IP: 213.25.48.* 09.05.06, 21:25
Ktoś tam sie uczy?
Obserwuj wątek
    • Gość: m824 Re: Profesja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:17
      heh - właśnie chciałam zapytac o to samo.
      podpinam się i prosze o info...szczególnie o informatyce.

pozdrawiam
      • Gość: kAMIL Re: Profesja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:30
        zycze powodzenia po informatyce w studium takim jak profesja pieniadze w bloto wyrzucone;)taki informatyk glowno umie:)
        • Gość: m824 Re: Profesja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:51
          niby czemu? dwa lata zajęć (a nie jeden rok, ktory tez oferuja) - dostajesz
          technika informatyka. przecież to nie ma być informatyk po studiach...wiadomo,
          że jako technik masz chyba mniejsze umiejętności.

• Gość: zainteresowany Re: Profesja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 10:31
            a nauczyciele? fachowcy?
        • Gość: ciekawy do kamila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:52
          taaak? ciekawe czy to pisze ten wielki informatyk osieldowy Kamil, ktory sobie
          na polibudzie na studiach nie poradzil i teraz wielce krytykuje wszystko
          dokola, he?
          • Gość: Kamil Re: do kamila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 10:22
            niestety nie, ja skonczylem polibude w gliwicach:)a wy bawcie sie dobrze w studium informatyczne:)dla mnie studium jest dla ludzi beznadziejnych,obibokow,nierobow!w 90%osoby takie wlasnie wystepuja tam wiem co pisze bo znam ludzi co sie "ksztalaca"jak to brzmi tam pozal sie boze...
            • Gość: ciekawy Re: do kamila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 10:54
              wybacz, ale ja też studiuję. kierunek zupełnie nie związany z informatyką. nie
              mam ochoty iść na studia informatyczne, bo po co mi? ale dla własnych potrzeb i
              podnoszenia umiejętności chcę iść właśnie do takiego studium. ciekawe masz
              podejście, wiesz? szkoda, że nie pomyślałeś o tym, że i student może się tam
              wybrać.

pozdrawiam i ubolewam że Polibuda ma takich zarozumiałych i zadufanych
              absolwentów jak Ty, a poza tym takiego, któremu obcy jest szacunek do innych.
              nazywanie kogoś beznadziejnym obibokiemm dlatego, że chce się kształcić (na
              miarę swoich możliwości lub potrzeb) pokazuje tylko, że oprócz akademickiej
              wiedzy na studiach nie nauczyłeś się nic.
              • Gość: kamil Re: do kamila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 12:11
                kazdy ma swoje zdanie:)pozdrawiam.
            • Gość: gość Re: do kamila IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 15.05.06, 17:58
              Znam osobiście absolwenta info z polibudy w Gliwicach,to pomieszanie głupoty ze
              skrajnym debilizmem,ale przed nazwiskiem tytuł ha!!!
              Zastanawiam sie kto promował tego gościa?przypuszczam że tatuś załatwił!
              A tak na marginesie drogo kolego to im wyzej sie wspinasz tym dłużej lecisz,a
              twój lot przypuszczam bedzie bardzo długi i z twoja zarozumiałoscia uwazaj byś
              nie obudził sie z reka w nocniku!!!
              P.S.
              Krowa która duzo ryczy mało mleka daje!!!
              Gdybys szukał pracy?Masz ja u mnie od jutra!!!Szukam woznego, jako ze jestes
              jak sie mianujesz informatykiem,informował bys ludzi gdzie jest szatnia i
              bufet!!
        • Gość: Róża Re: Profesja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:43
          O czym wy mówicie, jak ktoś się chce czegos nauczyc to sie nauczy nauczy w
          kadej szkole, ja bylam na fixzjo, było fajnie
        • Gość: Mari Re: Profesja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:45
          a ja na w Lo była fajna bioogica widzialam ja 3 razy i puzniej przyszla nowa
          zmienila zaliczenia
      • Gość: gość Re: Profesja IP: 213.25.48.* 09.05.06, 22:31
        mnie LO interesuje
        • Gość: a.swistak Re: Profesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 09:34
          Jak juz ktoś napisał pieniądze wyrzucone w błoto.

90% "słuchaczy" w grupie to osoby, które przyszły do to tej szkoły po
          zaswadczenie do WKU i ZUS, zeby dalej otrzymywać rentę, że niby się uczą :P

10% słuchaczy, który niby przyszli się czegoś nauczyć

Ale tutaj się niczego nie nauczysz

Poziom bardzo bardzo niski. Na zajeciach sie cos robi, żeby się nazywało, że
          sie słuchacze pilnie uczą.

Egzaminy, hehe :

1 opcja przepisujesz ksiązkę (piszesz referat) i dostajesz na semestr 5 lub 4
          2 opcja egzamin pisemny: wyciągasz ksiązki, notaktki, na ławkę, nauczyciel
          wychodzi sobie i przepisujesz wszystko :P (czasami siedzi w sali ale i tak nie
          zwraca uwagi na nic)

I tak na prawie kazdym kierunku

Dobra szkoła jeżeli chcesz mieć indeks z samymi 5 i 4 na semster i miec pusto w
          głowie :)

PS I na koniec: te babska w sekretariacie tez jakieś "przybite" i tylko jak
          jestes tam pierwszy raz to są miłe, wszystko wytłumaczą i jest OK, a potem
          musisz się tam ciągle kłocić o swoje, ponieważ pozniej juz wszystko olewają.
          Poza tym dokładnie przeczytaj dokładnie umowę !!!!! Tez jest fest porąbana

Profesja była chyba jedna z pierwszych takich szkół u nas na sląsku i dlatego
          tak w niej jest. Zobacz ;epiej oferte innych, bo teraz jest ich pełno ( jakies
          AP, Progresy, Cosinusy, Żaki, itp i wybierz tą która Ci odpowiada)

• Gość: ktoś Re: Profesja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 16:03
            Myślę ze jeśli ktoś idzie do szkoły po to by sie czegoś nauczyć to na pewno coś
            z zajęć wyciągnie, jeśli ktoś ucieka przed wojskiem to przezimuje jedynie i nie
            będzie robił nic a i tak będzie przepychany z sem na semestr bo szkoda studenta
            który przecież płaci...najwyżej nie dopuści się go do obrony pracy dypl lub
            egzaminu. Wiadomo że studia dają większe kwalifikacje ale obojetnie czy inż po
            polibudzie czy gościu po studium jeśli nie będzie dużo czytał, ćwiczył i douczał
            to i tak będzie niewiele wart. Kiepski studencik wcale nie musi być lepszy od
            dobrego zafascynowanego informatyką słuchacza studium.
            Profesja natomiast to jeden wieleki bałagan - nauczyciele zmieniają się jak w
            kalejdoskopie, wyposażenie pracowni kiepskie. Zwróccie uwagę jaka tam jest
            rotacja choćby dyrektorów filii - nikt tam nie chce pracować bo jest za duży
            bałagan i bezwład decyzyjny. Znam to od kuchni niestety....pomijam fakt że płacą
            wykładowcom najmniej ze wszystkich tego typu szkoł więc wykładowca tak pracuje
            jak mu płacą...nie nie dodam...
    • Gość: soho co proponujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 17:40
      dobra. to już sobie wyjaśniliśmy, że studium złe być nie musi, ale co do
      profesji - to lepiej trzymać się z daleka. a wiecie coś jeszcze o innych tego
      typu instytucjach w Katowicach? coś polecacie albo odradzacie, bo chyba częśc z
      was trochę się orientuje widzę...
      • Gość: a.swistak Re: co proponujecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:23
        Przedwszystkim pochodź po tych różnych szkołach (jak nie wiesz jakie to są to
        na Stawowej Cie zasypią ulotkami z tych szkoł) i przeczytaj dokładnie umowe.
        W Profesji np. musisz za cały semestr płacić nawet jak zrezygnujesz po
        miesiącu. Albo płacisz 1zł za dzien, jak sie spóznisz z zapłatą "czesnego"

Wszystkie te szkoły są na podobnym poziomie :(

Wiec najlepiej wybrac taką gdzie mozna zrezygnować w każdym moomencie bez
        płacenia za cały semesrt

• Gość: fabi Re: co proponujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 10:39
          hm a progres?ja nie bylam z 2miesiace na zajeciach poszlam i tylko umowe z nimi musialam zerwac...
          • Gość: Kaja Re: co proponujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:07
            To w końcu, prosze powiedzcie mnie, gdzie mam isc do szkoly????
            • Gość: Raael Re: co proponujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:31
              Ić na administracje w profesji, tam jest fajnie w klasie jest 140 uczniów
              siedza na sobie pietrowo
              • Gość: Mag Re: co proponujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:33
                Podobno robia zapisy na żedy jak w kurniku co drugi zjazd zobaczysz monitor
              • Gość: Blondi Re: co proponujecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 00:36
                nie....nooooooooooooooooooo nie jest tak zle , nauczyciele pomagaja zdobywac
                wiedze nie zawsze jest tak ze sam sie wszystkiego musisz uczyc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka