Dodaj do ulubionych

Dlaczego nie lubie Polakow?

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.02.03, 15:53
hmmm. sam nie wiem, ale cos chyba nalezy nienawidziec.
Obserwuj wątek
    • klausberg Re: Dlaczego nie lubie Ballesta ? 17.02.03, 13:04
      Poniewaz reprezentuje on ten typ Slazaka za ktory (sam bedac bedac Slazakiem)
      nalezy sie wstydzic!
      • slezan Re: Dlaczego nie lubie Ballesta ? 17.02.03, 13:18
        Tyle, że ten "ballest" powyżej to nie oryginał.
        • klausberg Re: Dlaczego nie lubie Ballesta ? 17.02.03, 13:27
          Jak na to wpadles?????
          • slezan Re: Dlaczego nie lubie Ballesta ? 17.02.03, 13:32
            klausberg napisał:

> Jak na to wpadles?????

To błazen, który podszywa się pod kilka osób na forum, ale można go poznać po
            drobnym szczególe w nicku (np. szwager_ zamiast szwager), lub po IP. Ponadto
            oryginalny Ballest używa specyficznej składni, a ten Mr. Nobody nie opanował
            jeszcze umiejętności jej naśladowania.
            • klausberg Re: Tylko do Slezana 17.02.03, 13:46
              Zajrzales juz do swojej skrzynki pocztowej?
              Pozdrowienia
              • slezan Re: Tylko do Slezana 17.02.03, 13:54
                Tak, masz odpowiedź.
                • klausberg Re: Tylko do Slezana 17.02.03, 14:46
                  Niestety nic nie znalazlem w skrzynce!?
            • ballest Re: Dlaczego nie lubie Ballesta ? 17.02.03, 16:55
              Bravo, Slezan, to nie pierwszy kompromitacja Klausberga, trudno, musi sie
              jeszcze troche uczyc, czytaj odrobic zaleglosci intelektualne.
              Na gliwickim tez sie skompromitowal posadzajac mnie , ze ja winny jestem, ze
              Metamorfozy Forum opuscily :-)))

• klausberg Re: Dlaczego nie lubie Ballesta ? 17.02.03, 17:51
                Kompromitowac to Ty kompromitujesz siebie Ballest a przede wszystkim nas
                Slazakow. Ja sie po prostu nie moge pogodzic z wizerunkiem prymitywnego Slazaka
                z klapkami na oczach.
                • ballest Re:Kto sie skompromitowal???? 17.02.03, 18:45
                  klausberg napisał:

> Kompromitowac to Ty kompromitujesz siebie Ballest a przede wszystkim nas
                  > Slazakow. Ja sie po prostu nie moge pogodzic z wizerunkiem prymitywnego
                  Slazaka
                  >
                  > z klapkami na oczach.
                  Kto ma klapki na oczach i prymitywny jest, to poznac w powyzszym wpisie , jak
                  bys ich nie mial a tylko zdziebeczko inteligencji mial, naprawde zdiebeczko ,
                  to bys poznal , ze to nie ja bylem.
                  Dla przykladu, - Slezan zaraz sie kapnal.
                  Nie strzelaj wiec sobie bramek samobojczych, tych juz duzo w zyciu
                  nastrzelales.
                  • Gość: Hanysek M.Twain - ballest - mowi ci to cos??? IP: *.hannover.is 17.02.03, 18:54
                    ballest - gdybys chociaz w nieduzym stopniu zrozumial wielokrotnie juz przeze
                    mnie pod twoim adresem kierowany cytat M.Twaina, to milczalbys jak grob - a
                    tak - no coz, potwierdzasz tylko gorzka prawde, iz "nie ma nic glupszego niz
                    glupi Slazak".
                    A propos "specyficznej" skladni ballesta - ona w kazdym z prezentowanych
                    przezen na tym Forum jezykow zasluguje na ten przymiotnik. Jest specyficzna, oj
                    jak ona jest specyficzna...
                    • Gość: ignor Re: M.Twain - ballest - mowi ci to cos??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.02.03, 20:15
                    • ballest Re: M.Twain - ballest - mowi ci to cos??? 17.02.03, 20:24
                      Ach Hanysek alias Blauberg , juzas Cie na plewy chyciyli, widzisz nikt sie za
                      koloczym nie pytou - :-)
                      a uokruszyna sie juz zglosioua :-)
                      • szwager_ Re: M.Twain - ballest - mowi ci to cos??? 18.02.03, 00:46
                        Git je Ballest, tej pokoj nie kazdy musi szkryflac dobrze po polsku.
                  • klausberg Re:Kto sie skompromitowal???? 18.02.03, 11:12
                    Nie wysilaj sie Ballest, mnie Twoje zdanie o mej inteligencji z tylu zwisa i
                    luzno na wietrze powiewa. Mozesz sobie Twoje pelne jadu i nienawisci posty
                    dalej pisac az sie Twoja nienawiscia udlawisz. Ja i tak opuszczam to forum,
                    poniewaz poza nielicznymi wyjatkami, nie znajdziesz tutaj interesujacego
                    partnera do rozmowy.
                    PS. Z tymi bramkami samobojczymi to masz racje Ballest. Ale wierz mi, za kazdym
                    razem za kazdego samoboja dobrze mi zaplacono.
                    Pyrsk i nie kompromituj Nas Slazakow.
                    • slezan Re:Kto sie skompromitowal???? 18.02.03, 11:17
                      Spokojnie, Klausberg. Po co te nerwy. Masz wiadomość.
                      • wilym Slezan!!! 18.02.03, 11:19
                        Skoncz wreszcie skokac po forum, a zrob cos konretnego. Czekom na odpowiedz na
                        maila!!!!
                      • klausberg Re:Kto sie skompromitowal???? 18.02.03, 11:29
                        slezan napisał:

> Spokojnie, Klausberg. Po co te nerwy.

Poniewaz Ballest nazwal mnie werbusem (wiem, ze to dziecinne) ale ja jestem
                        dumny, ze moja rodzina ze strony ojca (badania genealogiczne )jest na Slasku od
                        XVII wieku a rodzina matki to fryderycjanscy kolonisci, ktorzy przybyli w
                        okolice Opola w XVIII wieku.
                        • ballest Re:Do tego co w Bytomiu samobojcze strzelal! 18.02.03, 19:53
                          klausberg napisał:

> slezan napisał:
                          >
                          > > Spokojnie, Klausberg. Po co te nerwy.
                          >
                          > Poniewaz Ballest nazwal mnie werbusem (wiem, ze to dziecinne) ale ja jestem
                          > dumny, ze moja rodzina ze strony ojca (badania genealogiczne )jest na Slasku
                          od
                          > XVII wieku a rodzina matki to fryderycjanscy kolonisci, ktorzy przybyli w
                          > okolice Opola w XVIII wieku.

Zygus, za darmo nikogo werbusem nie nazywam, jednym z nich byl ojciec
                          Korfantego, ten tez za Polska walczyl.
                          Juz Dlugosz Slazakow narodem nazwal, a jak Twoji rodzice Polacy byli, to nie
                          mozesz Slazakiem byc, bo jak ????
                          Ty tylko mozesz synem Werbusow 17/18 WIEKU byc !
                          To jest to samo co w Kosovie , najbardziej serbska z prowincji serbskiej ma byc
                          Albania, bo USA tego zyczylo, dzisiaj sie odwrocili o 180 ° :-(
                          Nie mozna byc u kogos gosciem a pozniej go wyrzucic z mieszkania.
                          Tak powstaly powstania slaskie !!! tak powstalo UCK !!!
                          UCK a powstancy to to samo !!!

Pyrsk
                          ballest
                          • niklot_swarozyc Re:Do tego co w Bytomiu samobojcze strzelal! 18.02.03, 20:04
                            ballest napisał:

> klausberg napisał:
                            >
                            > > slezan napisał:
                            > >
                            > > > Spokojnie, Klausberg. Po co te nerwy.
                            > >
                            > > Poniewaz Ballest nazwal mnie werbusem (wiem, ze to dziecinne) ale ja jeste
                            > m
                            > > dumny, ze moja rodzina ze strony ojca (badania genealogiczne )jest na Slas
                            > ku
                            > od
                            > > XVII wieku a rodzina matki to fryderycjanscy kolonisci, ktorzy przybyli w
                            > > okolice Opola w XVIII wieku.
                            >
                            > Zygus, za darmo nikogo werbusem nie nazywam, jednym z nich byl ojciec
                            > Korfantego, ten tez za Polska walczyl.
                            > Juz Dlugosz Slazakow narodem nazwal, a jak Twoji rodzice Polacy byli, to nie
                            > mozesz Slazakiem byc, bo jak ????
                            > Ty tylko mozesz synem Werbusow 17/18 WIEKU byc !
                            > To jest to samo co w Kosovie , najbardziej serbska z prowincji serbskiej ma
                            byc
                            >
                            > Albania, bo USA tego zyczylo, dzisiaj sie odwrocili o 180 ° :-(
                            > Nie mozna byc u kogos gosciem a pozniej go wyrzucic z mieszkania.
                            > Tak powstaly powstania slaskie !!! tak powstalo UCK !!!
                            > UCK a powstancy to to samo !!!
                            >
                            >
                            > Pyrsk
                            > ballest
                            >
                            > Jan Długosz napisał "... i jeszcze więcej bym się radował, gdybym dożył tej
                            chwili, gdy Śląsk, prastara dzielnica, powróci na łano ojczyzny; wtedy błogich
                            doznałbym uczuć, a miałbym milszy i w grobie spoczynek"
                            • ballest Re:Do tego co w Bytomiu samobojcze strzelal! 18.02.03, 20:22
                              niklot_swarozyc napisał:

> ballest napisał:
                              >
                              > > klausberg napisał:
                              > >
                              > > > slezan napisał:
                              > > >
                              > > > > Spokojnie, Klausberg. Po co te nerwy.
                              > > >
                              > > > Poniewaz Ballest nazwal mnie werbusem (wiem, ze to dziecinne) ale ja
                              > jeste
                              > > m
                              > > > dumny, ze moja rodzina ze strony ojca (badania genealogiczne )jest na
                              > Slas
                              > > ku
                              > > od
                              > > > XVII wieku a rodzina matki to fryderycjanscy kolonisci, ktorzy przyby
                              > li w
                              > > > okolice Opola w XVIII wieku.
                              > >
                              > > Zygus, za darmo nikogo werbusem nie nazywam, jednym z nich byl ojciec
                              > > Korfantego, ten tez za Polska walczyl.
                              > > Juz Dlugosz Slazakow narodem nazwal, a jak Twoji rodzice Polacy byli, to n
                              > ie
                              > > mozesz Slazakiem byc, bo jak ????
                              > > Ty tylko mozesz synem Werbusow 17/18 WIEKU byc !
                              > > To jest to samo co w Kosovie , najbardziej serbska z prowincji serbskiej m
                              > a
                              > byc
                              > >
                              > > Albania, bo USA tego zyczylo, dzisiaj sie odwrocili o 180 ° :-(
                              > > Nie mozna byc u kogos gosciem a pozniej go wyrzucic z mieszkania.
                              > > Tak powstaly powstania slaskie !!! tak powstalo UCK !!!
                              > > UCK a powstancy to to samo !!!
                              > >
                              > >
                              > > Pyrsk
                              > > ballest
                              > >
                              > > Jan Długosz napisał "... i jeszcze więcej bym się radował, gdybym dożył t
                              > ej
                              > chwili, gdy Śląsk, prastara dzielnica, powróci na łano ojczyzny; wtedy
                              błogich
                              > doznałbym uczuć, a miałbym milszy i w grobie spoczynek"

On chcial SLAZAKOW POLSKA UKARAC, bo ich nienawidzil, co zawsze powtarzal.!!!
                              Nordem ich TROTZDEM NAZWAL !!!
                              • klausberg Re:Do tego co nigdy nie mysli zanim cos powie ! 19.02.03, 11:46
                                Ballest,
                                pomimo tego, ze mnie tutaj ustawicznie opluwasz, powiem Ci tylko jedno:
                                mnie jest Ciebie naprawde zal!
    • hugon Re: Dlaczego nie lubie Polakow? 18.02.03, 12:11
      Cześć Klausberg.
      Cieszy mnie że kolejny inteligentny Ślązak doszedł do wniosku że polemika z
      nawiedzonymi volksdojczami do niczego nie prowadzi oni sie karmia tą swoją
      nienawiścią kochaja to to ich nakręca i stymuluje do dalszego podłego i
      nikczemnego żywota . Więc olej ich to nieliczna wymierająca garstka wrzód
      czasów prusko -faszystowskich
      pozd.hugon
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka