Gość: marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 22:16 witam! chcialabym byc wolontariuszką w domu małego dziecka,czy wiecie moze gdzie w katowicach sa takie ośrodki?czy szukają oni wolontariuszy?naprawde mi zależy..pozdrawiam cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneea Re: Dom Małego Dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 00:49 hej, jesli nic sie nie zmienilo najblizszy dom malego dziecka jest w sosnowcu, niestety nie pamietam adresu, ale mozesz zadzwonic do ktoregokolwiek DD i Ci z pewnoscia pomoga. Bylabym dosc sceptyczna jesli chodzi o wolontariat tam, moze najlepiej zapytaj tutaj: www.wolontariat.org.pl pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon_1 Re: Dom Małego Dziecka 12.05.06, 02:51 Dom Dziecka w Katowicach na Francuskiej (byłam tam - serce pęka kiedy zobaczyłam te dzieci), Pogotowie Opiekuńcze w Brynowie,Dom Dziecka w Katowicach - Szopienicach obok (co za paranoja) cmentarza, Mysłowice - ul. Bytomska.Hospicjum w Mysłowicach ul. Janowska. Mogę wymieniać godzinami Odpowiedz Link Zgłoś