tez jeszcze sa "na
                  chodzie".....
              • Gość: Wojtek86, Re: Mickiewicz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 14:33
                Musze przyznac racje. Ja skonczylem szkólkę w zeszlym roku i faktycznie taki
                jakis niedosyt po tych 3 latach... no ale trudno. A jak wspominacie o "starych
                wyjadaczach" to czemu nie mowicie o Drozdówie?? Przeciez ona ma wiecej lat niz
                wszyscy razem wzieci:P
    • Gość: też mickiewiczanka Re: IP: *.eranet.pl 03.03.06, 20:38
      dobry wieczor;)tiaaaa.. szczegolnie Bromba;) powoduje ze sie lezka w oku kreci.
      No i poza tym słynne "Jeźli" i opowiesci o gejzerach w Yellowstone;), no i
      sławna Pani Korczykowa, a znaczek Mickiewiczowski, gdziestam sobie lezy w
      szufladzie;)
    • progresor4 Absolwenci III LO w K-cach , Mickiewicz " !! 08.03.06, 09:24
      no i jak tam ! cos cienko z tymi absolwentami ! kto jeszcze konczyl
      MICKIEWICZA !!!!!! odezwac sie !! :)
      • dz_joanna Re: Absolwenci III LO w K-cach , Mickiewicz " !! 13.03.06, 13:37
        Ja też kończyłam Mickiewicza - klasę biol-chem w '92 roku.
        Może jest ktoś z mojej klasy? Prawda-Żak jeszcze uczy?
        • korkix78 Re: Absolwenci III LO w K-cach , Mickiewicz " !! 13.03.06, 15:10
          w '97 uczyla ..
        • progresor4 Re: Absolwenci III LO w K-cach , Mickiewicz " !! 14.03.06, 15:29
          dz_joanna napisała:

> Ja też kończyłam Mickiewicza - klasę biol-chem w '92 roku.
          > Może jest ktoś z mojej klasy? Prawda-Żak jeszcze uczy?

uczy uczy ... jako jedna z nielicznych ktorzy pozostali !:(
          moja matura - '93 :))

• korkix78 Re: Absolwenci III LO w K-cach , Mickiewicz " !! 14.03.06, 15:40
            a jaki profil ?
            • progresor4 Re: Absolwenci III LO w K-cach , Mickiewicz " !! 15.03.06, 09:50
              ogólny. klasa D . wychowawczyni-Tkaczowa ! super babka !:))
              • Gość: I Re: Absolwenci III LO w K-cach , Mickiewicz " !! IP: 80.51.229.* 16.03.06, 10:03
                no prosze
                miło spotkac kolegę po latach :-)
                Pozdrowienia
                Iwona ( GG 1807393 )
        • Gość: Wojtek 86 Re: Absolwenci III LO w K-cach , Mickiewicz " !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 14:35
          Dalej uczy! ma nawet dyrektorem zostac:)
    • Gość: eee tam Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 12:40
      '99 - biol chem
    • Gość: nastepny gosc Re: Absolwenci IP: *.devs.futuro.pl 21.03.06, 22:19
      klasa angielska - matura '99.
      taaaak tez mi sie czasami lezka kreci jak przypomne sobie matme albo biologie z
      babcia bakteria... eeeechh to byly czasy ;)
      • korkix78 Re: Absolwenci 22.03.06, 12:09
        A czy nie bylo tam przypadkiem postaci Julii Klimaszewskiej ? rocznik chyba ten
        sam a nawet wydaje mi sie ze i klasa tez..?
        • Gość: nastepny gosc Re: Absolwenci IP: *.devs.futuro.pl 23.03.06, 00:03
          w rzeczy samej to ja we wlasnej osobie :)
          a z kim mam przyjemnosc ??
          • korkix78 Re: Absolwenci 23.03.06, 08:52
            Nie, nie to nie moze byc..to sie nie dzieje naprawde..
            Ty to Ty, naprawde jestes Toba ? ;)

Chyba musze zaczac grac w totolotka ;>

A ja -przewijalem sie tymi samymi kortarzami co i Ty w podobnym czasie ;) Tzn
            przez 2 lata, jako ze matka ma popelnila urodzenie mnie z 2 letnim falstartem w
            stosunku do Twojej i samodzielne oddychanie wprowadzilem w 1978.

Jsstes w stanie wskazac 10 roznic miedzy Julia K. '96-97 a Julia 2006 ? ;-)
            • Gość: nastepny gosc Re: Absolwenci IP: 57.66.197.* 23.03.06, 15:55
              ?? hmmmm ??
              raczej nie bede zanudzac forumowiczow moja skromna osoba;]
              Pozdrawiam.
              • korkix78 Re: Absolwenci 23.03.06, 19:47
                OK ;)
                niemniej milo bylo Cie spotkac ;)

Pozdrowienia z Wysp
                • Gość: x Re: Absolwenci IP: 213.17.131.* 24.03.06, 10:06
                  Powodzenia:)
                  Pozdrowienia z Krakowa.
    • Gość: g.t. dawny mickiewicz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:00
      Witam -
      sadzac po postach jestes moja (lub moim)wychowankiem. Ja rowniez bardzo mile
      wspominam czasy spedzone z Wami i "starą" ekipą.
      Pozdrawiam serdecznie
      G.T.
    • Gość: evelyna mickiewicz IP: *.bater.net.pl / 80.50.189.* 01.04.06, 22:04
      ja ja!!! :)
      matura rocznik '96, klasa ogolna, wych Korczyk (umierala przez 4 lata, w dobrej
      kondycji przetrwala i nasza mature :D) Sonelski, Czyprynska, Gostynska, moja
      anglistka - niestety nazwiska w tej chwili nie pamietam. ehhh, to bylo cos:)
      jest ktos moze z mojego rocznika?
      pozdr
      • Gość: ulala Re: mickiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 09:07
        Mickiewicz - matura 96 - dziesięciolecie obchodzimy w longu, 22 kwietnia!!!
    • Gość: WOJTEK 135cio lecie Mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 14:51
      Tak sie sklada, ze jestem synem obecnego przewodniczacego stowarzyszenia
      przyjaciół i absolwentów Mickiewicza, wiec zapraszam na strone szkoły, oraz do
      zapisywania sie do stowarzyszenia. W razie jakichś konkretnych pytan:
      walec86@o2.pl (tylko bez wyglupów prosze:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka